mamuška mamuška diskuze u knih

☰ menu

Krvavé zrcadlo Krvavé zrcadlo Brent Weeks

A nemohli by to v tom případě vydat aspoň jako ebook? Už jsem to v minulosti zažila - nevím, jestli se jednalo o Fantom Print nebo jiné nakladatelství, na knížku už si nevzpomínám, ale byl to taky poslední díl nějaké fantasy série.

Překladatelka na sociálních sítích psala, že překlad měla hotový už předloni a že to dalo dost práce, tak by bylo vážně škoda její práci zahodit.

15.04.2024 5 z 5


Třetí ucho Třetí ucho Jan Hamouz

Zdravím,
nevíte někdo, kolik přibližně dílů má celkově mít tato série? Jestli to bude nanejvýš 3 - 4 (chápu, že v průběhu psaní může někdy děj "nabobtnat" tak, že je z toho o jeden díl víc) nebo to má být sága ve stylu Písně ledu a ohně nebo Kola času, kdy starší čtenáři nemají šanci se dožít jejího konce?
Případně nemá někdo odkaz na nějaké vyjádření přímo od autora?

19.08.2021


Město v oblacích Město v oblacích Kristýna Sněgoňová

Nedávno jsem četla rozhovor s autorkou, kde říká, že už je zhruba v polovině pokračování - tentokrát se bude děj točit okolo "našeho" města.
https://www.epocha.cz/blog/2021-01-25-kristyna-snegonova-34povidat-si-s-kotletou-o-legii-je-jako-lehnout-si-do-houpaci-site-nalit-si-vino-a-citit-se-doma34/

31.01.2021


Krvavé zrcadlo Krvavé zrcadlo Brent Weeks

Nevíte někdo něco o překladu 5. dílu do češtiny? V originále (Burning White) vyšel někdy v říjnu 2019, ale Fantom Print ho v edičním plánu na rok 2020 nemá.

11.07.2020 5 z 5