Sdílejte, než to zakážou! diskuze

Sdílejte, než to zakážou! https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478483/bmid_sdilejte-nez-to-zakazou-9Z4-478483.png 1 169 49

Babišova předvolební publikace obsahuje mimo jiné vizi o obnově České republiky po koronavirové pandemii, nebo třeba kritiku opozičních Pirátů.

Diskuze o knize (120)

Přidat komentář

Nlua
21.04.2024

Setkani receptu na trhanec s napadem na svatek ceskych matek a zen. Fotka AB v blate s popiskem "podporuju nase lazenstvi". A jeste mnohem vic. Jistota, ze knihu nikdo cist nebude, poskytla ghostwriterovi nebyvalou svobodu, kterou vyuzil k sepsani parodie na to, co mel zrejme vyprodukovat.

Petr13103
20.12.2022

Volte mě.
Sorry jako


ALLO_ALIgirl
11.10.2021

Mám ji podepsanou!

siena
10.10.2021

Prosím, no nebudu náročná, jednu lež v mých příspěvcích u této knihy? To by nemuselo být tak těžké, když lžu, kudy chodím...:-)


Edit, po smazání příspěvku profilu SputnikV, předpokládám po samo-smazání, který mému předcházel...
Ještě, nevím, zda-li zmaten byl profesor Keller, či profil SputnikV čerpal z podivných zdrojů ...Ovšem zmínka o tom, jak vláda bude postavená na ODA mne vrátila do velmi příjemných dob, "otcové zakladatelé" by byli určitě pobaveni:)

SputnikV
10.10.2021

Eicherik
prof. Keller očekává, že se bude jednat především o novou vládu ODS opřenou o Piráty, která bude vybavena velkým vnitřním ponutím,

a já dodávám,m taky opřenou o lidovce... a jak ti jsou pevní v přátelství víme z historie.

Já s tím souhlasím, vždyř že jejich volební zisky byly přibližně stejné, Piráti jsou a budou mimo hru a dříve či později se buď nechají ti čtyři upatit nebo odejdou do opozice, nikomu nepomohou,

samoseb ou ODS, která s lidovci je zodpovědná za největší díru v národním majetku se nezměnila a bude jako vždy obrácený Jánošík, chudým bude brát a biohatým dávat, omáčku k tomu už zná.

ohledně kovidu se vyjádřil přesně Jan Keller: Opoziční strany sice tvrdily, že by vše, co souvisí s covidem, zařídily lépe než premiér, bohužel neupřesnily, jak by si konkrétně počínaly. Modlím se, aby nepřišla čtvrtá vlna, ve které by po volbách opoziční strany předvedly, co nám po celou dobu volební kampaně tajily, tedy jak s covidem zatočí.

myslím, že se rozhádají velmi rychle, jakmile budou muset začít vládnout. Zajímavý je ještě jeden postřeh, Jurečku doma lidi nezvolili... asi vědí proč. myšleno v jeho vísce.

SputnikV
10.10.2021

sieno. když nejste s to respektovat řádné oslovení, asi bude lépe, když si namísto mého příspěvku vždy představíte, že já píši vám, milé to, je bláboly, kecy, lži. protože tohle přesně tady už léta předvádíte. ještě jednou vás poučím slovy režiséra a profesora Svobody:
Kde jsou ty „šťastné časy“, kdy se obří tunely nemusely nikde skrývat a peří se dralo veřejně bez umrtvení:

