Vše končí láskou diskuze

Vše končí láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42249/bmid_vse-konci-laskou-Izb-42249.jpg 4 85 13

Sestry Huxtableovy série

< 3. díl >

Sestry Huxtableovy: - Nečekaná svatba - Vášnivé námluvy - Vše končí láskou - Svedený anděl Skandály, intriky, fascinující vášně v podání královny romantického psaní, která čtenáře znovu zavádí do rodiny Huxtableových. Tentokrát jej seznamuje s riskantním dobrodružstvím nejstarší ze sester, Margarety. Zoufalý Duncan Pennethorn, nechvalně známý hrabě ze Sheringfordu, je nucen se, kvůli mimořádnému skandálu, vrátit domů. Navíc se musí do patnácti dnů oženit, jinak přijde o všechny své příjmy. Vybírá si ženu, o níž ví, že potřebuje manžela, a přemluví Margaretu Huxtableovou, aby přijala jeho nabídku. Ta pozdě zjišťuje, kdo se stal jejím manželem. Ale dává mu ultimátum: pokud ji chce, musí se jí dvořit. A tak mezi se partnery, kteří se spojili z praktických důvodů, postupně rozněcuje vášeň... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

At Last Comes Love , 2009


více info...

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

Ms.Iris
23.01.2014

Ukážka z knihy:

Jeho matka poznala každého. Určite bude vedieť, ktoré dievčatá, ale hlavne ktorí rodičia sú natoľko zúfalí, že prijmú do rodiny aj muža neslávne známeho svojou povesťou.
Prišiel neskoro. Možno to nebolo najmúdrejšie vzhľadom na to, že čas bol drahý, ale v podvečer sa ho zrazu zmocnil strach – takmer nevyhnutný dôsledok toho, že musel čakať viac ako dvadsaťštyri hodín, aby sa pustil do hľadania nevesty – a zostal v klube White’s dlho po tom, čo sa navečeral a jeho spoločníci odišli za svojimi povinnosťami. Mnohí z nich sa pobrali práve na tento bál. Mal sa pobrať s nimi a prísť nepozorovane. On však zostal v klube, aby sa potúžil ďalším pohárom portského – a zistil, že na potúženie jeden pohár nestačí.
Nedostal pozvánku na bál, ale neobával sa, že ho nepustia – najmä po tých pohároch portského. Koniec koncov je gróf Sheringford. Ak si niekto spomenie na ten veľkolepý škandál spred piatich rokov – určite ho bude zaujímať, čo s ním za ten čas bolo a ako sa bude správať po návrate na spoločenskú scénu.
Čo ak sú v meste aj Turnerovci? zišlo mu zrazu na um. Len dúfal, že tam nebudú. Nebolo by nič príjemné stretnúť sa zoči-voči s Randolphom Turnerom, ktorému nasadil parohy.
Skutočne ho neposlali preč odo dverí, ale prišiel tak neskoro, že hostitelia už nestáli v rade a nevítali hostí, dokonca tam nebol ani majordómus, ktorý by ohlásil jeho príchod. Cylinder aj plášť zveril do rúk lokajovi, vyšiel hore, vstúpil do sály a poobzeral sa okolo seba.
Cítil sa vystavený napospas pohľadom a tak trochu čakal, že časť spoločnosti vedená dámami ho bude chcieť vyhnať do tmy. Nestalo sa to, hoci bezpochyby upútal pozornosť. Po svojej pravej strane počul vzrušený šum.
Nevšímal si to.
V plesovej sále bolo skutočne veľa hostí. Keby sa všetci rozhodli tancovať, museli by posunúť steny. A keby sa rozhodli vrhnúť naňho, dav by ho rozpučil ako chrobáka....

Štítky knihy

milostné romány romance historické romance

Autorovy další knížky

Mary Balogh
britská, 1944
2010  79%Nečekaná svatba
2011  87%Utajený poměr
2005  88%Čary lásky
2010  83%Vášnivé námluvy
2010  85%Vše končí láskou