Adam Benjamin Bartoš

česká, 1980

Diskuze (11)

Přidat příspěvek

Karlos80
12.05.2020

Dá se říct že prostě a jen přišel k rozumu, kdy předtím působil čistě jako mainstreamovy novinář, ani se mu nedivím po zkušenostech s určitými lidmi a v určitých kruzich, ono stačí pracovat jen v takové ČT. :)

siena
24.03.2020

Karlos80, opravdu politický vězeň a disident...samozřejmě, sepisujme seznamy, pořádejme manifestace, na které se chodí se šibenicemi, pořádejme poutě, kde klademe cedulky, jak konečná otázka není pořeřena. To všechno dělejme, a budou z nás oběti toho prohnilého světa.

Přiznám se, že je mi z toho vašeho přirovnání k politickým vězňům, celkem špatně. Když si vzpomenu, co všechno ti museli prožít, vzpomenu si jaké mučení podstoupili, kolik jich to nepřežilo, kolik lidí bylo popraveno. Jaké těžkosti zažívali i jejich příbuzní...A za co?


siena
01.11.2018

Snad dostatečný kontext...
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/za-protizidovske-texty-dostal-sef-narodni-demokracie-bartos/r~fd808514ddcf11e8bdb7ac1f6b220ee8/

16.10.2020
Vzhledem k tomu, že odkazy jsou porušením pravidel, nežádanou reklamou, měla bych svůj odkaz na jisté přelíčení smazat. Nevím ale, jak jinak reagovat, na to, co tu bylo napsáno. Takže zatím ponechám...

Cusco
30.03.2018

pro "werewolf88"

"No asi těch pogromů a smrti bylo málo, protože to co pak přišlo s žido-bolševickou revolucí v Rusku .. O těchto významných židovských osobnostech bych mohl skutečně napsat knihu...Nebo o tom jak tyto minoritní etnika naší kulturu obohatili o lichvu, hypoteční krizi, atd..."
--- Napište knihu, napište (Adolf Hitler také napsal knihu).
Jen se ztrapníte a jistě Vás pak soud oficiálně odsoudí za Vaše názory,
podobně jako pana Adama B. Bartoše v 1 / 2018.



"Nu a když člověk dněšní vyndá hlavu z prdele a sleduje co se v posledních desetiletí odehrává.., tak nevidim důvod, proč by nemohl psát pan Bartoš a to vaše ubohé krákání si strčte do..."
--- Antisemitismus není jednoduchý, viďte? Sprostota, jednoduchost.
Vztek ve Vás bublá a máte nutkání svést neúspěch na někoho jiného.
Klid. Nebojte se. Nikdo ze Židů Vás neohrožuje, pane.
Můžete zítra v klidu vyrazit na nákup do Alberta. Nepotkáme se.

Lenka

Cusco
30.03.2018

MannyGN: "Bravo, Cusco, co dál?"

--- Pane.
Naučte se komunikovat jako dospělý člověk a neurážet druhé.
Naučte se stát za svými názory (soukromými i veřejnými).
Naučte se poslouchat i odlišné názory a stanoviska druhých.
Naučte se, až pochopíte, umět i ustoupit ze svého skalního názoru.
Naučte se myslet sám a neopakovat fanatické antisemitské konspirace.
Naučte se toleranci a snášenlivosti ostatních kultur a náboženství.
Naučte se představit si, že jednou se Vám všechno zlé může vrátit.

V každé společnosti různých národů a vyznání jsou lidé dobří i zlí,
čestní nebo falešní, lidé s charakterem a morálkou nebo i bez...

Svět není černobílý, v historii to nebylo snadné poznat a rozlišit.

Obdivovaný prozaik, básník Jan Neruda miloval a prosazoval český jazyk.
Přesto ve svém vlasteneckém úsilí měl nepravdivá obvinění vůči Židům,
obecně. Tenkrát nepochopil, že není důvod tak mluvit globálně.

Naopak, ještě neuznávaný, až později slavný český malíř a ilustrátor,
velký umělec Mikoláš Aleš řekl: „...nebýt tehdy toho žida Brandejse
(jeho podpory), tak bych byl musel snad zahynout...“ ... ... :)

V dnešní době informačních technologií jde vše líp poznat a rozumět.
Naučte se postavit na stranu dobrých lidí, kteří se nemusí nikdy stydět.

