Jill Myles

Jessica Sims · pseudonym

americká

Diskuze (6)

Přidat příspěvek

tatjana1737
14.04.2019

Ke knihám jsem se dostala náhodně přes komentář jedné uživatelky, vyplázla poplatek za meziknihovní výpůjční službu, přečetla, a pak sháněla po bazarech, protože ač název, anotace či obálky českého vydání smrdí brakem, není to vůbec blbé. A upřímně přiznávám, že i erotické scény, hlavně prvních dvou knih, jsou hooodně dobré ;-). (Za mne je top scéna s Noahem ve zpovědnici ;-).) Jen mne mrzí, že další povídky a příběhy z tohoto světa nelze sehnat, náhodou jsem narazila na stránku DigiBooks s přehledem dalších osudů Jackie a spol., ale netuším, kde by se dalo sehnat...

https://www.digibooks.sk/show.php?id=23806

Pokud někdo váhá, zda po Mylesové sáhnout, tak doporučuji nejen těm, co si rádi/y přečtou nějakou eroťárnu (a to chytrou eroťárnu), ale i příznivcům fantasy, protože dějová linka už se pak od erotiky hodně odklání a řeší zápletku s hledáním svatozáří padlých andělů. Škoda, že po autorce nebyla taková poptávka, protože kdyby si s historickou a fantasy linkou víc vyhrála, víc rozpracovala svět serimů, upírů, sukkub a dalších postav, mohl z toho být dnešní době slušný mainstream.

PavlaTřetinová
22.11.2016

Prosím vás a kde bych našla čtvrtý díl ? Děkuju


Chensie
22.07.2015

Recenze ke knižní sérii Deník sukuby včetně čtvrtého dílu Sukuby jsou věčné a novely Zaneův příběh.l

orangerose
02.04.2014

génius co napíše tak zábavnou sérii deníky sukuby :)

rimmon
24.10.2013

Výborná, úžasná super série! Doporučuji všemi 20 prsty hlavou i srdcem!

barborelka
01.10.2013

Jill je skvělá autorka, při čtení Deníků Sukuby jsem se smíchy málem zlomila v pase :-) Úplnou náhodou jsem ji našla v Levných knihách a ještě, že tak....doporučuji všemi 20-ti.....její knihy jsou vtipné, mají spád a nápad...takže neváhejte :-)