Sto miliard daňového úniku při obchodech s LTO (1990–1996), tolerovaných vládou i Parlamentem.
Soustavné hmotné i finanční drancování aktiv občanů, kteří naletěli v podvodných investičních fondech.
Šedesát osm miliard zaplacených na konto vládou posvěceného vstupu společnosti NOMURA do Investiční a poštovní banky.
Devět miliard darovaných beztrestně vedením Komerční banky známému mezinárodnímu podvodníkovi Baraku Alonovi. Ztráty byly následně uhrazeny při privatizaci KB prostřednictvím Fondu národního majetku z daní občanů.
Miliardy vydané při privatizaci dalších bank.
1997 – V. Havel prodal restituční podíl paláce Lucerna za 200 mil. Kč. krachující firmě Chemapol, která o rok a půl později uvázla v dluhu sedmnáct miliard Kč.
V roce 1998 stávající guvernér ČNB Josef Tošovský bez toho, že by byla celá věc zveřejněna (ačkoli se jednalo o zlato patřící celému národu ze sbírek v roce 1918 ad. a v roce 1968), prodal 56 tun zlata z Národního zlatého pokladu a velkou část zlatých mincí do zahraničí. V té době byla cena zlata na minimu. Od té doby vzrostla mnohonásobně.
Vsetínský podnikatel R. Zubík získal v prosinci 1998 deset milionů dolarů na nákup akcií firmy Chemapol od podniku Slovenský plynárenský průmysl. O měsíc později byl člen vedení SPP J. Ducký, který převod peněz podepsal, zastřelen za bílého dne.
Nejméně 100 miliard zisku Z. Bakaly při privatizaci OKD, z něhož česká vláda vytěžila 4,1 mld.
Nikdy nesplněná podmínka odprodeje bytů ostravským horníkům.
Při privatizaci Mostecké uhelné se vláda nechala podvést pěticí bývalých manažerů firmy, kteří se vydávali za americké vlastníky společnosti Appien group a MUS privatizovali z prostředků jimi řízené společnosti. Švýcarský soud zabavil podvodníkům na účtech třináct miliard Kč. České úřady se ke vzniklé škodě nepřihlásily v termínu. Teprve následně po propuštění některých lidí na vrchním státním zastupitelství pro „liknavost“.
2003 – Česká republika platí deset a půl miliardy za zmařenou investici v podobě TV NOVA Američanovi Ronaldu Lauderovi.
Dvouletý trest za úplatek 40 mil. Kč za nevýhodný prodej spravovaného majetku (senátor za ODS Novák).
2003 – Podle kontrolní zprávy NKÚ vznikla v letech 1997–2002 na Fondu národního majetku ztráta jedné miliardy Kč.
2004 – Firma A. Řebíčka Viamont v r. 2004 ve ztrátě. 2006 se stal ministrem dopravy za ODS. Do roku 2008 za akcie Viamont přiznal příjem 342 mil. Kč. Vlastní luxusní vilu v italském letovisku Monte Argentario (koupě za 126 mil. korun). Nebo výletní jachtu Marina (koupě za 63,5 milionu korun. V SAR koupil byt za 21,5mil. Kč). V Rás al-Chajma má zaregistrovanou firmu. V Emirátech má statut „permanent resident“.
2007 – V době zániku České konsolidační agentury po instituci zůstal deficitní účet ve výši 235 miliard Kč.
Miliardové manipulace s dotacemi EU ROP Severozápad, na nichž se rukou společnou a nerozdílnou podíleli politici ODS, ČSSD i KSČM (pozoruhodné je, že se v této kauze znovu angažoval bývalý senátor za ODS a člen výkonné rady této strany A. Novák, u něhož dvouletý trest zřejmě nesplnil výchovný cíl. Předpokládám, že si neplnění povinností vzal za své i veslařský klub, na jehož záruku byl A. Novák propuštěn předčasně).
Ty astronomické prostředky, které jsou pouze špičkou ledovce nad hladinou, mohly být věnovány na valorizaci důchodů, platy zdravotníků, kvalitní školství, vzdělání, z něhož dnes zbývají trosky; investice do železniční a dálniční sítě atd.

To všechno bylo náhle demokratickou opozicí i mediálními investigativci všeho druhu zameteno a vyleštěno do zářivého nevědomí. K „poztráceným“ bilionům z české ekonomiky za třicet let se dnes nikdo nehlásí. Problémem jsou jen offshorové firmy A. Babiše.
jo a primitivní populismus zvítězil

Eicherik
10.10.2021

siena: Myslíte, že ten nesourodý slepenec protichůdných ideologií, který vzniká pod rukama pana Fialy vydrží čtyři roky? Já myslím, že ani rok. :-)

siena
10.10.2021

SputnikV, vy disidentko! :-)))

Ano, budete mít pravdu, bohužel... správné by bylo, kdyby ti, kteří nás přivedli k nejvyššímu dluhu, k nejvyšší míře zadlužení a drahému jeho splácení, kteří se zcela vykašlali na zásadní reformy, jak už dlouho o tom mluví Národní rozpočtová rada, OECD, tedy vaše vítězné ANO, ČSSD, KSČM a SPD, tak aby oni "uklidili". Nezbývá než doufat, že ti, kteří hlasovali pro demokratické strany jsou si toho vědomi a za čtyři roky nezvítězí zase primitivní populismus...

