Nedaj sa! Vzostup a pád Simona Snowa diskuze

Nedaj sa! Vzostup a pád Simona Snowa
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328266/nedaj-sa-28S-328266.jpg 4 748 748

Simon Snow série

1. díl >

Simon Snow je ten najhorší vyvolený, aký sa kedy objavil. Prinajmenšom to tvrdí jeho spolubývajúci Baz. Baz je síce zlý upír a totálny idiot, no v tomto má zrejme pravdu.Simon v podstate nevie pracovať s prútikom a pomerne často sa mu podarí niečo zapáliť. Jeho mentor sa mu vyhýba, frajerka sa s ním rozišla, po svete pobehuje netvor so Simonovou tvárou a požiera mágiu. Baz by mal z toho všetkého veľkú radosť, no hoci mal spolu so Simonom nastúpiť do posledného ročníka Watfordskej školy mágie, Simonov úhlavný nepriateľ sa ani neobťažoval ukázať. Nedaj sa je príbeh o duchoch, o láske a o jednej záhade. Je v ňom zhruba toľko bozkávania a rozprávania ako v priemernom príbehu od Rainbow Rowellovej, no oveľa viac netvorov – na svoje si prídu aj fanúšikovia Harryho Pottera.... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (SK)
Originální název:

Carry on , 2015


více info...

Diskuze o knize (6)

Přidat komentář

Kimi_Jenkins
10.10.2023 5 z 5

Jsem opravdu hodně zmatená z pořadí knih. Už přes rok se chystám si knihy od Rainbow Rowellové přečíst ale pořád zápasím s pořadím knih. Někdo říká že Fangirl není třeba číst před Nedej se ale já začala číst Nedej se a nic nedává smysl, Opravdu ocením pomoc zkušených.

Nymeria_
04.05.2017 5 z 5

Radši bych si nejdřív přečetla Carry On. Já jsem jako první četla Fangirl a kapitoly se Simonem mě moc nebavily, nejspíš protože v knížce pro ně bylo moc málo prostoru a vůbec jsem se do toho nedostala. Z Carry On jsem ale byla nadšená a kdybych četla jako první to, jejich kapitoly ve Fangirl bych určitě četla se stejným nadšením :)


Adeline44
12.02.2017 5 z 5

Ahoj. Já to mám v plánu číst a tak jsem se chtěla zeptat, jestli je lepší si nejdřív přečíst Fangirl nebo až potom??

k-k-
27.10.2016

Ne neni, naopak mi přijde lepší si nejdříve přečíst Nedej se :) (ve Fangirl jsou spoilery:D)

dasa2015
24.10.2016

Chtěla bych se zeptat jestli je nutnost si před nedej se přečíst si Fangirl..Tahle kniha mě zaujala popisem tak jsem si jí koupila a ted jsem se na ní dočetla nezapomen si přečíst fangirl..

k-k-
25.07.2016

Strašně se těšim:D při čtení Fangirl mě Nedej se zaujalo mnohem více než somotná Fangirl ( i tak se mi líbila...ale Levimu jsem nefandila:/DD)...když jsem se dočetla o vydání Nedej se, tak jsem začala nadšeně skákat po pokoji.:D Miluju Baze ( nekonečná láska k upírům, vampýrům a celému fantasy) a Simona:)
Věřím, že Nedej se bude úžasná kniha:)