Hůř než mrtví diskuze

Hůř než mrtví
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212272/mid_prava-krev-hur-nez-mrtvi-212272.jpg 4 232 232

Pravá krev série

< 8. díl >

Po katastrofě způsobené hurikánem Katrina a neméně strašném atentátu na shromáždění upírů se Sookie cítí sice v bezpečí, ale poněkud zmatená. Touží jen po tom, aby se věci vrátili do starých kolejí. Avšak její přítel Quinn je mezi pohřešovanými.

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

From Dead to Worse , 2008


více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

Adulina12
09.06.2012 4 z 5

Na můj vkus tu bylo až moc pokusů o zabití Sookie, ale aspon sem se nenudila.. konečně si Eric vzpoměl co se dělo, když byl mimo.. no a doufám že už spolu se Sookie začnou.. ale jeho pragmatičnost by mohla zůstat, tu u něj mam nejradši.. ale jako celek byl tenhle díl celkem fajn, ale už se přestávám vyznávat ve všech těch dílech.. ;) :D

Senza Jenka
19.08.2011 5 z 5

Několik dějových linií jsem nepozorovala. Všechno se odehrává z pohledu Sookie, ale týká se to samozřejmě různých lidí. Upíří puč a vlkodlačí bitva "elegantně" vyřešily hned dva problémy - nenávist Patrika Furnana a nesnesitelnou panovačnost Sophie-Anne Leclerqové. Takže teď je Sookie přítelkyní smečky doopravdy a navíc má plnou ochranu nového upířího krále. Méně elegantní byl způsob, jak Sookie vymetla s Quinnem a úplně dementní mi přišla exekuce týkající se Crystal a Jasona.
Eric se plně rozpomněl na dobu, kterou strávil u Sookie během ztráty paměti zaviněné čarodějnicemi, takže předpokládám rozvinutí tohoto motivu v některé další knize.
Nevím jestli vinou překladu, ale dvakrát jsem zaznamenala zmatení jmen a navíc pár tiskařských šotků.
Pěkný díl :o)


Temný snílek
12.06.2011 5 z 5

Kniha se mi moc líbila a dobře se četla. Opět (jako v předchozích dílech) se tu odehrává hned několik dějových linií, které se nazávěr uzavírají a poznáváme pravdu. Napínavý a čtivý děj, protkaný docela usměvavými scénami i napětím a nebezpečím.
Sookie ztratí přítele, ale najde svého příbuzného, které je vílí princ a také ještě zjistí, že její sestřenice Hadley (která je mrtvá) měla rodinu, proto je kontaktuje. Zároveň dojde ke změnám ve vedení upírkého i vlkodlačího světa a Sookie opět půjde o život (a to hned několikrát).