Sančez Sančez komentáře u knih

☰ menu

Sladká nevědomost Sladká nevědomost Danielle Lori

Tož nebylo to špatné. Taková sladká oddechovka.

04.05.2024 3 z 5


Důvodné pochybnosti Důvodné pochybnosti Whitney G. (p)

Oddechovka, která splnila účel. Ale za mne byl ten chlap moc toxický, ale špatné to nebylo.

27.04.2024 3 z 5


Důvěra Důvěra Michaela Brnková

Tak tohle bude moje další skvostná série. Začátek byl o něco méně dynamičtější, ale chápu né každá dvojice musí mít stejný drive to by nebylo ono. A proto je to tak originální. Skvěle jsem se bavila a odreagovala se. Už se těším na další díl.

27.04.2024 5 z 5


Konflikt Konflikt Michaela Brnková

Tak tohle byla neskutečně vzrušující jízda. Bože jak já ty slovenské spisovatelky zbožňuji to je něco tak neskutečně úžasného. Smála jsem se kolkrát tak až jsem z toho brečela prostě pecka.

26.04.2024 5 z 5


Kennedy Kennedy Lauren Layne

Perfektní oddychovka kápla mi do nálady. Všechny tři díly jsou krásné pohlazení po duši.

24.04.2024 5 z 5


Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

No tak tohle byla naprostá pecka. Ten svět, ty postavy, ten příběh prostě skvělé a hlavně já miluji draky takže nebylo co řešit. A ta romantická linka můj bože... Rebecco já tě zbožňuji jako spisovatelku.
No akorát teď čekat na druhý díl, protože ten konec jako vážně?!

23.04.2024 5 z 5


Diamantové oko Diamantové oko Kate Quinn

Tahle spisovatelka je klenot. Žádné hluché místa a hlavně píše o reálných lidech i místech. Samozřejmě že z části je to fikce. Ale je to úžasné a dechberoucí a to nemusím knihy o válce. Prostě skvělé čtivo.

18.04.2024 5 z 5


Sharko Sharko Franck Thilliez

Kniha není pro každého, opravdu není a nejen kvůli drsným pasážím, které jdou kolikrát až na dřeň, ale hlavně popisům - lékařských, technických a hlavně obsáhlých. Za mne, ale pecka není to nudné ani vycpákové. Knihu nelze odložit a vždy se dozvíte něco nového, protože Thilliez tam vždy zakomponuje něco co se reálně stalo. Francka a Lucii miluji od první knihy. Takže opět Thilliez nezklamal. Drazí čtenáři čtěte.

08.04.2024 5 z 5


Lovec Lovec L. J. Shen

Určité dvě spisovatelky tohohle žánru nasadily laťku hodně vysoko, takže se mi teď bude těžko hodnotit a ještě hůř číst. Ale zase tak špatné to nemohlo být, když jsem četla tuto knihu do tří do rána. Takže tak. Akorát bych některé pasáže osekala moc dlouhé.

05.04.2024 4 z 5


Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Carter je dobrý, vážně dobrý, ale nevím za sebe musím říct, že mi to někdy přišlo psané na sílu. Napínavé to bylo což o to, ale ten konec to tak trochu zabil. A já mám raději trošku jiné konec, víc promyšlené, víc WOW. Bylo to dobré, ale dobré je za tři.

01.04.2024 4 z 5


Zmrazené zlato Zmrazené zlato Rolf Börjlind

Audiokniha
Začátek byl táhlý a nudný. Ale poslední čtvrtina knihy to skvěle vyvážila. Tihle dva spisovatelé jsou i tak skvělí. Mrknu se i na seriál.

30.03.2024 4 z 5


Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Dočetla jsem a nemám slov. V poslední době jsem sledovala rozhovory s Ninou Špitálnikovou a tady ten příběh mi silně připomněl jak žijí lidé v Severní Korei a je mi z toho smutno a úzko. Jsem šťastná že žijeme jak žijeme. A lidem kteří tady píšou že to je sci-fi a překombinovaná slátanina bych doporučila aby si zjistily něco o tom jak se žije v dnešní době lidem v zemích kde vládne komunismus.
Paní Mornštajnová to napsala skvěle bez příkras a syrově.

