Lovec

Lovec https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526140/bmid_lovec-65500b66e055d.jpg 4 242 38

Boston Belles série

1. díl >

Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost. A Sailor v tom vidí příležitost, jak přijít k penězům. Rozhodně přece nehrozí, že by se zamilovala do toho do děsně krásného a charismatického multimilionáře!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Hunter , 2020


více info...

Přidat komentář

Wajny
12.04.2024 5 z 5

L. J. Shen patří mezi oblíbené autorky v tomto žánru. Miluju všechny její knihy, hodně mě bavila série Hříšníci – nová generace. Autorka tady zmínila mého oblíbence Knighta, takže za to má obří plus!

Kniha Lovec je velmi dobře napsaným příběhem, který nabízí řadu zajímavých témat, ale také velmi intenzivní vztah mezi hlavními postavami. Hlavním motivem je, že ne vše musí být takové jaké se na první pohled zdá. Autorčin styl psaní je energický, plný emocí a vyprávění z pohledu obou postav je dobře zpracované, protože nám odkrývá myšlenky obou hlavních postav.

Hunter, typický bad boy z bohaté rodiny, který se ale musí změnit a ukázat, co v sobě opravdu má. Líbilo se mi, jak autorka velmi dobře zpracovala jeho přetvářku a zlehčování všeho, aby neukázal jaký opravdu je. Sailor, odhodlaná, cílevědomá lukostřelkyně, která jakoby vůbec nežila a pohlcuje ji jen její sen. Dva protiklady, které se ale začnou postupně měnit a uvědomovat, co je skutečně dělá šťastnými. Vývoj postav působí opravdově, musí čelit mnoha překážkám a vlastním strachům.

Romantická linka je velmi výbušná, plná hádek a erotického napětí. Jejich cesta poznání je plná zábavných rozhovorů a emotivních momentů.

Kromě toho autorka postupně odhaluje tajemství z minulosti obou postav i jejich rodin, což dodává příběhu další vrstvu a napětí. Zejména Hunterova rodina a toxické chování jeho rodičů představují silný motiv, který čtenáře přiměje zamyšlení nad vztahy.

Vše ještě doplňuje pátrání Huntera po odhalení spiknutí a jako protiklad jsou tu holčičí dýchánky, které dodávají knize ženskou sílu.

Lovec je skvěle napsaný příběh plný napětí, zábavy a silných osobností. A samozřejmě tu nechybí ani erotické pasáže, jak jsem u L. J. Shen zvyklý.

Sančez
05.04.2024 4 z 5

Určité dvě spisovatelky tohohle žánru nasadily laťku hodně vysoko, takže se mi teď bude těžko hodnotit a ještě hůř číst. Ale zase tak špatné to nemohlo být, když jsem četla tuto knihu do tří do rána. Takže tak. Akorát bych některé pasáže osekala moc dlouhé.


Katebe
08.03.2024 5 z 5

Hunter jako playboy, zbohatlický synek s klasicky úděsnou rodinou a bez jakýchkoliv životních cílů se jednoduše dostává do mediálně propíraných problémů. Díky tomu je otcem donucen držet půl roku celibát, studovat ve večerní škole a zároveň pracovat v rodinné firmě. Aby na něj bylo dohlíženo přesvědčí Sailor, aby se k němu nastěhovala a dělala mu "chůvu". Sailor je docela divoká, cílevědomá holka, která není žádná kráska a její sebevědomí má značné mezery.
Musím uznat, že mi že začátku Hunter lezl na nervy svým chováním, ale zároveň jsem se musela smát jeho slovním obratům a vzniklým situacím. Jeho chování bylo ale k danému typu knihy předpokládané. Mrzelo mě, že Sailor byla šedá myška, vzhledem k tomu, koho měla za rodiče (nicméně kdybych nečetla Sparrow, tak mi to divné nepřijde).
Oboum se vyvíjely osobnosti zároveň s průběhem děje. A moc se mi to líbilo. Přestože, ze začátku žádná velká chemie z páru nečišela, tak na konci prostě k sobě patřili.
Pokud má někdo rád L. J. Shen a její příběhy, tak jej určitě ani tento nezklame. Velmi čtivá oddechovka.

