Jaroslav Runštuk
česká
Populární knihy
/ všech 6 knihNové komentáře u autorových knih
Receptury teplých pokrmů
„kdysi jsem zaslechl komentář odborníka ze stravovací branže k nepříliš vydařenému obědu "hnusný jak runštuk", a jal jsem se hledat, co že to ten tajemný runštuk je, jestli nějaké nečisté zvíře, exotické ovoce podobné durianu nebo nějaké řemeslnické slangové označení podobné lidovému označení plastického tmelu (lidově zvanému dle odpadu medvědího metabolismu).
a nalezl jsem tuto knihu. svazek objemný jak Moby Dick nebo Kralická bible, plný návodů, jak z ze směsi některých i slušných surovin udělat zločin proti lidskosti. ve slušné kuchyni (domácí i hotelové) mě napadají dvě možná využití, a to 1. roznášecí podložka pod prkýnko při klepání řízků a 2. závaží na presbuřt (tlačenku).“... celý text
— LukasB.453
Receptury teplých pokrmů
„Kniha s klasickými recepty, závodní stravování...“
— Renncha
Receptury studených pokrmů
„Klasická kniha receptů pro školní výuku a milovníky závodního stravování.“
— JancaMia
Receptury teplých pokrmů
„Klasická kniha receptů pro školní výuku a milovníky závodního stravování.“
— JancaMia
Receptury teplých pokrmů
„Velmi dobrá profi kuchařka, podle které se vařilo i v bývalém Československu v tehdejších státních restauracích a jídelnách a to mnoho let před rokem 1989. Tohle nové vydání obsahuje jen několik přidaných receptů, jinak se jedná o původní receptury, což je dobré. Tehdy byly normy velice přísné. Povoleno bylo používat jen základní koření. To znamená žádné směsi, žádné podvodné zvýrazňovače chutí, žádné barviva z mrtvých brouků (karminy), žádná "neškodná" chemie a podobné jedy.“... celý text
— Lukano
Jaroslav Runštuk - knihy
Žánry autora
Literatura česká Literatura naučná Kuchařky
Štítky z knih
kuchařky vaření studená kuchyně česká kuchyně rychlé pokrmy
Runštuk je 0x v oblíbených.