Peter V. Brett

americká, 1973

Diskuze (11)

Přidat příspěvek

neveralone
09.10.2022

Moc dobře nechápu, proč se české vydavatelství Petera Bretta zřeklo. Je to velká škoda, protože za mě je Brett skvělý autor, sága se četla sama, místy možná trochu roztahané, ale jako celek geniální. Hrozná škoda, moc rád bych si přečetl další příběhy. Snad se jednou dočkáme.

Santi096
01.06.2022

Dost dobře nechápu, proč se nakladatelství Triton zřeklo tak luxusního titulu jako je tento.. Myslím si, že by si čeští fandové fantasy zasloužili pokračování této strhující série. Byl jsem velmi zklamaný, když jsem se dozvěděl tuto zprávu a pevně doufám, že se toho ujme nějaké jiné nakladatelství a to co možná nejdříve.


Boidil
20.10.2021

Pokud někoho zajímá info ohledně nové knihy The Desert Prince, tak mám nepříliš pozitivní informaci od nakladatelství Triton.

Bohužel, novinkovou knihu The Desert Prince (a další navazující díly série the Nightfall Saga) nevydáme. Osobně věřím, že se autora ujme jiné české nakladatelství. Nicméně nemám v této věci žádné zprávy, které by mou domněnku potvrdily.

Tak doufám, že se dočkáme.

Maedros
17.08.2021

Zvládl jsem to přečíst celé a nemůžu se ubránit dojmu, že jako trilogie by to bylo lepší. Hádky v krasii, útok na lakton apod naprosto zbytečné. V závěrečné kníze mi to kolikrát přišlo jak óda na Leashu. Prostě zbytečný patos, rozrahaných linek a pak to najednou utne a rozsekne. :( Konec ala mateřská školka, to nechám raději bez komentáře.
To už se mi jako debut víc líbily knihy od Michaela J. Sullivana, tak by to mělo vypadat a se závěrem by se Brett mohl inspirovat.

Predator3313
15.01.2020

Pro někoho píše možná roztahaně a nudně. Mě to tak původně taky trochu připadalo, ale pak jsem zjistil, že více pohledů hlavních postav na stejné situace mě vtáhlo do světa démonů a rozhodně je to originální přístup, který u mě zabodoval. I přes to, že Tetovaného považuji za nejlepší díl, celá série byla super a jsem zvědavý, jestli přibudou i další knihy s tohoto světa.

martineknatasa
14.03.2019

Tak jsem celou sérii dočetla. Těším se na pokračování.

konecsveta
25.02.2019

Ruky preč od tohto autora, ruky preč od jeho kníh. Je úplne jedno čo iné budete robiť, nebude to taká strata času ako čítať Brettove nevypointované, nevygradované, rozťahané a bezcenné dielo. Je mi z neho zle..

GeriReince
10.04.2017

Autor, ktorý z perfektne našlápnutej série (ešte v druhom dieli označovanej ako trilógia) vytvoril úplnú frašku. Tretí diel sa nedal čítať a bola to vyslovene tortúra, po štvrtom som pre istotu už ani nesiahla. Radšej sa mal vykašľať na celých 5 dielov a spraviť to, čo bol prvotný zámer. Takto len zbytočne rozťahal sprvu dokonalé dielo, ktorého prvú i druhú časť som zhltla jedným dychom. Hold, je to klasický novodobý spisovateľ, pre ktorého je vidina vyššieho zisku dôležitejšia ako skutočnosť, aby bola "trológia" kvalitná. A je to škoda.

Mila.Kuci
27.01.2017

Nevíte náhodou kdy vyjde 4.Díl? To je peklo...v EN to číst nechci

KydlochMoris
21.02.2016

Mám všechny jeho knihy. To čekání je hroznéééé!!!!! Ale stojí to za to :-))

Enolain
22.12.2011

Skoda ze nepise rychleji;) kdo ma vydrzet cekat na treti knihu od serie: Demoni?? Tak sup sup at vime jak to dopadne :]