Smrtelná odplata diskuze

Smrtelná odplata https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93367/mid_smrtelna-odplata-PGy-93367.jpg 4 186 10

Pravá krev série

< 11. díl >

Se svým talentem pro vyhledávání potíží se Sookie nutně musí stát svědkem bombového útoku na bar U Merlotta, v němž pracuje. O Samovi Merlottovi je známo, že je dvojí povahy, a proto podezření z útoku okamžitě padne na protivníky měňavců. Sookie má jiné podezření, ale její pozornost je upřena na Erica, který plánuje s pomocí svého „dítěte“ Pam zabít vampíra, který je nyní jejich pánem. A tak místo aby se věnovala vyšetřování, je postupně stále hlouběji zatažena do tohoto spiknutí, které se ukáže být daleko komplikovanějším, než se původně zdálo.... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Dead Reckoning , 2011


více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

Andvejka
18.01.2014 3 z 5

Zbavili jsme se pouta Eric-Sookie, zbavili jsme se Viktora. Sookie šlo zase několikrát o krk, objevili se i kamarádi vlkodlaci. Jasonův život skončí zřejmě happy endem. - Nevím proč, ale tenhle díl mě svým způsobem nudil. Tak trochu jsem doufala, že při "bitvě s Viktorem" zemře Pam, Bill nebo Bubba a ono nic. Přesto se těším na další díl, abych věděla, co dalšího si pro nás autorka přichystala.

Dandulka
10.12.2012 5 z 5

Tenhle díl se mi moc líbil, mělo to spád, hlavně scéna o usmrcení Victora.


Senza Jenka
11.12.2011 3 z 5

Molotovův koktejl lze těžko nazvat bombou. Taky Sookie dost rychle dojde, že útoky jsou namířeny spíše proti ní, než Samovi, ale nechá si to pro sebe. Na scéně se znovu objeví Sandra Peltová, při vyklízení podkroví se najde dopis od Sookiiny babičky, Eric něco usilovně tají a Victora je třeba odstranit.
Autorka se opět rozhodla velmi rychle vyřešit některé dějové linie, které jí začaly nudit, nebo si s nimi už nevěděla rady, ale i tak to šlo.