SputnikV
10.10.2021

Eicherik, i já jsem si říkal.... lidi nejsou až tak naivní, aby je volili i s Barošem.

SputnikV
10.10.2021

sieno,ANO volby v yhrálo...ostatní je koalice a jak jste si snad i vy všimlo, i ona rozpočítává hlasy podle jednotlivých stran, b ude mít každý sv ůj klub...takže ANO vyhrálo volby, je to jednoznačné. Že nemá koaliční potenciál je jiná písnička. Nikdo nedostal tolik hlasů, jako ANO, b ohužel k tomuto pyrrhovu vítězství přispěly i hlasy, které pak na levici chyběly. a to ANO není levicová strana. Kdyby Babiš, třeba dočasně se stáhl do pozadí, byla by nedaleko chvilka,, kdy by se o jeho přízeň ostatní pravicové strany ucházely.

musím vás potěšit, zase mne vzal pod svá křídla cenzor, ztakže moje slova k vám nedolehla.

a o KSČM a ani o ČSSD se nestrachujte, jak správně řekla Konečná --lidi budou mít za této politické reprezentace dost a dost důvodů se k nim vrátit.

Gambit12
10.10.2021

Eicherik: Jednoznačně. Ačkoliv jsem od těchto voleb nic zásadního nečekal, tak výsledek Pirátů je rozhodně důvod k oslavě. Jen doufám, že budou natolik hloupí a odvolají Bartoše, to bude jejich definitivní konec.

Eicherik
10.10.2021

Velmi příjemné překvapení letošních voleb je vykroužkování Pirátů. :-)

siena
10.10.2021

A ještě... opět neříkáte pravdu. ANO volby nevyhrálo, jen díky našemu volebnímu systému dostalo o jedno křeslo víc z hlasů, které propadly.

siena
10.10.2021

SputnikV, tak dost! Vy tu již několik let spíláte všem okolo do zlodějů, i vrahů, argumenty pro svá tvrzení nemáte, a když nějaký vytáhnete, tak je to buď lež nebo manipulace, nebo oblíbené, "v Americe mlátí černochy". Takže si své rady o diskutování strčte laskavě za klobouk!

ČSSD zničil "váš" prezident, jako svou pomstu za nepodporu na Hrad. A poslední hřebík zatlouklo současné vedení. Je to velmi smutné, že tato strana se stoletou tradicí takhle končí. Je mi líto, že schopní lidé z té strany byli vyštváni, či zcela znechuceni odešli sami. O to teď bude těžší jakýkoliv pokus o znovuzrození.

A KSČM? To je velmi příjemné překvapení letošních voleb. No, měli si velmi rozmyslet, koho příště podporovat. Proč jim dávat hlas, když mohu přímo tomu oligarchovi...

SputnikV
10.10.2021

sieno, argulmenty prostě nemáte nikdy, asi to nevíte, ale -nasnadě, všichni vědí, ne serverech, které čtou vaši oponenti se nic věděckého nedozvíme atd a tp. lež je váš diskuzní postup a argumentační klam je forma, v níž jej podáváte.

jinak, k výsledkům voleb, musím souhlasit s představiteli KSČM a ČSSD v tom, že lidé budou litovat, že v parlamentu je jen pravice,, mohu jen doufat, v mezi poslanci ANO se nějaký levičák objeví, ale nebude to dost, výsledky voleb jsou prostě malér pro většinu obyvatel, brzy to pochopí.

každopádně je obdivuhodné, že Babišovci přes ten tlak, sprosťárny a kecy, kterým čelili po osm let mají nejvíce poslanců ze stran a skutčně ty volby vyhráli, bohužel, nemají spojence... ale i to se změní. Jak řekl ten politolog, který byl pozván ČT komentovat... uvidíme za tři čtvrtě roku...

Báječné, že mistr převleků Soukup už hned po volbách začal lhát, že Hamáček ( a to ho fakt nemusím-) byl opilý, když byl po vyhlášení výsledků osloven a blábolil, já to viděl a pravda to není, že BArtoš byl zjevně v podivném stavu, rozvalené sako, podivný svit v oku, toho si nevšiml...

siena
10.10.2021

SputnikV, vy to píšete o tom, že někdo druhý nemá argumenty? Vy, a nejen zde, nejen, že žádné nemáte, ale mnohdy si jen vymýšlíte a lžete. A tu prázdnotu neschováte ani házením termínů z diskuzní teorie.

