Vikos Vikos diskuze u knih

☰ menu

Magická brána Magická brána Sandra Regnier

Lidi nevíte o nějakým neofiko překladu dalšího dílu? Jakoby německy neumim, ale třeba, kdyby to bylo v angličtině, nebo češtině, tak bych se vůůůbec nezlobila xd

10.11.2020


Magická brána Magická brána Sandra Regnier

jakub.sedivy@seznam.cz můžeme tam všichni napsat xd o pokračování

25.09.2020


Magická brána Magická brána Sandra Regnier

Já jim tam taky psala a mně napsali, že to bude na podzim, pak s ohledem na koronavirovou situaci mi znovu napsali, že vůbec nevědí, jak to tenhle rok bude :O :O proč by každý z nás psali něco jiného? :O omg panika. Já chci další díl

16.09.2020


Jen jeden den Jen jeden den Gayle Forman

Když si nepřečtete druhý díl, tak se nedozvíte, jak příběh doopravdy skončil

10.08.2018 5 z 5


Jen jeden den Jen jeden den Gayle Forman

Přečteno podruhé :)

10.08.2018 5 z 5


Proti všem Proti všem Julie Kagawa

Čtvrtý a pátý díl přečtený :)

26.07.2018 5 z 5


Zkouška věrnosti Zkouška věrnosti Julie Kagawa

BEST!!

26.07.2018 5 z 5


Proti všem Proti všem Julie Kagawa

Mám přečtený třetí díl v angličtině a řeknu vám.. anglický knížky jsem ještě nečetla a je to fakt síla

15.05.2018 5 z 5


Proti všem Proti všem Julie Kagawa

Blackee: Je mi to líto, ale nebude, Fragment ho odmítl

26.04.2018 5 z 5


Ztracené světlo Ztracené světlo Jill Santopolo

Knížka vypadala ze začátku dobře - to nepopírám. Klasická romanťárna to podle mě není. Způsob vyprávění se mi líbil, dokonce jsem ho i několikrát používala. Děj byl depresivní - což je taky ještě dobrý. Kdybyste mě zastavili před koncem knížky, napsala bych: TO BYLO EPICKÝ! FAKT HUSTÝ! Jenže já knížku dočetla do konce - na konci jsem si pobrečela jak jinak - a děj na mě tak nějak zvláštně působil. Někdy jsem si musela dávat přestávky, protože jsem ním byla až šokovaná a otřesená. Dávám pět hvězdiček knížce, která opravdu umí překvapit, vytřít zrak, rozesmutnit, šokovat, naštvat a znovu šokovat.
Poslední dobou brečím u všeho, nevím co se mnou je (A TĚHOTNÁ NEJSEM!). Vžila jsem se do ní naplno, což je podle mě super. Určitě by mě zajímalo, jak bude Lucyin příběh pokračovat..
SPOILER!!!
.. jestli bude dál žít s Darrenem (píšu to jméno správně?), nebo bude vychovávat Gabrielova syna v Jeruzalemě? Nebo na všechno z toho zapomene, porodí Gs - Gabrielova syna, a zabije se, páč na konci říkala: ... no prostě něco o tom, že když tu není Gabriel, tak tu taky nechce být?
A nebo to všechno nabere spád. Lucy se rozejde s Darrenem (stále nevím jestli to píšu dobře) děti dá k adopci a bude cestovat všude, kde byl Gabriel? Bude pracovat jako fotografka?

13.01.2018 5 z 5


Proti všem Proti všem Julie Kagawa

Taky tak (vy přítomní) nesnášíte Rileyho alias Cobalta? Je to vysoce iritující osoba a já jí nemůžu vystát. Mými nejoblíbenějšími jsou: Garret, Lillith, Dante a Ember trochu. Pro ty, kteří už knížku četli. Poslední stránky pro mě byli utrpení, protože už nebyl Garret, ale pořád dokola opakující se Riley Riley Riley Riley a Riley. Argh! Konec mě velice moc rozbrečel. Byla jsem moc smutná ;(..

07.11.2017 5 z 5