Smysluplné vztahy: Klíč ke svobodě diskuze

Smysluplné vztahy: Klíč ke svobodě https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487920/bmid_smysluplne-vztahy-klic-ke-svobode-xjZ-487920.jpg 4 135 135

Autoři v knize představují svůj koncept smysluplného vztahu a a na základě terapeutických i vlastních zkušeností ukazují, jak přijmout sebe sama; a jak propojit v sobě ženský i mužský princip či dosáhnout hlubokého partnerského souladu a porozumění.

Diskuze o knize (7)

Přidat komentář

melibrion
14.12.2022 odpad!

Tohle nebude úplně o knížce. Docela dlouho přemýšlím, zda si tuto knihu, případně tu druhou koupit. Všude na ni vyskakují reklamy. Nicméně, stále mne něco odrazovalo. Teď na mne na FB vyskočila reklama pana Bartoše na jeho podcast a tak jsem si ho šel poslechnout. Nedával mi moc smysl a tak jsem své zhodnocení napsal do komentáře. Komentář byl vzápětí smazán (ponechány jen ty kladné) a já zablokován. Takže teď nějak mám představu, jak si pan Bartoš představuje smysluplné vztahy. Knihu si tedy pravděpodobně už nepřečtu.

Comodore
16.07.2021 odpad!

Nedivím se že je kniha podvod. Daná Michaela Zavřelová/Freyová/Bartošová střídá profily stejně jako své příjmení. Někteří lidi se holt nezmění


Almo74
12.06.2021 1 z 5

Drahe a o nicem... tedy, ne uplne, ale urcite jsem cetla lepsi, s navodem, jak na ten smysluplny vztah jit. Toto mi prisla jen teorie, jak by to melo vypadat a dozvedela jsem se, ze autori si prosli rozchodem, pak se potkali a ladi jim to... nic noveho jsem se nedozvedela, ani mi to neslo cist, jak to bylo nudne. Ani z tech pribehu jsem se moc nedozvedela. Clovek, ktery je nejak vychovan, cilevedome si jde za svym, pak prijde vyhoreni a najde si konecne to sve. Ok, ale co dal, co tim chtel autor rici?

Pavlína197
25.02.2021

Adnov, díky za upozornění. Na knihu jsem narazila náhodou někde na netu a také mě zarazila cena. Proto jsem si chtěla přečíst komentáře zdejších čtenářů. Jestli ta kniha za to stojí... 9 z 11 komentujících přečetlo jen jednu knihu a hádejte, která to je. Možná ta kniha není špatná, tohle jí ale u mě přidalo mínus.

Iva871
05.01.2021

Já si ve slabé chvilce knihu objednala. No, cena je hodně vysoká a asi nejsem dost inteligentní, ale mě to přijde jako neskutečný blábol ????. Ráda bych knihu reklamovala.

adnov
03.08.2020 odpad!

Nebudu hodnotit knihu, neb jsem ji nečetla, ale "lidi" kteří psali komentáře. Všimli jste si, že až na jednoho, jde evidentně o fake profily? A to je to, co mi vadí. I když jsem o nákupu knihy přemýšlela, tak mě zarazila jednak přemrštěná cena a pak to, že někomu stojí zato si zde založit falešný účet a knihu vychvalovat.

eva8600
03.08.2020

Posielate, prosím, knihu aj na Slovensko? Ak áno - môžem si ju objednať práve tu?