Souteska Souteska diskuze u knih

☰ menu

Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Chápu nespokojené čekatele... Na druhou stranu, dá se to přeci brát i pozitivně.
Ano, taky už jsem leccos zapomněla z předchozích dílů, takže si je hezky zase přečtu znovu, pěkně si to znova užiju, a pak to prostě jednou konečně přijde, únor květen červen, až to bude, tak to bude. Vždyť to těšení má taky něco do sebe.
Já jsem Petře Stehlíkové vděčná za to, že to vůbec píše, protože se mi to fakt líbí.

26.11.2020 5 z 5


Přítel z domova Přítel z domova Veronika Doskočilová

Také se nemůžu dočkat. Očekávám velkou pecku!

18.05.2020 5 z 5


Blackout – Zítra bude pozdě Blackout – Zítra bude pozdě Marc Elsberg (p)

Nasekám si dřevo, zatopím v kamnech, obstarám domácí zvířectvo, přeházím kompost, to všechno umím, je to super romantika, ale chtěla bych vidět všechny idealisty, vychvalující staré dobré časy bez elektřiny, jak se jim to líbí každý den od rozbřesku do soumraku, pořád to samé, dřina, zima, nemoci, přirozený životní řád - to znamená, že polovic dětí umře na nemoci či zranění, při horečce musí lidé makat stejně jako zdraví, jinak nebude dřevo ani jídlo, zabít slepici, začít den dojením krav, pak deset kilásků pěšky do školy a práce... jo, prima slastný život, ve čtyřiceti vypadat jako v šedesáti. Lidi, zkuste si to, nebo si o tom nechte vyprávět, než budete z vytopeného obýváku chválit doby minulé:-)

30.01.2020 5 z 5


Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Dočetla jsem se tu někde, že to má mít pět dílů? To je SUPR!!!! Myslela jsem, že jenom tři! Je přece jedno, jestli to bude za půl roku nebo rok, hlavně, že to prostě někdy bude, i to těšení mě neskutečně baví, protože je to krásný příběh!

12.12.2019 5 z 5