28.03.2024 5 z 5


Jen mezi námi Jen mezi námi T. L. Swan

Má druhá TOP spisovatelka. Dočetla jsem a teď tu sedím plná dojmů a emocí a chce se mi brečet, protože to byl poslední díl. Bylo to dokonalé. Díky T. L. Swan a Baja Dolce nepotřebuji psychiatra nebo psychologa tohle jsou mé úžasné duše, které mne zaručeně vyvedou vždy z temnoty. Děkuji...... úchvatné čtení.
Jediné co mě nabíjí, že tohle si přečtu ještě několikrát.

25.03.2024 5 z 5


Candy Candy Baja Dolce

Ó Candy drahý Candy.
Dočetla jsem a vstřebávám ty emoce, které mne pohltily díky této knize.
Drahá Bajo před deseti lety jsem ztratila vášeň, jiskru, lásku, radost díky psychickému teroru. Díky vašim knihám se mi ty nádherné pocity dravé vášně, neskonalé touhy, jiskry která přeskočí a plane neskutečnou láskou znovu vrátily. Tyhle dvě knihy byly v tomhle žánru jediné, které se mi zaryly hluboko pod kůži a probudily ve mne znovu ženu.
Děkuji holkám z Dobrovského, které mi tyhle knihy doporučily. A já je mám i z podpisem a přáním od spisovatelky.
Jsou knihy, které vás zasáhnou v srdci.
Děkuji... nemám slov, takovou mají moc vaše slova a příběh na mne, pište dál.
Lidičky čtěte je to nádhera ponořit se do přīběhu, utéct od reality a možná i něco získat nebo najít.

23.03.2024 5 z 5


Zatmění Zatmění Jo Nesbø

Nesbo je prostě genius. Přiznám se, že jsem chtěla dát nízké hodnocení díky té kombinaci co tam psal v poslední čtvrtině knihy. Dokonce jsem chtěla knihu odložit. Ještě, že jsem to neudělala, protože ten zvrat před koncem, jako WAU WAU WAU spadla mi čelist. Klobouk dolů tohle jsem nečekala a knihu to vystřelilo na pět z pěti. Akorát to bylo teda dost nechutný a to snesu hodně. Ale vážení čtěte.

21.03.2024 5 z 5


Návrh Návrh Elle Kennedy

Tak tohle bylo naprosto skvělé. Myslela jsem že mne to nebude bavit, ale šíleně jsem se pletla. Hlavní hrdiny jsem si hned oblíbila a jdu i do dalších knih téhle autorky. Není to jen eroťárna, ale zpracovává zde i vážná témata. Je to prostě skvěle napsáno. Lidičky čtěte je to boží.

17.03.2024 5 z 5


Závod s časem Závod s časem Lisa Regan

Lisa Regan jede bomby co příbėh to větší pecka. Snažila jsem si to dávkovat, ale moc to nešlo. Prostě tahle spisovatelka je u mne sázka na jistotu. Já jsem si knižně pošmákla. Takže lidičky čtěte.

14.03.2024 5 z 5


Nádherně krutý Nádherně krutý J. T. Geissinger

Spisovatelku miluji. Tenhle příběh byl poněkud jiný a neotřelý. Chvíli jsem chtěla dát pouhé čtyři hvězdy, ale konec a poděkování spisovatelky mne přesvědčily na pět hvězdiček. A proč je tomu tak, no inu přečtěte si knihu, a uvidíte sami. Stojí rozhodně za to. Už se těším na druhý díl a něco mi říká, že bude lepší jak první. Takže lidičky čtěte.

12.03.2024 5 z 5


Habibi Habibi Baja Dolce

Panebože tohle jako bylo co......??? Teď jsem dočetla - podotýkám, že jsem to zhltala za jediný den, protože to nešlo odložit. Jako z tohohle žánru jsem přečetla hodně, ale tohle bylo to nejlepší co jsem četla. Tak skutečné, živočišné, dechberoucí, vášnivé, smyslné. Spisovatelka mne přenesla do dob mého mládí... Jako panebože... No nic jdu si objednat druhý díl.

10.03.2024 5 z 5


Bodyguardka Bodyguardka Katherine Center

Teď jsem dočetla a bylo to krásné a pohodové čtení. Akorát byla chyba ve mě. Nemohla jsem se zpočátku začíst chtěla u mne propuknout čtecí krize, ale já se nedala a od poloviny už to fičelo a u některých scén jsem se smála nahlas. Od spisovatelky si určitě přečtu i další knihy.

09.03.2024 3 z 5