Alisce Alisce diskuze u knih

☰ menu

Aliance Aliance Veronica Roth

Aliance pro mě byla stejně čtivá jako předchozí dva díly. Tobias byl sice jiný než na začátku série, ale lidi se prostě mění. Tak velké životní události člověka poznamenají. Nevím proč ostatní čekali, že to tak dopadne, ale já rozhodně takový konec nečekala. Já jsem o tom konci ani vlastně moc nepřemýšlela, čekala jsem jen jak se to všechno vyvine. SPOILER: Do poslední chvíle jsem věřila, že se Tris probudí, že to prostě nebude pravda. Nechtěla jsem tomu uvěřit. Ten závěr byl, ale dobrý. Smutný, ale dobrý. Rozhodně celou sérii doporuču

20.12.2015 4 z 5


Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Třetí díl pro mě nejslabší, bylo to dost zdlouhavé a čekala jsem jiný konec. Epilog byl propadák. Vždycky jsem si myslela jaká jsem citlivka, u mnoho knížek jsem brečela, ale tohle se mnou nic neudělalo. První dva díly pro mě úžasný, třetí díl velké zklamání. Ani nevím kolik tomu dát hvězdiček, a proto asi nechám bez hodnocení. Jako celek je Hunger Games super, ale třetí díl tomu dost ubral.

DÁL OBSAHUJE SPOILERY!!!
Smrt Prim se mnou taky nic moc neudělala, protože po té kupě lidí, co tam během pár stránek umřelo, to bylo už nudný. Celou dobu jsem fandila Hurikánovi, ale v tom třetím dílů se choval strašně. Peeta za to jak se choval sice nemohl, ale mě se nelíbil ani na začátku.

24.11.2014