Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni diskuze

Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/183792/proc-se-klepou-rizky-chemie-v-kuchyni-183792.jpg 4 13 3

Sháněním jídla a především jeho přípravou je člověk schopen strávit velkou část svého času. Někteří z nás jídlo považují za nutné zlo, které pouze ruinuje peněženku nebo postavu a odvádí pozornost od jiných zábavnějších činností. Jiní se zase vyžívají v přípravě kulinářských specialit a stráví spoustu času v kuchyni nebo ve sklípku při výběru vhodného vína... Příprava jídla je chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V této knize se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od chemického složení potravin přes to, proč se řízky mají klepat či proč vzniká karamel až po to, zda instantní čínské polévky skutečně škodí zdraví.... celý text

Diskuze o knize (0)

Přidat komentář

Štítky knihy

chemie potraviny populárně-naučné publikace

Autorovy další knížky

Vladimír Mikeš
česká, 1950 - 2007
2008  77%Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni
1982  60%100 a 1 rybích jídel

Kniha Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni je v

Právě čtených1x
Přečtených26x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce22x
Chystám se číst31x
Chci si koupit10x
dalších seznamech2x