Lenka Mendívil (Cusco).

siena
18.03.2018

LordeS, možná by byl sám o sobě opravdu politováníhodný člověk. Bohužel, i dle níže uvedených komentářů, komentářů u podobných "autorů", u jejich knih, se zdá, že má, mají, své "následovníky", podporovatele a obhájce. Dokonce jsou to i představitelé nejvyšších pater politických, od kterých bych rozhodně toto nečekala, a to je potom vážně na pováženou...

LordSnape
17.03.2018

Tenhle člověk je prostě nemocný. A nebo ne. Možná žije přeci jen v úplně jiné dimenzi. Nevím, jak si to mám jinak vysvětlit. Jeho vidění světa je naprosto zkreslené, ujeté a nefalšovaně černobílé. Nechci říct, že zlé. Ať si říká co chce, pokud se umí ovládat v rámci zákonů a lidských práv. Ale prostě se stačí jen podívat na jeho Facebookový profil. Na jeho posty o vize budoucnosti České republiky, kde naprosto věrně načrtne Korejskou lidově demokratickou republiku, akorát napasovanou na české reálie uprostřed Evropy. Adam B. Bartoš je spíše člověk, kterého bychom měli politovat. Jeho prostor se mu zdá zřejmě příliš těsný a ti velcí mocnáři jej odmalička utlačují. On prostě nemohl reálně dospět. Musel si buď projít děsným úskalím nebo brutální šikanou. Jinak to nedokážu pochopit. Necítí se být svobodný a tak chce tu svobodu upírat i nám ostatním.

siena
17.03.2018

werewolf88, lépe jste už nám ani za pravdu nemohl dát, pěkně jste do kontextu zasadil psaní pana Bartoše, myšlení jeho a jeho čtenářů...

Cusco
12.03.2018

"MannyGN" (Manuel Gabriel Nuněz,1992, muž, Praha):

"Pan Bartoš kritizuje mocenské židovstvo, které ovládá financemi a médii a dalšími instrumenty tuhle planetu.
Mimochodem tohle mocenské, chazarské a sionistické Židovstvo, obětovalo ony "obyčejné" Židy, aby si získali punc nedotknutelnosti, v čemž s vámi soucítím a lituji. Odnesli to nevinní."
--- Vážený pane,

tzv. "Protokoly sionských mudrců" je název, který označuje zfalšovaný text plánu na dosažení globální nadvlády židovského národa nad světem.
Tento podvodný dokument sloužil jako záminka a zdůvodnění antisemitismu již na počátku 20. století.
Protokoly byly sestaveny ruskou tajnou policií, aby obvinily Židy z tehdejších politických i společenských problémů Ruska. Přišly z toho jen pogromy a smrt.

Protokoly jsou obecně považovány za konspirační teorii. Text popisuje, jak Židé ovládnou svět prostřednictvím kontroly médií a financí, nahrazení tradičního společenského pořádku sociálním pořádkem založeným na masové manipulaci.

Protokoly tvořily významnou roli v nacistickém ospravedlnění genocidy Židů během holocaustu a přestože, po porážce nacismu ve druhé světové válce, jejich používání coby nástroje propagandy postupně odeznělo, jsou současnými antisemity i nadále používány. (Wikipedie)

Pane, stejně tak můžete mít strach z nadvlády iluminátů nad světem, z nadvlády řádu Svobodných zednářů, nebo z řízení světa Řádem templářů, aj.

Vždy se najde někdo, kdo osočuje druhé a podněcuje nenávist, šíří lži
a paniku.


"Nevidím důvod, proč by někdo nemohl kritizovat kriminální subjekty z řad určitých národů, Židů nevyjímaje."
--- Zkuste napsat knihu o významných židovských osobnostech, zkuste napsat knihu o vynikajících učencích starodávných muslimských univerzit, zkuste napsat knihu o významných katolických badatelích a objevitelích.

A uvidíte, že svět není jen spolčení hlupců, ale naopak místo bohaté na chytré a vzdělané lidi všech kultur a náboženství, kteří společně mnoho dokázali. :)

Lenka

siena
07.03.2018

MannyGN, opravdu nevím, jak byly a jsou zkreslené samotné výroky pana Bartoše. Jaký kontext je potřeba, aby jeden nedošel k tomu, k čemu došel i soud, že je to antisemita. Rozumím ale, že zrovna vy tohle těžko můžete chápat...

Cusco
15.02.2018

Jak Adam B. Bartoš přišel na to, že názory, které říká
reprezentuje 95% lidí?!
Jeho názory a teorie jsou totožné s názory Adolfa Hitlera.
Je strašná ostuda, že tento antisemita má možnost
být novinář a politik. :((