Pain Pain komentáře u knih

☰ menu

Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

(SPOILER) Druhý díl se mi zdá hodně, ale opravdu hodně překombinovaný. Jako by se autorka snažila příběh tak zamotat, aby jej čtenář nedokázal rozmotat sám. Úplně mě to nebralo.
Bohužel jak v prvním díle Luke byl určitým způsobem vykreslen, tady prošel transplantací mozku, či co. Noah je též vykreslován kapku jinak.

15.04.2024 4 z 5


Mizející dívky Mizející dívky Lisa Regan

V tomto prvním díle mi Josie přišla velmi nesympatická, Noah jako trouba. Příběh byl zajímavý. Ale že bych nad knihou jásala, to ne. Konec se mi zdál velmi urychlený a hodně přitažený za vlasy.

15.04.2024 4 z 5


Tři drobné chybičky Tři drobné chybičky Nikki Sloane

Tady už se jde z akce do akce. Velmi se přitvrzuje. Menší skoro drama na konci, ale jinak konec klasika.

24.10.2023 3 z 5


Tři drsné lekce Tři drsné lekce Nikki Sloane

Dočteno. S menší pauzou - nebyla ta správná nálada a čas.
Děj slabší, upřednostňován je popis sexuálních scén. Ale je to stejné, jako u pornofilmu. Taky každého zajímá akce a nikoliv příběh. :D :D :D Tato série vypadá na soupis autorčiných erotických fantazií.
Že hrdina je sexuální mašina, hrdinka si střihne několik orgasmů? Samozřejmě oba krasavci? Ha, copak někdo sní o impotentním ošklivci a frigidní šeredce? ;-) :D
Takže až bude nálada, tak si střihnu další díl. :P

05.10.2023 5 z 5


Tři (s)prostá pravidla Tři (s)prostá pravidla Nikki Sloane

Jednohubka. Nic víc, nic míň. Jde o erotický román, takže rozhodně nelze čekat hluboké myšlenky typu "být či nebýt". Samozřejmě erotiky více než dost. Sexuální scény slušně popsány. Jo a kniha končí cliffhangerem a navádí k přečtení druhého dílu.

05.10.2023 5 z 5


Nejchladnější dívka ve Městě chladu Nejchladnější dívka ve Městě chladu Holly Black

Tak já nevím. Příběh se mi zdál takový nijaký, plochý. Potenciál to mělo, ale nebyl řádně využit. Přišlo mi, že než se stihl děj rozběhnout, tak byl konec. K postavám si člověk vztah moc nevytvořil, záporák byl nevýrazný. Gavriel se mi líbil. Tana docela ušla. Líbily se mi kapitoly z minulosti.
Celkově mi to přišlo jako nedodělané, vydaná rozpracovaná kniha.

16.05.2023 3 z 5


Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Romantika jak vyšitá. Konec sladší než med. Zajímavý domácí mazlíček. Hlavní hrdinka mi šla občas pěkně na nervy - někdy jsem si říkala, že je už taková poloviční lehká děva a alkoholička v jednom. Zkrátka úplně "urvaná" z této knihy nejsem. Občas jsem se do čtení musela nutit a říkala si, tak ať už jsou spolu. Osobně bych si asi nikdy nebyla jistá, zda to na mě chlap hraje (je to jeho role) nebo ne. Reálnost se samozřejmě nedá hodnotit. :-) Tady bych to viděla tak na 3,5 *.

21.04.2023 4 z 5


Obsidiánový motýl Obsidiánový motýl Laurell K. Hamilton

Po menší pauze návrat k Anitě. Možná za to může pauza, ale příběh se mi moc líbil. JC a Richard byli mimo. Edward byl super. Líbila se mi chemie mezi Anitou a policistou. Olaf je správnej úchyl. Jsem zvědavá, zda se s ním ještě setkáme.
Anita se konečně nechovala jak na přes ústa, detektivní stránka byla super. Jen zakončení bylo moc rychlé a uvítala bych nějaké objasnění.
Snad nejlepší příběh s Anitou co jsem dosud četla.

28.03.2023 5 z 5


Neonoví bohové Neonoví bohové Katee Robert

Čekala jsem něco jiného a dostala jsem také něco jiného. Našlápnuto měla kniha dobře, ale... Erotika a romantika nic moc. Nejsem fanda sexu na veřejnosti. Politické pozadí bylo zajímavější, ale bohužel nebylo lépe popsáno. Stejně tak svět - evidentně jména starořeckých bohů byly nějaké tituly (něco jako starosta apod.?). Škoda, že autorka se v tomto směru více nerozepsala. Nabyla jsem dojmu, že se příběh pravděpodobně odehrává v našem světě (ve fiktivním městě), i když onen tlak při překračování řeky Styx má nádech nadpřirozena.
Mohlo to být lepší.