jana1874
04.03.2024 3 z 5

Hunter udělá průšvih, díky kterému s ním jeho otec ztratí trpělivost a dá mu ultimátum. Buď bude 6 měsíců sekat dobrotu s tím, že na to, aby to dodržoval bude někdo dohlížet nebo se může rozloučit se svým dědictvím. Sailor, kterou jeho otec určí jako chůvu s tím chvíli váhá, ale dají ji nabídku, kterou nemůže odmítnout.

Upřímně mi nějak chvíli trvalo se začíst, nevím jestli mě na začátku vytáčel Hunter (jeho myšlení, neustále narážky) nebo tam bylo ještě něco, kdo ví, ale bylo to tak. Sailor se mi líbila, to jak mu dala brzy najevo, že s ní zametat nebude? Například její malá pomsta po úklidu celého bytu? To jsem se pobavila. Postupem času jsem začala poznávat víc i Huntera, který během knihy prošel změnou, která mu svědčila a pomalu jsem na něj začala měnit názor. Díky tomu mě kniha celkem chytla a bylo to už lepší.

Chtěla jsem zjistit co stojí za rivalitou Sailor a její soupeřky, to byla dlouho záhada. Naopak jednu postavu a její úmysly jsem odhadla a ke konci se mé podezření potvrdilo.

Byla to má první kniha od autorky, na níž jsme slyšela hodně chvály, a přestože příběh nebyl úplně takový, jaký jsem asi čekala, tak chci zkusit ještě nějaký její další příběh.

bezzink
03.03.2024 3 z 5

Ja to mam se Shen tak pul na pul. Nektere knihy jsou TOP a jine uplny opak. Tahle byla takovy horsi prumer. Jako ctive to je, ale kazdopadne ten pribeh na me pusobil jako blabol. A klasicke klise, kdy on je bozsky samec a ona osklive kacatko uz me celkem moc nebavi. Z cele knizky mam pocit, ze kdyby Hunter nebyl donucen, pravdepodobne by si o Sailor ani kolo neoprel. Chemie byla takova, ze vlastne zadna nebyla. Mam kazdopadne radsi o neco starsi postavy, co se dokazi chovat dospele. Takze na Cilliana se tesim.

Andrejka91
22.02.2024 4 z 5

Než se pustíte do čtení této knihy, doporučuji přečíst sérii Hříšníci na to navazující sérii Hříšníci : Nová generace a pak knihu Sparrow.
Důvodem je to, že postavy se v těchto všech knihách prolínají, tak abyste chápali souvislosti.

Huntera jsem moc za oblíbence neměla už v sérii Hříšníci: Nová generace. Protože to byk vždy mladý, sprostý a rozmazlený frajírek. V této knuze tomu nebylo jinak, ale jeho chování je úměrné jeho věku. Láska ho ale vyléčila, jak je v takových knihách zvykem.

Kniha Sparrow se mi moc líbila a tady teď máme dceru Sparrow jmenem Sailor, která byla šedá myška, ale ono to taky mělo své důvody, jak se dozvíme. Nakonec Sailor krásně prokoukla a nabyla sebevědomí po boku Huntera.

Byla to oddechovka, s troškou napětí a zápletkou a už se moc těším na příběh Cilliana, protože ten taky není zrovna moc velký sympaťák.

Syma149
19.02.2024 4 z 5

Na začátku Hunter trochu šokuje, ale kdo zná styl autorky, tak je zvyklý. Hunter je prostě kanec a rozum dostane, až si ho Sailor vezme do parády.
Kniha se četla dobře, jen ta zápletka mi přišla trochu překombinovaná. Zajímavé bylo setkání s hrdiny z minulých knih, obzvlášť Sparrow.

