kristie kristie diskuze u knih

☰ menu

Dobří sousedé Dobří sousedé Adam Nevill

SPOILER!
Jones1240- Já tam ty komediální prvky taky vidím v těch stejných situacích. Určitě je to trochu absurdní humor a ne každýmu sedne a ne každý ho vůbec zaregistruje. Ten začátek, kdy se se sousedy seznamují a teprve se vše pomalu rozjíždí v sobě měl za mě dost humoru a užila jsem si to. Ale například i scéna, kdy jde Tom kácet ty zatracený stromky mi přišla fakt tragicky komická a prakticky veškeré scény s Blackwoodem, které jsou celou dobu vážné, doslova otázkou života a smrti a zakončí je postrčením platebního terminálu k Tomovým nohám? Pecka.

Nicméně je mi naprosto jasný, že spousta lidí to v tom neuvidí. Já mám taky ráda praštěné horory, tak nejspíš proto to v tom taky vidím. :D A díky, pořád jsem váhala jestli se do Bentleyho Littla pouštět, ale teď ho určitě zkusím a jsem zvědavá, jestli v tom tu komedii taky uvidím.

29.09.2023 4 z 5


V temnotě V temnotě Mike Omer

JirkaP_24: No tak to mě fakt nepotěšilo. :D Asi budu muset sehnat v angličtině a nějak to přelouskat, ale je to dost škoda. Kolikrát, když vidím, jaké knihy se díky marketingu procpou na pozice bestsellerů, tak nechápu. A pak tu jsou série jako tato se Zoe, která by si rozhodně zasloužila víc pozornosti a... nic. Tohle je přesně důvod, proč se do začínajících sérií spíš nepouštím a vyčkávám. A když se takhle zklame víc čtenářů a udělá to stejně, tak končíme v začarovaném kruhu. Lidé to nekupují z obavy, že to vydavatel stopne, načež to vydavatel stopne, protože to lidi nekupují. :(

09.09.2022 5 z 5


Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Ohnivý pohár J. K. Rowling (p)

Přiznám se ,ze začátku tohoto dílu jsem si myslela že ji ani nedočtu.Ovšem...nakonec jsem se začetla.A musím říct ,že ve finále se mi velmi líbila.Pro mě je nejlepší ze všech sedmi poslední :Relikvie smrti ,Ohnivý pohár následuje a naopak nejslabší mi připadal Fénixův řád-nebyl špatný ,ale ostatní díly mě bavily ještě o něco víc :). Jinak smekám pře J.K. Rowling :) úžasný příběh!

09.01.2012 5 z 5