Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni diskuze
Vladimír Mikeš
Sháněním jídla a především jeho přípravou je člověk schopen strávit velkou část svého času. Někteří z nás jídlo považují za nutné zlo, které pouze ruinuje peněženku nebo postavu a odvádí pozornost od jiných zábavnějších činností. Jiní se zase vyžívají v přípravě kulinářských specialit a stráví spoustu času v kuchyni nebo ve sklípku při výběru vhodného vína... Příprava jídla je chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V této knize se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od chemického složení potravin přes to, proč se řízky mají klepat či proč vzniká karamel až po to, zda instantní čínské polévky skutečně škodí zdraví.... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
chemie potraviny populárně-naučné publikace
Kniha Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni je v
Právě čtených | 1x |
Přečtených | 26x |
Čtenářské výzvě | 3x |
Knihotéce | 22x |
Chystám se číst | 31x |
Chci si koupit | 10x |
dalších seznamech | 2x |