P3_tis
02.02.2024 4 z 5

Klasické klišé - on nechce ji, ona nechce jeho. On je ten bohaty frajer, ona ta hodná a skromná. Na můj vkus je kniha zbytečně dlouhá, ale vylepšil to konec svou zápletkou.

moma08
29.01.2024 5 z 5

Byla to fajn oddechovka, u které jsem se díky hlavním postavám i nasmála.
Ze začátku jsem moc Huntera nemusela, ale nakonec si mě zcela získal...
Sailor byla drsná a to se mi na ní líbilo.
Sice jsem už od autorky četla knihy s lepším námětem, ale i tak jsem spokojená a přečtu si určitě pokračování.

Blanka29
27.01.2024 4 z 5

Mame tady pokracovani Hrisniku :) Sice ne doopravdy, ale se starymi znamymi se zde okrajove setkame.... Ze zacatku me pribeh o Hunterovi moc neokouzlil, namysleny floutek, ktery si o sobe az moc myslel a nejednou jsem chtela knihu odlozit. Nastesti jsem tak neucinila a tudiz jsem se setkala se Sailor, ktera tomu dala stavu :) Pribeh se potom cetl jedna basen, sice ten konec mohl byt lepsi a mene naivni, ale i tak jsem spokojena :)

ElikaS
22.01.2024 5 z 5

L. J. Shen je moje srdcovka, takže na každou její knížku se moc těším. A ani Lovec nebyl výjimkou.
Knížka mě rozhodně nezklamala, byla výborná. Chemie mezi Hunterem a Sailor fungovala na jedničku. Navíc mám vždy ráda, když se objeví staří známí a tady jich bylo. :-)
Jasně na Hříšníky jen tak něco nemá, ale i tak jsem si užila každou stránku a už se moc těším na další díly.

Ála1968
17.01.2024 4 z 5

Sice jsem od autorky četla i lepší,ale je pravda, že to nebyl žádný průšvih.Vlastně to bylo hodně humorný, takže takový romanticko erotický humorný příběh

happy19
11.01.2024 5 z 5

(SPOILER) Miluji to!Hunter zabodoval ve všech směrech,-)
Jízlivosti na rozdávání a Sailor..neměla šanci,-)...
I když...kdo byl tady lovec o tom se dá opravdu jen polemizovat:-))

„Nic nemůže být tak ohnivé a tak svěží jako to, co člověk dokáže nahromadit v příšeří svého srdce.“

0197
10.01.2024 5 z 5

Tak tahle série se tedy skvěle rozjíždí. Odstartoval to nultý díl se Sparrow a Troyem a tento se zaměřuje na jejich dceru. Ve třetím pak dostane prostor jejich syn Sam.

Sailor dřela, aby se dostala na olympiádu. To, že se věnovala lukostřelbě bylo originální. Bohužel při tom zapomínala žít. Potřebovala mediální pozornost, a tak se musela sestěhovat a dohlédnout na Huntera.

Ten byl ze začátku jen rozmazlený synáček bohatých rodičů, kterého zajímali pouze holky a večírky. Postupně ale dospíval a ukazoval, co se v něm skrývá. Nebyl chladný jako jeho bratr a ani hloupý, jak si o sobě myslel.

Bylo tu plno fakt vtipných přirovnání a hlášek (hlavně od Huntera) a zpestření v podobě vyšetřování na vlastní pěst. Oba se postupně měnili vlivem toho druhého. Na konci to do sebe zapadlo a bylo to promyšlenější než se zdálo. Erotiky tu je akorát. Vlastně jen pár scén, ale dost povedených.

V čem je L. J. Shen naprostá jednička a už se mi to u ní potvrdilo několikrát, jsou hlavní mužské postavy, kterým i přesto jací jsou stejně držíte palce a na konci je zbožňujete.

Výtku mám k jejich věku 18 a 19 let. Působili o pár roků starší. Obávala jsem se epilogu. Autorka má ve zvyku to až moc přehnat, ale tentokrát vůbec.

