tester tester diskuze

☰ menu

Román z cikánského prostředí

To bytost... profi interpret pravidel DK bystře a selektivně uvažuje. Pokud by k porušování pravidel docházelo, pak mně může provozovatel serveru zablokovat. A nebudu mít námitky. Peternikdy je OK, je to razantní bojovník proti rasizmu. Toho BYTOST v prvotním záchvatu teoretického intepretačního vzrušení zapomněla pochválit. A zmínka o Policii to není žádná výhružka, to si zase interpretuje do brňavky trefený odborník na rasizmus Peternikdy. Pokud vím, tak jsem prokazatelně fyzickým násilím nikomu nevyhrožoval. To BYTOST přehlédla. IP adresa odkud Peternikdy píše je na serveru známá. Hrdina se bude asi snažit schovávat za ledascos.
http://www.mvcr.cz/cthh/clanek/centrum-proti-terorismu-a-hybridnim-hrozbam.aspx
O všude proklamovaném prožívání důstojného stáří se musí umět každý senior sám postarat. Peternikdy mně k tomu inspiroval za to u mně zabodoval. Rozšiřuje mně obzor a přidává body zájmu.
.

16.02.2018


Román z cikánského prostředí

Dnes jsem obdržel povzbudivou soukromou zprávu od uživatele DK a učitele angličtiny Peternikdy : Ty debil, vážne si už voči mne zavri papuľu. Nevieš s kým máš dočinenia. Ja nie som sráč, ktorý si nevie rady s jedným nevycválaným deckom. Nech nemáš problémy. Nebolo by nám zaťažko dôjsť do českej riti, ak by si potreboval navštáíviť. Radi liečime rasistov...
Žádost na provozovatele serveru DK, vlákno nemazat, nechat uložené pro řešení Policií ČR. Budu potřebovat IP adresu jeho registrace.

16.02.2018


Román z cikánského prostředí

To EmmaKrizova....syn se party nechytl. Má k nim averzi, ale je tak genově vybavený, že nikoho ke své devastační činnosti nepotřeboval. Osobně na cikány nahlížím jako na jinak naprogramované než většinová generace. Oni za to nemůžou, to je tutovka. Jako černoch nemůže za to že je černý. A natřete černoch na bílo. Můj pokus neberu jako tragédii, jen jsem z neznalosti problému šlápl vedle. Nenapadlo mně, že to tak může dopadnout.

15.02.2018


Román z cikánského prostředí

To bubka....osobní zkušenost je pro mne priorita. Převzaté informace jsou blafy. A pokud zde diskuze běží, nikdo zde s osobní zkušeností není, tedy takový kdo cikána sám doma vychovával. Za celou dobu, mnoho let, co se leckde touto problematikou zabýval jsem na NIKOHO takového nenarazil. Během času se objevují sem tam bláboliví teoretici bez osobní zkušenosti. A ti ze zoufalství a z nedostatku argumentů vyhrožují rasizmem.

15.02.2018


Nono (aneb štrikovna)

Jackk píše co si myslí, má na to nárok. Někomu se to nelíbí. Vidí svět svýma očima, přepasíruje to přes mozkové buňky a převede to do textu. Snaží se čtenáře přesvědčit o své pravdě.

15.02.2018


Román z cikánského prostředí

To Peternikdy....POVÍDKA:tak ten můj chlapeček se šel nejprve učit jako klempíř, ale zjistil že namalovat tabuli plechu je nadlidský výkon a přešel na zedníka. Tam se vyučil. Když měl doma zapravit omítku u nových oken dopadlo to tak, že okna nešla zavřít. Jaksi tam té omítky moc přidal. Musel to po něm opravit jiný zedník.Dále přišel chlapec s nápadem, že si udělá řidičák. Peníze na to neměl, tak jsem mu kurs za 7 tisíc koupil. V kurzu byl 1 x a tím jeho výuka skončila. Chyba ovšem byla, že jsem ho neposlal za Peternikdy aby se naučil anglicky. Ale mám výhodu, že se o mně synek na stáří postará. Budu s ním bydlet jako on na obecním úřadě, tam si mně k sobě vezme. Synek není blbej, když pracoval se mnou kolem baráku všechno udělat pod dohledem, ale něco vymyslet a udělat sám to ne. Sám ale uměl ukrást z domu co se dalo, všechno zlato, cennosti, pračku, peníze atd. Jeho myšlení je poněkud jiné než u většinové generace. A to je prosím kříženec. Když takový chlapec dospěje propuknou u něho naplno skryté geny a to je pak mazec. A ještě co se týká těch nových oken-když chlapečkovi dala matka 30 tisíc, aby šel zaplatit doplatek firmě ochotně se toho ujal. Vzal to ale přes hospodu a tam peníze prochlastal. Začaly chodit upomínky od firmy a synáček je házel do koše, včetně pozdějších upomínek od soudu. Chtěl je prostě udolat, ať neotravují. A nastoupil exekutor, samozřejmě že za mnou a dílo zkázy bylo dokonáno. Fotře zaplať to, jinak ti vybílíme barák. Synáček mně slíbil, že mně ty peníze vrátí. A hádejte co se stalo? To uhodne jen genius virtuál Peternikdy. A skutečně mně je nevrátil a NIKDY nevrátí.

