SteveP1 SteveP1 diskuze

☰ menu

Filosofování pod starým mohutným dubem

Vážení, přikládám zajímavé video italské televize o možném laboratorním - umělém původu viru SARS2 alias Covid-19.
Když jsem tu tvrdil před pár týdny, že i tuto teorii o biologické zbrani je třeba vzít v úvahu, byl jsem málem ukamenován.
Takže doporučuji ke zhlédnutí zvláště milovníkům hypotézy o netopýrech..
https://www.youtube.com/watch?v=gXTSivCicjQ

08.04.2020


Filosofování pod starým mohutným dubem

to woodward: No, možná by Vám spíš prospělo zamyslet se třeba nad tím, CO a KDO je hlavní příčinou dnešní migrační krize. Zkuste si na tu otázku i pravdivě odpovědět, třeba na to přijdete. A nebýt těch Rusů a jejich statečnosti ve 2. světové válce, tak tu dnes možná nesedíte na diskusi a hloupě nežvaníte, příteli.

17.03.2020


Filosofování pod starým mohutným dubem

to Clint: Neřekl jsem, že tomu věřím, jen že je to možné, vzhledem k obchodní válce kterou vede USA s Čínou. Dávalo by to smysl a víme, že Amíci nejsou žádní svatoušci a že pokud jde o ně a jejich prospěch, neberou si žádné servítky. A taky víme prd, co se děje ve vojenských laboratořích, nebuďme naivní. Mimochodem, jen pro zajímavost, zrovna včera jsem mluvil se dvěma kamarády, co leta v armádě pracovali a to na vyšších pozicích a mají stejný názor jako autor zmíněného článku.
A jen obecná poznámka - který zdroj je dezinformační a který ne, nechte na posouzení ostatních, lidé nejsou hloupí a pravdivost zpráv a informací si mnozí umí ověřit, pokud chtějí a mají na to čas. Je pravda, že jsou i tací, kteří věří všemu, co jim nakukají oficiální sdělovací prostředky a víc nad tím nepřemýšlí,zvláště senioři. Pro mě je mnohdy dezinformační a neobjektivní třeba zpravodajství ČT, řídící se,bohužel, často heslem "100x opakovaná lež je pravdou" a nikdy bych nevěřil, že po roce 1989 se to tu zvrhne tak nechutným způsobem. Hlavně mi vadí - a to podotýkám že Rusko nemiluji - ta cílená protiruská propaganda, to denodenní a vytrvalé štvaní proti RF, která už je obklíčená ze všech stran a čelí neustálým USA provokacím, je to až trapné a hlavně nebezpečné, naštěstí ruské hrozbě dnes může věřit opravdu jen hlupák, vadí mi vymývání mozků mladým a přepisování dějin (děti se ve školách už začínají učit, že rozhodující podíl na vítězství ve II.světové válce mají USA a ne Sovětský svaz) o té ostudě s odstraněním sochy gen. Koněva v Praze ani nemluvím, to je opravdu ubohost, stejně jako o ostudě toho kripla Novotného v ruské televizi, kterýžto beztrestně a otevřeně hlásá nenávist vůči jinému národu, což je trestné ale kupodivu to nikomu nevadí), vadí mi lezení do zadku Amíkům, vadí mi členství ČR v NATO, do kterého jsme byli zataženi proti vůli národa, vadí mi okupování cizích států, kam nás nikdo nezval (Afghanistan), namísto aby naši vojáci spíš hlídali naše hranice před migranty, kde by byli jistě užitečnější...Mohl bych psát dlouho, ale nechci se pohybovat mimo téma. Tak jen opakuji, zprávy a fakta je dobré ověřovat z více zdrojů, nejlépe nezávislých, používat mozek a přemýšlet sám za sebe, aniž by mi někdo musel radit, co si mám myslet a čemu mám věřit. Ony se totiž často ty "konspirační" zprávy a teorie ukazují nakonec namnoze jako pravdivé....
Tímto končím tuto debatu z velké části OFF TOPIC (za což se upřímně omlouvám) a nechme prosím již toto vlákno spíš tématu koronaviru jako takového.
Děkuji a přeji Vám vše dobré.

17.03.2020


Filosofování pod starým mohutným dubem

to Clint: Já nerozlišuji weby podle toho, zda je někdo označí za dezinformační či ne, vždy mě zajímá spíš obsah zprávy a stanovisko z více zdrojů, nejlépe nezávislých, aby si člověk mohl udělat svůj úsudek a nepřebírat jen slepě to, co nám hustí denodenně do hlavy náš mainstream a podsouvá nám, čemu věřit. Takže mě zajímá v první řadě obsah sdělení a kladu si vždy otázku, kdo by měl z toho či onoho prospěch a snažím se uvažovat v širších souvislostech. A tohle logiku celkem má, zvlášť když vidíme, co dělají dnes Amíci ve světě. A že se to stalo zrovna v Číně, která se mimochodem stává ekonomickou velmocí č.1 ať chceme nebo ne, nemusí být náhoda. Tahle skutečnost je solí v očích Amíků a jako pomsta by mi to na ně i pasovalo. jsou totiž všeho schopní.Ale uvidíme, pravda nakonec vypluje na povrch. Jen doufejme a modleme se, že nás tahle srandička zasáhne co nejméně.

16.03.2020


Filosofování pod starým mohutným dubem

http://svobodnenoviny.eu/koronavirus-ma-vsechny-charakteristiky-biologicke-zbrane-stupne-4-tedy-zbrane-hromadneho-niceni/
Moc bych za to nedal, že tenhle vir je produktem vojenské laboratoře..Otázka je spíš jen které, zda čínské nebo americké.

16.03.2020


16.) Poslední kniha (již nežijícího autora)

Ladislav Fuks - Vévodkyně a kuchařka

26.09.2018