A teď jste pobavila mne... tedy, pobavila..
Víte, jestli je cosi relevantní ve vědě, nezávisí na tom, jestli někdo uznává nějaké stránky. Že se toto nedozvíte tam, odkud čerpáte svá zdejší moudra, je nasnadě. O tom jsem psala. To ale nic nemění na tom, že většina těch, kteří nerezignovali na data a z nich plynoucí závěry, se na podstatnému shodli a shodují. A ani na tom, že vir se nedá hystericky ukřičet, ani se z něj vylhat...

SputnikV
09.10.2021

jéžiš, sieno, kteří to komunisté nechávají, nechávali a budou nechávat své děti zločinně studovat na Západě? a co je na tom zlého? vsadím se že vy, to, specializované na nepodložené a dávno vyvrácené pomluvy stále věříte tomu, že Putinova dcera studovala v Belgii nebo kde, jste fakt směšné.

I já v skrytu duše doufám, že i mladší než já a hodně mladší ne vy, ono sieno,, si uvědomí, jak vy bezobsažně melete a nejste s to, kdomě své nenávisti, hlouposti a zloby předložit to nejdůležitější - argument.

slyšelo jste někdy o tom, co je argumentační klam? vy jej užíváte výlučně, mělo byste se nad sebou zamyslet.

teď jste mne pobavilo vrcholně, web y, které uznávaáte přinášejí vědu a ty které neuznáváte, ti epidemiologové, etologové, politologové a další, kmeré neuznáváte prostě lžou, že jsem to trefil...;)

SputnikV
09.10.2021

hana.h premiér zvolil několik lékařů - epidemiologů, ale nebyla to šťastná volby a takl nějak to vypadalo, že po nich opozice jde... vám to tak nmepřišlo? Odborníci doporučovali každý něcpo jiného a tak je tomu dosud.++++++++++++++++++

Eicherik
09.10.2021

Nejsem volič ANO a nelíbí se mi třeba to, jak moc současná vláda rozhazuje veřejné prostředky. :-)

Eicherik
09.10.2021

Koronavirus. Co měl chudák pan premiér dělat víme všichni? Já to tedy nevím. Poslouchat odborníky? Ale které, když co odborník, to jiný názor. I dnes má každá země svoji vlastní cestu. Po bitvě je každý generál. :-)

siena
09.10.2021

Sice chápu, že se na těch serverech, z kterých jste tu někde citovala, nic relevantního, vědecky relevantního, o epidemii nepíše. Ale možná bych právě proto, zůstala u toho "komunistického" žvanění, o něm alespoň něco víte... bych raději jinam nezabrušovala.

siena
09.10.2021

SputnikV, vy sama plácáte. Jestli tomu sama věříte, těžko říci, ale děláte to tu již několik let...

Ale ono to vaše plácání je na jednu stranu velmi užitečné, pro mladší ročníky zdejších uživatelů... tak tohle je názorná ukázka, jak soudruzi vládli a jak by chtěli vládnout i nadále. Pro vás budou mít plnou pusu vzletných frází o spravedlivém komunistickém světě, o asociálním, prohnilém Západě, aby si sami v něm budovali svá zázemí, své děti nechali studovat na těch prohnilých, bezhodnotových univerzitách. Ano, krást je špatné, ale jen když nemohu krást sám! Pak je to v naprostém pořádku... jak říkám, názorná ukázka, která vydá za několik publikací.

SputnikV
09.10.2021

vážně mu to odborníci radili? a všichni? třeba opozice volala po rozvolnění, pokud si vybvuju, služby a umění přece trpěly....

vy jen plácáte nesmysly, kterým možná sama věříte, možná prostě jen nemyslíte,.... kolik mrtvých mohly mít USA, vítěz v této strašné loterii, kdyby byli poslouchaly vaše odborníky? kdyby, kdyby kdyby...