4,5*
- protiklady
- spolubydlení
- od nepřátelství k lásce
- dědictví
- oba pohledy

IrenaMikerová
07.01.2024 5 z 5

Hunter pro mě byl příjemné překvapení. Pro mě osobně vážně dokonalá postava. Byl vtipný, charismatický a měl v sobě něco co se mi líbilo. Naopak Sailor pro mě byla velké zklamání!! Nelíbil se mi ani ten nápad s lukostřelbou přijde mi to jako blbost. Nelíbilo se mi jak se NEUSTÁLE řešil její vzhled. Také jsem čekala něco víc, když jsem se dozvěděla, že hlavní hrdinka této knihy je dcera Troye a Sparrow. Čekala jsem, že si bude s rodinou bližší hlavně se svým bratrem Samem, který mě naopak zaujal velmi. Přesto i tak dávám 5/5 protože miluju autorčin styl psaní a celkově se mi příběh líbil.

knihařka2
31.12.2023 5 z 5

Moc dobrá kniha. Dialogy mezi hlavními postavami mě opravdu bavili. Je trochu smůla, že jim autorka nechala tak nízký věk protože se chovali o pár let dospěleji. A pak taky ten konec (poslední kapitola a epilog se klidně mohl někde ztratit a knize by to neuškodilo) ten si mohla odpustit. Každá kniha nemusí končit přeslazeně

Lucuschka
28.12.2023 3 z 5

(SPOILER) Nástin příběhu zní velmi dobře a vykreslení hlavních postav je jasné. Kniha se velmi dobře četla, ale jsou tu mnohá ale...
např.
ale proč tedy to sblížení šlo tak rychle;
ale proč jsem musela vypnout logické myšlení, abych mohla číst;

A ten konec!!! (opravdu???)

Radím číst a nepřemýšlet u toho příliš :-D

Zuzana215
27.12.2023 2 z 5

Těšila jsem se na něco jako u Knighta, Vaughna, apod., ale bohužel.. Dobře se to četlo, ale sem tam příběh pokulhával a postrádal jakéhosi ducha :)
Je to škoda..
L.J.Shen je moje nejoblíbenější autorka, takže opravdu nechápu proč po 10 skvělých emočních smrští, vyrobí tuhle slátaninu s hlavními hrdiny, kteří ze sebe necítí ani kapku chemie..

georginaa
21.12.2023 4 z 5

Hunter je devatenáctiletý mladík velice bohatých rodičů, který porušuje všechny zákazy, pohrdá svým životem, je samá pařba, sex s každou, která se namane a často neuhlídá své jednání před novináři. Za tím vším je ale zklamání svých rodičů, schovává své city, protože od nich čeká lásku a pochopení a ta se mu v žádném případě nedostává. Jednoho dne mu dá otec na výběr, po dobu 6 měsíců musí žít v celibátu, chodit do práce a do školy a má na něj dohlížet Sailor. Ta s dohodou souhlasí a její jediná věc je, dostat se na olympiádu v lukostřelbě. Nic jiného ji nezajímá, tak podmínky přijímá a nastěhuje se s Hunterem do společného bytu. Netuší však, že postupně se do něj zamilovává a Hunter, když poznává, že je Sailor úplně jiná, než ostatní dívky, začínají se jeho emoce probouzet, záleží mu na ní víc, než je sám ochoten přiznat. Je to pěkný příběh plný vášně, citové bolesti, ale i lásky. Pro mě by ale mohlo mít klidně o 50 stránek méně, jelikož se tam dost opakovaly stejné myšlenky a pasáže.

be_pa
19.12.2023 3 z 5

Nevím, jak přesně se vyjádřit. Knížka je čtivá, hezky se čte. Bavila jsem se, občas i zasmála. Hunter byl zpočátku na ránu, ale obě hlavní postavy jsem si oblíbila. Spolu s nimi "nenáviděla" jeho bratra a otce a odsuzovala chladnou matku. Jen ten závěr byl neskutečně sladký a nelogický. Najednou Hunterovi nevadí ekologické barbarství firmy, které opakovaně kritizoval. Je omluvené neradostné dětství, chladné jednání rodičů, bez lásky a podpory. Za závěr dávám hvězdu dolů.