Hudis Hudis diskuze

☰ menu

10. kniha psaná formou deníku

Ahoj, patří sem i Zinkoví chlapci? Dá se to považovat za deník?

03.02.2017


Bazar knih - třídění

To Tenax: Ne, nemyslím třídit uživatele bazaru, Ale přímo knihy u uživatele v bazaru. Pokud si u jednoho vyberu knihu a má jich dalších 500 v nabídce, tak to celé musím projet, jestli tam náhodou nemá i jinou od stejného spisovatele, protože jsou tam v pořadí, jak je tam uživatel naskládal a ne například abecedně podle autora. Nebo tam najdu například od Kinga jednu knihu, ale pokud neprohledám zbylých 499 knih, tak si nemohu být jistý, že tam není žádná jiná kniha od Kinga.
Je to právě i o tom, jak píše binysek nade mnou, o ceně za poštu. Když už objednávám, tak se snažím od jednoho člověka a co nejvíc knih. Ale pokud tam má 2000 knih na prodej, tak je opravdu hodně časově náročné to projet, jestli by se mi tam nějaká nelíbila. Protože hledat dle autora nebo názvu knhy nejde, protože tam jsou v pořadí, jak je tam daný uživatel naskládá

Snad jsem to napsal smysluplně.

04.01.2016


Bazar knih - třídění

Ahoj, nešlo by nějak vylepšit třídění knih v bazaru u jednotlivých uživatelů? Když tam má uživatel třeba 500 knih, tak to není nijak seřazeno. Kdyby to šlo aspoň podle příjmení autora. To by bylo super

19.12.2015


Jaká je hodnota této knihy?

Zkoušel jsem si dát do vyhledávání Kulhánek a žádné téma jsem na to nenašel, tak jsem vytvořil nové. No já jsem to kupoval. Nakonec jsem oba díly koupil za 2600. Chtěl jsem vědět, jestli jsem nepřestřelil. Díky za odpověď.

25.02.2014


Jaká je hodnota této knihy?

Chtěl bych se zeptat, jaká je asi cena knih od Kulhánka Noční klub, první i druhý díl, s tím, že první díl má autogram od autora z jeho autogramiády?

23.02.2014


Issac Asimov

Asi to nebude patřit přímo do této kategorie, ale budiž. Právě dočítám sérii Nadace a až teď jsem se dozvěděl, že této sérii předchází série o Robotech. Nemohlo by se to dát k sobě, aby třeba ostatní věděli. že série o robotech předchází Nadaci? Myslím tím, jak je v popisku knihy odkaz na zobrazení knih v sérii, tak je skloubit? Nebo je dát k sobě, ale nějak oddělit mezerou? Mě je třeba líto, že sem nejdřív četl Nadaci a až teď pudu na Roboty.

12.04.2013


Rekordní počet Přítomných na DK

asi to načítá každý připojení.... ale hlavně, že lámeme rekordy:)

04.03.2013


Rekordní počet Přítomných na DK

625 WTF:) čím víc, tím líp...

04.03.2013


Rekordní počet Přítomných na DK

nevim jestli mi to blbě ukazuje, ale 532 lidí:) gratuluju

04.03.2013


Karel vs Miloš

Já chci za prezidenta člověka, který nikdy nebyl ve straně, nemá vazby na lidi v politice. Tím byl Franz. Bohužel, nepostoupil a jelikož jsou pro mě oba kandidáti nepřijatelní, nemám koho volit. Tak ať to rozhodnou jiní. Aspoň pak můžu nadávat na oba, až budou dělat rozhodnutí, která se mi nelíbí. A že je budou dělat:)

20.01.2013


Knihy pod stromečkem aneb vaše vánoční knižní nadílka

to já jsem dostal překvapivě

http://www.databazeknih.cz/knihy/zdivocela-zeme-aukce-7929

28.12.2012


Přečtete každou knihu až do konce? Kterou jste nedočetli?

to pistalka: tvdrdit, že je to dementní je celkem silné slovo. Třeba ten Terror. Tady jsem o něm četl samou chválu, ale prostě ani těch 150 stran mě nedonutilo to číst dál. Je to jako by si týden chodil s holkou a i když by tě nudila a nebavilo by tě to s ní, tak by si sní přesto byl. To už mi přijde divné

19.11.2012


Přečtete každou knihu až do konce? Kterou jste nedočetli?

já to mám taky tak, když se mi kniha nelíbí, tak jí nedočtu. Naposledy se mi to stalo u Zlodějky knih (i když tam jsem skončil 10 stránek před koncem) a potom u Terroru od Simmonse, tam jsem se trápil asi 150 stránek a pak sem to vzdal

18.11.2012


Ostatní

1825 stránek za den? to tam je 1500 stránek s obrázky?:) Nemyslim to špatně. Jen je to obrovský počet.

03.08.2012


Nejobtížnější knihy, které jste kdy četli

Pro mě bylo obtížné číst Pána prstenů:) Když jsem ho začal čist, tak to byl v podstatě můj začátek s knihama. Často jsem přerušoval četbu na pár týdnů, abych si to až moc neotrávil. Ale nakonec jsem ho dočetl a jsem za to rád.

25.07.2012


Poraďte knihy podobného typu

Lomax : děkuju, díval sem se na nějaké knížky od těch autorů a některé vypadají zajímavě. Časem po nich určitě sáhnu

07.06.2012


Poraďte knihy podobného typu

No díky předem za vyčerpávající odpověď... Mě se právě líbí to, že si najdu na netu ty jeho data a hle, opravdu je to tak, jak to píše. Bohužel to nejde s proudem, tak na netu najdu hlavně oficiální verze. Určitě si všechny knížky, co si mi doporučil přečtu.

Nevim proč, ale ten Jurský park mě nějak odrazuje kvůli filmu. Mám to jako film o dinosaurech a to moc nemusim. Ale snad se spletu.

06.06.2012


Poraďte knihy podobného typu

Právě sem dočetl tuto knihu a dost mě zaujala. Kdyby znal někdo podobnou knihu, kde je jako tady prolnutá fikce a pravdivými fakty, byl bych moc vděčný. A nemusí to být pouze enviromentální pozadí. Díky

06.06.2012


Filmy a TV seriály natočené podle knižní předlohy

Mě třeba vůbec nesedla trilogie Stiega Larssona Millenium. Nejprve sem četl knihy. Poté vyšli filmy a první díl sem dokoukal, ale vůbec mě to nebralo. Proto sem další ani nehledal Spousta věcí byla upravená a chybělo mi takové to vyprávění a popisování osob. V tomhle má prostě kniha navrh.

24.05.2012


Co všechno používáte jako záložku?

Tak to já mám jako záložku vstupenku z mého prvního derby pražských S:) Natištěná písmena už sice zmizely, ale podklad je stále perfektně vidět

15.01.2012