Válečné srdce přehled
Meč pravdy série
Vše je ztraceno. Zlo postupně pohlcuje D’Harskou říši. Válečný čaroděj Richard Rahl leží na pohřební hranici. Svět živých se hroutí a zaniká. Zůstala jen Kahlan Amnell, poslední zpovědnice, která navzdory zdravému rozumu uposlechne vnitřní hlas a vše vsadí na jednu kartu. Jakmile to však udělá, není cesty zpět – svět se změní, a to navždy...... celý text
Originální název: Warheart, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válečné srdce. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 9 komentářůSouvisející novinky - Válečné srdce (0)
Kniha Válečné srdce v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 112x |
| ve Čtenářské výzvě | 2x |
| v Doporučených | 7x |
| v Mé knihovně | 63x |
| v Chystám se číst | 35x |
| v Chci si koupit | 19x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Terry Goodkind také napsal(a)
| 2008 | První čarodějovo pravidlo |
| 1997 | První čarodějovo pravidlo 1: Zlověstný mág |
| 2009 | Kámen slz |
| 2016 | Válečné srdce |
| 1997 | První čarodějovo pravidlo 2: Tři schránky Ordenu |

80 %
76 %

Velké finále.
Vysvětlení původu proroctví bylo opravdu dobré, docela mi to dávalo smysl. Ale ten přepálený závěr mi přišel až směšný. V minulých dílech jsem většinou u finále příběhu napětím skoro nedýchal a jen uznale kýval hlavou, jak to Terry dokáže vypointovat a vymyslet. Ale v tomhle případě jsem pomalu nechápal, co ta překomplikovaná, naprostá pitomost, kterou se na konci knihy vše vyřešilo, vlastně má být.
Jinak když odečtu ty věčné repetice uplynulého děje, tak to nebylo tak zlé, na to, že poslední díly už Terryho studna docela vysychala. Celkově to byla nicméně úžasná série !