14.02.2018


Nono (aneb štrikovna)

jacck má právo na svůj názor. Tato odpověď byla generována automaticky-prosím neodpovídejte. Generátoru dojdou baterky.

14.02.2018


Román z cikánského prostředí

To Peternikdy...ale, ale. Zase teoretik, který dome cikána nevychovával? Mít cikána doma a v angličárně je poněkud rozdíl, ale to může pochopit jen ten kdo to zažil. Generované automaticky-generátor blbne. Blbost o neodpovídání zde ještě nebyla !!!
To dělají zoufalci, kteří nemají argumenty a ještě vyhrožují rasistama. PRAVDA A LÁSKA zvítězí a potlačování PRAVDY JE TUPOST. Virtuál Peternikdy se zde najednou vynořil z hlubin a začal vyhrožovat. Jako fór je to dobré, lze použít pro každou příležitost.

14.02.2018


Nono (aneb štrikovna)

Není lepší komunikovat na ruském fejsbuku přímo s tisíci přátel?

13.02.2018


Jakou knihu čtete, když na vás padnou chmury?

Žádnou knihu nečtu, plně se věnuji chmurám.

13.02.2018


Román z cikánského prostředí

Proč nejde z jezevčíka udělat vlčáka? Ale diskuze mně přegenovala na jelena-to jsem z toho jelen. Proč to jde u člověka?

13.02.2018


Román z cikánského prostředí

To Peternikdy.....cikány znám od té doby kdy jezdili v cikánských vozech přes Přerov pod dohledem policajtů. Co mohli to vyžebrali a co nemohli to ukradli. Jistě že se mezi nimi můžou objevovat genové úchylky. Doporučuji obranářům aby se nastěhovali do domu kde bydlí cikáni a pak můžou napsat co a jak. Cikáni za to jací jsou nemůžou, jsou to geny. Já jsem pro asimilaci cikánů něco udělal tím, že jsem si ho adoptoval. Vy jenom kecáte a jste zde pro smích. Až uděláte to co já, rozsvítí se vám v kebulích. Zatím píšete pomatené blafy. Po státu jsem chtěl aby mě nahradil škody které mně následkem adopce vznikly. Samozřejmě nula.

13.02.2018


Román z cikánského prostředí

To bubka.....jsem už dost dlouho na světě a vím co se stávalo a co se stává teď. Potíž je v tom, že můžu porovnávat. A to je nepochopitelné. AMEN.

12.02.2018


Román z cikánského prostředí

Moje milé adoptované dítko nadělalo škody a ostudy za milion. I exekutora dokázalo nalákat do domečku. Dnes žije virtuálně na obecním úřadě a naposledy jsem rozverné dítko viděl když jsem ho požádal v přítomnosti jeho matky aby ji přispíval na domácnost, čímž se jako příslušník vyvolených nezabýval. Tak se chudák spravedlivě rozčílil, že prohlásil že mně nechce do smrti vidět, Zatím se mu to vede. Idealistické teorie diskutujících o této věci jsou pro mně úsměvné. Že bych napsal román Jak kukačky zblbnuly inteligenty.

12.02.2018


Nono (aneb štrikovna)

To Jacc....Němci si nechali vyměnit geny.

12.02.2018


Román z cikánského prostředí

To bubka ....jsem dojatý teoretickými znalostmi v tomto oboru. Snad jsem čtenáře mých příspěvků odvozených z vlastní praxe nepomýlil a nesvedl na scestí...vím, že dítě i mimovolně plní to co od něj očekáváme... a zase moje chyba, očekával jsem že dítě bude krást, lhát a podvádět a moje očekávání nadmíru splnilo.

12.02.2018


Nono (aneb štrikovna)

To kní....lidé tady mezinárodním institucím nerozumějí... není to náhodou naopak?....A dále....snahu politiků komplikované věci vysvětlovat... ti tomu rozumí? Jak se jim to povedlo?

11.02.2018


Román z cikánského prostředí

To bubka...od teoretika je to adekvátní příspěvek.

11.02.2018


Nono (aneb štrikovna)

Moc kriticky nemyslete, můžete dostat nálepku fašista.

11.02.2018


Off topic a pověry a bludy všeho druhu

Před chvílí jsem se koukal na telku. Bylo tam o Řecku, že prý jsou tam nebozí žáčci týráni povinným náboženstvím ve škole. Byl jsem na Korfu, elektrikář měl před domem kabely, nářadí, malé auto a na něm vrtačku a jiné nářadí ve dne v noci. Nic se neztratilo. Na odlehlém místě na kopci kaplička a tam talířek a na něm nejrůznější bankovky a mince. Nic se neztratilo. A to jsou děsivé následky týrání dětiček náboženstvím. Komunisti po roce zakázali povinnou výuku náboženství a ZNIČILI natrvalo morálku společnosti. Na zničených základech je nezadržitelně padající zbořeniště. Následky vidíme na každém kroku. Rozkradené a zdevastované hospodářství i občané bez perspektivy morálního a ekonomického zlepšení. Teď třeba frčí Nupharo Park, 300 milionů v luftě. Nikdo nic neví, nikdo za nic nemůže. A že se na tom podíleli a byli zavlečeni odborníci !

11.02.2018