SputnikV
09.10.2021

premiér Babiš měl, a b yl b y chválen, s i offshory i s Čapím hnízdem, navázat úzkou spolupráci s tou partou oligarchů, kteří vodili na nitkách předchozí vrcholové politiíky, přidt se k nim, ale jemu nepomohlo ani to, že s nimi štěkal na Rusko a podporoval Ameriku ... proč? protože jim omezil možnosti krást.
pročpak asi všichni ti obchodníci, restauratéři čeští i v ietnamští tak plakali, když zavedl elektronickou evidenci tržeb? snad proto, že si museli přikoupit další zařízení a udělat úkon navíc? nebo proto, že si teď těžko budou nechávat vybranou DPH pro sebe a sv ůj provoz. a tak je to se vším.

česká vláda, ačkoliv ji vede oligarcha, si vedla velmi dobře, udělala co šlo, a pokud je jí kladeno za vinu ono rozvolnění loni v létě... nebylo nálhodou pod prosbami, hrozbami a celkově nátlakem nyní kritizující opozice, která na druhé straně chválli B ritánii, že udělala totéž? čím pomohla opozice společnosti v nesnálzích? ODS taky přivezla roušky, ale jen jako reklamní předměty s logem ODS... to je fajn?

Baví mne Soukup, loni lezl někam Zemanovi i Babišovi, Okamuru skoŕo zlíbal při každé návštěvě, protože byly dob y, kdy jen on k němu chodil... dnes nenávidí Hamáčka, nadává na prezidenta a Babiše nemusí a Okamura je podle něj fuj. Včera porušil volební zákon, jsem zvědav, zda mu to projde.. ovšem cestu od prezidenta ke Kalouskovi... tomu já říkám sešup. a takových je mnoho...počkejme a udivíme

Eicherik
09.10.2021

Hana H.: A co měl premiér Babiš udělat, aby bylo mrtvých méně?

SputnikV
08.10.2021

sieno, cítíte se v pořádku? jste čím dál tím víc tajemná, nesrozumitelné narážky sypete z rukávu, žijete v jiné dimezi,, někde v době postfaktické.... svěřte se lékaři dokud je čas

siena
08.10.2021

Však, ono se už vyšetřuje... bohužel, žijeme v zemi, kde ministryně spravedlnosti se rve se do roztrhání těla, podobně jako vy tady, obdobně, jako jste se tu v minulosti rvala o jiné soudruhy a soudružky, za toho našeho soudruha, agenta StB, "ekonomického migranta"...

A znovu říkám, velké chucpe, co tu předvádíte. Ale zase, názorně vidět, jaké že to vlastně ideály zde hájíte, jaké, že to ideály hájili ti, co tu vládli před rokem 89... Teď už ani nemůžete říct, že vám to jen někteří kazili, to vaše budovatelské dílo, když tu tak propagujete našeho ministerského předsedu... Vážně, v jiné dimenzi musíme žít, to nemůže být realita. Tohle už není ani doba postfaktická...

SputnikV
08.10.2021

v té souvislosti by bylo zajímavé vědět, proč vlastně věřční spravedliví nebouchnou pěstí do stolu a nezažalují Babiše za ty jeho zločiny? prostor k tomu je....

SputnikV
07.10.2021

takže vydávat nepotvrzené za pravdu je OK dle DK, zatímco jasně vyslovené pochyby jsou fuj... rozumím. ;)

siena
07.10.2021

Eicheriku, ano, neetické chování, nezákonné jednání, správa země podřízena zájmům jednoho člověka a jeho firem, to nemá nic společného s právním státem, to je oligarchický způsob vládnutí. A to je problém pro mnohé zde žijící. Že netvoří žádnou velkou skupinu, dovolila bych si s Vámi Hana H v tomto nesouhlasit, to je více než zřejmé. Obávám se, že ani nikdy netvořila. Mnohým to je jedno, mnozí to nevidí a další tomu ještě tleskají... a tleskají proto, protože to vadí těm, které "nemusí"... a až zjistí, že se to týká i jich samých, až ti jejich lídři zmizí do těch svých letovisek, tak to zase bude, že ten měl a onen měl, zase za vše budou moci ti ostatní...

Štítky knihy

politické události politika propaganda Státní bezpečnost (StB) reklama a propagace volby populismus

Autorovy další knížky

Andrej Babiš
slovenská, 1954
2017  18%O čem sním, když náhodou spím
2021  9%Sdílejte, než to zakážou!

Kniha Sdílejte, než to zakážou! je v

Právě čtených2x
Přečtených141x
Čtenářské výzvě12x
Knihotéce45x
Chystám se číst4x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x