Kořeny diskuze

Kořeny https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216670/mid_smecka-4-koreny-216670.jpg 4 262 45

Smečka série

< 4. díl

Čtenáři si ho žádali, a autorka je vyslyšela! Pokračování úspěšné akční romantické fantasy série Smečka (2011), Vzpoura (2011) a Oběť (2012) je na světě – příběh napůl lidské a napůl vlčí smečky neohrožených Ochránců, jejich pánů Strážců a odvěkých nepřátel Hledačů znovu ožívá...

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Knižní klub
Originální název:

Snakeroot (A Nightshade Novel) , 2013


více info...

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

NikiMedy
03.08.2015 5 z 5

POZOR OBSAHUJE SPOILERY!
Na začátku jsem nevěděla co od téhle knihy mám čekat. Bez Cally a smečky už to prostě nebylo ono. Taky jsem doufala, že se nějak vlci zase promění v lidi, nebo si budou aspoň něco pamatovat (potom co na konci Oběti smečka volala Sabine), ale bohužel se tak nestalo. To jsou pro mě mínusy. Jinak se mi ale kniha líbila. Jsem ráda, že Ren ještě nadobro neodešel a celému příběhu není konec. Jen mě mrzí, že tam prostě není smečka jako lidi. Jinak se ale těším na další díl, a doufám, že vyjde co nejdřív.

Markett
27.12.2014 4 z 5

Ze začátku jsem z knížky měla dost podivný pocit, ale těšila jsem se na to. Samozřejmě jsem byla zvědavá, co na mě čeká, když Calla se svou smečkou jsou už navždy vlci. A nakonec jsem byla překvapená. Moc se mi líbí, že konečně blíže poznáme Adne a další hledače a že se vlastně konečně dozvíme, jak Hledači pracují. Myslím, že tady může začít další pěkná zápletka. Knížka se dobře četla, pobavila jsem se a jsem ráda, že je tam Ren. I když jsem ze začátku byla trošku zmatená, kdo je kdo, dostala jsem se do děje a vzpomněla si, s kým vším vlastně mám tu čest. Rozhodně je to pěkné čtení plné napětí. :)


Matys
17.08.2014 3 z 5

Trilogie Smečka byla vždy moje oblíbená série, protože tam byli vlci, Ochránci... Knížka kvůli nim měla napínavý děj plný zvratů a vlastně kvůli těm vlkům asi vzniknul i název celé trilogie. Jenže autorka se rozhodla napsat další díl, Kořeny, což byla podle mě chyba a měla nechat trilogii trilogií, i když ve třetím díle zabila mou oblíbenou postavu, která v Kořenech "obživla".

Kořeny už nejsou moje oblíbená Smečka... Když to tak vezmu, tak Ochránci už se tam nevyskytují. Calla a Shay se v knize mihnou jen jako divocí vlci a můj milovaný Ren je jediný vlk v celé knize a ještě k tomu... stále mrtvý. Kořeny se vlastně motají jen kolem Hledačů a Strážců, už není žádná smečka.

Asi proto pro mě kniha byla docela zklamáním, i když jsem ji měla přečtenou za tři dny. Četla se dobře, ale myslela jsem, že autorka vymyslí čtvrtý díl jinak a ne takto. Proto dávám tři hvězdičky, ale jsem zvědavá, co vymyslí do dalšího dílu, protože takhle asi série nekončí. Jestli bude v knihovně, pujčím si ho, protože jsem na něj doopravdy zvědavá a možná tajně doufám, že bude lepší, než tento. :)

orangerose
16.05.2014 5 z 5

těším se další pokračování smečky, nemůžu se dočkat až ji koupím a začnu ji číst :)

Štítky knihy

láska vlci démoni pro dospívající mládež (young adult) zuby

Autorovy další knížky

Andrea R. Cremer
americká, 1978
2011  83%Smečka
2014  72%Kořeny
2012  83%Oběť
2011  83%Vzpoura