Delia Owens

americká, 1949

Diskuze (5)

Přidat příspěvek

EvikU.
05.06.2021

Její kniha mě ohromila. Dávám si autorku do oblíbených, aby mi určitě žádná její další kniha neutekla z hledáčku. A její prvotinu z bažiny si musím koupit. Musí na mě vykukovat z knihovny a čas od času se s ní musím potěšit. Pro mě skvost letošního roku. Autorku doporučuji.

sirojezkin
20.04.2021

Právě jsem dočetla tuto nádhernou knihu, která byla přesně podle mého gusta - o přírodě ( hodně přírody ). Malou holku opustí celá rodina a ona je nucena postarat se o sebe sama. Pomocí bratrova kamaráda se naučí číst a psát a navzdory nenávistným maloměstským spoluobčanům vyrůstá v chatrči sama v bažinaté oblasti. Díky svému nadání vydá ilustrované publikace o fauně a flóře a stane se uznávanou přírodovědkyní. Dokáže se poprat se všemi nepřízněmi osudu. Doporučuji, příjemné, skvělé, napínavé, dobře se čte.


Nočnípták
18.04.2021

Ráj na zemi. Od mých šestnácti let bylo pro mne rájem na zemi Steinbeckovo údolí Salinas. Teď mám ráje dva. Tím druhým jsou Kyino bažiny kde zpívají raci, bažiny pobřeží Severní Karolíny paní Owensové.
Kde zpívají raci - nádherný čtenářský zážitek. Děkuji paní Owensová.

SweetbabyDi
30.03.2021

Kde zpívají raci.
To byla tak krásná kniha ????. Po těch spoustu YA od Coleen atd. ( mám ji ráda, ne že ne. Jen už jsem potřebovala změnu) . Četla jsem i tisíc polibků kde mi neukapla ani slza a u teto knihy jsem ronila hodně a každou chvíli a zanechala ve me něco tak láskyplného, hřejivého.... Také to byla první kniha kterou jsem nechtěla dočíst. Ještě před spaním jsem založila 6 stránek před koncem jen aby neskončila. Z celého srdce doporučuji. ❤️❤️❤️

RendyaDav
13.03.2021

Úžasná žena ,která napsala nádhernou poetickou knihu...Příběh mě úplně pohltil naplno.