Paní smrt diskuze

Paní smrt https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380184/bmid_sestry-temnot-pani-smrt-hnH-380184.jpg 4 30 7

Vesmír prošel dramatickou proměnou. A poté co lord Rahl přeskupil hvězdy, skončilo ve světě živých i samotné proroctví a bylo odesláno přes oponu do podsvětí. Tím se vesmír proměnil neznámým způsobem, s důsledky, které se teprve ukážou. Nicci byla stále kouzelnicí a Nathan zůstal čarodějem, ale všechny složitě propojené nitky jeho prorockého talentu se rozpletly. Celá jedna část jeho bytosti tak byla nadobro odstraněna. S nadšením uvítal, když ho Richard Rahl pověřil úkolem, aby jako velvyslanec nově rozšířené D’Harské říše zjistil, jak pomoci obyvatelům Temného kraje. Zatímco se zdecimovaná armáda D’Hary vracela z krvavých bitev a všichni sčítali ztráty a oplakávali padlé, Nicci přijala důležité poslání. Richard potřeboval poznat celou svou rozlehlou říši, její velké, dosud neprozkoumané oblasti, a to byl úkol pro Nicci – sbírat informace, až bude doprovázet Nathana na cestách. Ve Starém světě, na troskách Císařského řádu v důsledku působení císaře Jaganga a jeho předchůdců, se vlády ujala různorodá směsice vládců. Někteří byli osvícení a spravedliví, jiní tyranský a agresivní. Pokud by nějaký místní vládce působil potíže, Nicci zasáhne. I když věděla, že ji Richard podpoří vojenskou silou, neměla v úmyslu využít d’harskou armádu, pokud to nebude absolutně nezbytné. A Nicci se postará o to, aby to tak daleko nezašlo...... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Classic
Originální název:

Death's Mistress , 2017


více info...

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

Knihomolka373
10.09.2020 5 z 5

Ahoj, treba tady dostanu nějaké info....cetla jsem celou sagu Mec pravdy,i Kroniky Nicci ( 2dily),3.díl Siege of stone ne a ne najit v cz.Bude někdy přeložena?Docela by mě to i mrzelo,kdyby ne.Libi se mě tento fantasy žánr,a taky jsem zvědavá,jak vše dopadne.
Jinak knihy jsem četla jednim dechem.Vsechny.
Za každé info budu vděčná.

killerek
31.10.2019

Planuji to take vydat brozovane? Soucasne vydani mi tak nejak nesedi do sbirky v knihovne … Hlavne dalsi rozmer na vysku nez byva u fantasy/sci-fi zvykem a se kterym sem nepocital při navrhu knihovny na miru před rokem. Mimo jiné se ty mensi brozovane vydani i lepe ctou na stojaka v metru.