voshi voshi diskuze

☰ menu

Export knih do .xlsx

Tak prosby o import i vlastnich seznamu tu byl jiz pred cca 2 roky jak jsem tak koukal a stale nic. Dockame se teto funkcionalitky?

11.06.2020


Česká pošta a její služby

Tak jsem chtěl dát poště ještě šanci, protože vzhledem k parametru zásilky mi to přišlo nejschůdnější. Pošta opravdu nezklamala. Neustále zlepšují, zrychlují, digitalizují, vymýšlejí... stále ale zůstávají někde dosti hluboko ve 20. století.

Jelikož poštu moc nevyužívám, asi jsem dal málo času prostudování materiálu pro podání zásilky, nebo mi to prostě jenom hlava nebere. Doufal jsem v to, že si ušetřím čas. Ušetřím ho i zaměstnanci na přepážce, ušetřím papír podacího lístku... Když máme ten internet, říkám si.

Vyplním údaje na netu, říkám si. Když to pořád předhazují. Sice nemám tiskárnu, ale web mi po dokončení nabídl napsat kód na balík. Výborně říkám si, to je chytrý. Bez papírování, bez zdržování. Přijdu, paní opíše kód (nebo naskenuje čárový), jako to funguje jinde. Systém vychrlí zadané údaje, zvážit/změžit, tisk, platba - odcházím. Zní to logicky a rychle říkám si.

Bohužel. Takhle to nejde pane, to tam musíte mít napsané.
Co prosím?
Tady Vám dám štítky, podací lístek támhle a vyplňte si to.

Po chvíli pocení a hledání adresy hotovo. Slavnostně lepím štítky, předávám podací lístek. Zákaznická karta ČP ve Stocard s vidinou alespoň té slevy.

Pane, to mi nepůjde, to musíte mít staženou aplikaci ČP, takhle to nejde.

Cože?!!! Čárový kód je přeci stejný ne? Absolutně nechápu.

Bohužel. Mě to systém nevezme.

Ne prostě jsem ji nepřesvědčil ať to načte.

Skvělý, v tom případě kartu můžu odebrat z apky, a tu plastovou rovnou rozlámat.
Štěstí, že uměla pošta přijmout platební kartu, protože jsem byl bez peněz.

Pevně doufám, že se personál na naší pobočce jen špatně vyspal, nebo naopak ješte neprobral. Byl jsem v půl deváté ráno... protože jindy je paní příjemná. Takhle si teda posílání zásilek v roce 2020 - ještě za 168Kč nepředstavuju. Čekal jsem zádrhel, ale takový bizár ne. Za posledních pár let co jsem byl nucen poštu využít, z ní mám vážně smíšené pocity, což se po dnešku ještě umocnilo. Děkuju pěkně, ale ČP už by měla vážně zkrachovat a štafetu převzít někdo jiný.

10.02.2020


Česká pošta a její služby

Další zkvalitnění služeb?

To mi připomíná jednu bankovní instituci. Každou chvíli aktualizace podmínek, ceníku, sazebníku, úprava a doplnění pojmů, .... dokement velikosti bible a to s železnou pravidelností :D

04.02.2020


Česká pošta a její služby

Kolikrát jsou na poště ale i jinde lidi naštvaní a nevrlý, jenže za přepážkama jsou taky jen lidi, že. Zavádějí a "vylepšují" služby, které někdo jiný začal nabízet aby vyplnil mezeru na trhu ale kdyby od začátku dělala ČP to co má, mohlo by to vypadat jinak. Bohužel.

11.01.2020


Česká pošta a její služby

Jo ale pořád mi líp vychází skočit si do drogerky k paní nebo do samošky ke kase pro balíček než vystávat někdy až neuvěřitelnou frontu na poště (kterou mám i tak dál) abych se tam zasekl před pánem, co si chce koupit los, dobít kredit, vložit/vybrat z poštovní spořitelny, koupit si časák nebo nedej bože vyjet jeden z mnoha rejstříků.

10.01.2020


Pár nápadů na vylepšení webu

Už jsem to pomalu vypustil, ale Google mě upozornil mailem. V dubnu končí Google+ ,bude možnost přihlašování přes Google i nadále?

03.02.2019


Filosofování pod starým mohutným dubem

Vlastně ano. Slunovrat. Konečně. Též taky všem pěkné svátky. Letos už jsem dopracoval. Lupnu si antibiotikum a pokračuju v léčbě.

21.12.2018


Zvláštny web - knihy na stiahnutie zadarmo

Nečet jsem všechny předchozí posty. Celkem normální by bylo kdyby se po rozkliknutí komentáře nebo nicku přesměrovalo na zdejší stránky, potažmo by u komentářů bylo upozornění, že se jedná o komenty z jiné stránky - ze které. No ale to se neděje. Takže to laicky vypadá, že komenty a názory pochází od nich. Na druhou stranu, po rozkliku se nic neobjeví, slepa stránka, všímavej člověk zjisti, že neni něco v pořádku.

18.02.2018


Zvláštny web - knihy na stiahnutie zadarmo

Tak mam pocit, že to indexuje hodnocení všech uživatelů. To Vás bude víc a můžete podat hromadnou žalobu :-)
(vtip)

17.02.2018


Zvláštny web - knihy na stiahnutie zadarmo

Zda Tě to posune dál?

17.02.2018