Dunkelhell Dunkelhell diskuze u knih

☰ menu

Alchymista Alchymista Paulo Coelho

Sete 12trojko, ano, mel jsem to podobne, pri cteni mi amygdala tlacila na hipokampus, ten na brzlik, ten na sisinku a podvesek, ten zas tlacil na slinivku, slinivka na jatra, jatra na ledviny, ledviny na mocak, mocak na streva a streva, inu ta se musela vyprazdnit. Takze jako projimadlo je roman vynikajici, a proto doporucuji.

30.06.2022 odpad!


Bílá Voda Bílá Voda Kateřina Tučková

96 %? To je nejak podezrele moc. Mam takove tuchy, ze ve skutecnosti to bude o dost slabsi, no ja to cist pro jistotu nebudu. :)

29.04.2022 odpad!


Možnosti milostného románu Možnosti milostného románu Jan Němec

Dneska po ránu mám chuť na jednu nenávistnou recenzi. :-) Tohle dílo vyšlo jako proč? Kvůli tomu, že autor je redaktor Hostu? Musím opět konstatovat, že současná česká literatura je až na výjimky bída a utrpení. Tenhle padesátkrát vyluhovaný odvar Kundery, ty pseudointelektuálské, postmoderní xkrát omleté konstrukce ufňukaného redaktorského intelektuála, který má problém žít a považte!, který se nebojí (je to velkej kluk) vyznat z toho, že se někdy kouká na porno :-), a pak si přičinlivě volá se svým nedostižným vzorem ve Francii, to celé zasazené do kulis Brna - jděte s tím někam. Na rádoby epigony Milana Kundery mám už alergii.
------
Před pár lety jsem si se zájmem přečetl Němcův předchozí biografický román o Drtikolovi. To bylo lepší, než tohle, i když i tam jsem se divil, že román je jaksi neslaný nemastný, nemá šťávu a končí v nejlepším. O pozdějším Drtikolovi důchodci, o kterém koluje desítky zajímavých historek, v románu nebyla ani zmínka. Z Drtikola udělal bezkrevného panáka. Po přečtení Možností..., je mi jasný, čím to je.

16.07.2021 1 z 5


Čím méně víte, tím lépe spíte: Ruská cesta k teroru a diktatuře za Jelcina a Putina Čím méně víte, tím lépe spíte: Ruská cesta k teroru a diktatuře za Jelcina a Putina David Satter

Pane Zemane a další milovníci Ruska a agenta Putina, tohle si přečtěte a už konečně jděte někam!

16.09.2019 5 z 5