Jana Kománková

česká, 1974

Nová kniha

Radio 1: Život v éteru

Radio 1: Život v éteru - Jana Kománková

Příběh prvního českého soukromého rádia. Unikátní kniha mapující historii Radia 1 a počátky nestátního rozhlasového vysílání v Česku. Jak je možné, že divoká de... detail knihy

Nové komentáře u autorových knih

Radio 1: Život v éteru Radio 1: Život v éteru

Stylová kniha popisující vznik a různé aspekty fungování nejlepšího českého rádia. Obsahuje plno archivních fotek a dalších zajímavostí.
Berg1


Klub 27: Navždy mladí Klub 27: Navždy mladí

Tohle je fakt špatná a předražená knížka. Vypadá jak školní práce, co vznikla po 3 dnech googlování. Každá osobnost je uvedena jako někdo, kdo umřel ve 27 letech. Zřejmě ta repetitivnost má podtrhnout zcela jasné téma publikace. Mystérium Klubu 27 se buhvíproč autorka snaží nějak vědecky obsáhnout citováním různých průzkumů, pofidérních stanovisek a vlastních vývodů. Navíc se dozvíte, že Nirvana vydala album Bleach jako: “Sebevědomí a přece křehký debut?!?!?! (s. 56). K roztříštěné faktografii je třeba přidat naprosto strašnou grafiku a máte úplně po náladě. Knihu jsem si připravoval na příjemných a nostalgických pár večerů a zahodil ji po půl hodině. Fuj!... celý text
Koškin


Klub 27: Navždy mladí Klub 27: Navždy mladí

Přečetla jsem knížku v rámci čtenářského klubu, jinak bych po ní asi nesahla. Celkově mi vadil formát knihy, i když byla zajímavá.
alishek



Radio 1: Život v éteru Radio 1: Život v éteru

Moje mládí a jak to bylo dál. Skvěle čtivě zapsáno, úžasně graficky zpracováno. Bez námitek.
Crimble


Radio 1: Život v éteru Radio 1: Život v éteru

Bylo prozíravé , že kronika Radia 1 vyšla na papíře s vyšší gramáží. Nostalgické slzy, by jemnější materiál dlouho nevydržel.
NorN2