28.03.2023 3 z 5


Na ostří špičáku Na ostří špičáku Chloe Neill

(SPOILER) Dala jsem si od této série menší pauzu. Myslím, že to nebylo na škodu.
Záporná postava stále stejná. Snad je od ní klid. Přidala se další záporná osoba. Snad nebude opruzovat dalších x dílů. Konec uspěchaný, ale to je problém více knih. Nejsem fanoušek Merit a Ethana jako páru.

15.03.2023 4 z 5


Jatka Jatka Lee Child

Knihu jsem četla před nějakým rokem. Byla super. Je i zfilmována do seriálu - doporučuji. :) Už se chystá další série - kniha Volný pád.

02.03.2023 5 z 5


Království hříšných Království hříšných Kerri Maniscalco

Oba hrdinové se mi líbili. Chemie mezi nimi krásně sálala z řádků. Jen bych uvítala lepší popis doby/světa, kde se děj má odehrávat včetně nějakých pravidel okolo. To, že se jedná o italský ostrov zkrátka nestačí. Určitě by se hodil lepší prolog.
Celkově se mi kniha četla velmi dobře. Těším se na další díl.

02.03.2023 5 z 5


Chtíč Chtíč Sharon Page

(SPOILER) Tento díl měl být asi o cestě za hledáním sebe sama a svého místa na světě. Za mě to mohl být moc pěkný příběh se zakomponovanou erotikou. Výsledkem je nejhorší díl z této trilogie. Příběhová linka je nejslabší ze všech tří dílů, stejně tak oba hrdinové. Devlin má víc bodů než Grace.
Najdou se erotické povídky, které jsou zpracovány lépe.
Spíše 2,5* než 3*.
PS: Kdyby měl někdo tip na dobrý erotický román, sem s ním. ;-)

02.03.2023 2 z 5


Paměti kata Mydláře Paměti kata Mydláře Josef Svátek

V mládí jsem četla několikrát.

02.03.2023 5 z 5


Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

(SPOILER) V dnešní době by hrdina měl na krku milion žalob za zneužívání. Za mě do vězení tak trochu (možná víc než trochu) patří. Bez ohledu, že jej nejspíš pokřivila (ne)výchova a týrání v dětství. Kdyby s matkou bylo vše OK, tak by možná takový zmetek nebyl.
K ženským se chová jako ke kusu hadru, využije a odhodí. Emilii šikanuje, vyrazí z baráku, pak ji chce zneužít v rámci své pomsty.
Své chování u mne nevylepšil ani tím, že se postaral o rodiče Emilie a jak čekal na svých deset minut...
Dalšímu dílu šanci dám, ale urvaná jsem z této pohádky nebyla.

27.02.2023 3 z 5


Hra s ohněm Hra s ohněm L. J. Shen

(SPOILER) Za mě lepší než Krásná katastrofa (bude zfilmovaná), která mi tuto knihu velmi připomíná. Fakt jsou nelegální zápasy typu MMA tolik oblíbené? A zápasníci tak přitažliví? Ale co, jsme ve světě knižních příběhů, takže proč ne. :)
Zde oba hrdinové toho mají hodně za sebou. Jejich kříže z minulosti jsou opravdu těžké. To, jak se se svými kostlivci ve skříni nakonec vypořádali, se mi moc líbilo.
Moc nefandím popisu vztahu, který je nevyvážený a je od zdi ke zdi. Chlap ženskou šikanuje a ponižuje, ale pak se do sebe zamilují. Asi je to mnou, kdy to mám v sobě vnitřně nastavený, že do takového vztahu bych sama nešla. :) I když to jak se zachoval k Emiliině babičce, jak ji pomáhal hledat apod. bylo super.
Úplně mimo mi přišel konec a jak to bylo s bejvalým profíkem.
Za tíživou minulost a jak se s tím vypořádali dám plný počet.

27.02.2023 5 z 5


Vášeň Vášeň Sharon Page

V druhém díle se ubralo na erotických scénách a přitlačilo se na příběhu. Detektivní linka je zajímavá a lepší než děj první knížky. Hlavní postavy jsou slabší. Maryanne mě nenadchla. I od lorda Swansborougha jsem čekala více. V prvním díle byl zajímavější. Nicméně třetí díl určitě přečtu. :)
Sice dávám čtyři hvězdičky, ale viděla bych to spíše na 3,5.

27.02.2023 3 z 5


Hřích Hřích Sharon Page

U knihy mi chybí zařazení do žánru erotika. O sex tu jde v první řadě. Venetia i hrabě jsou zajímavé postavy. Líbil se mi přístup hraběte k Venetii a to, že jí chtěl dát šanci užít si sexuálních hrátek a "nepoškodit" to, co v té době bylo u nevěst ceněno. Nicméně jejich příběh je upozaděn a popis erotických scén je to hlavní. Což je škoda. Chybí mi taková vyváženost mezi obojím.

27.02.2023 3 z 5


Kousnutí páteční noci Kousnutí páteční noci Chloe Neill

(SPOILER) Stále oddychové čtení. O lepší než první díl.
SPOILER!!!!
Raději bych viděla Merit s Morganem. :( Závěrečné rozuzlení mi přišlo šup šup - tenhle je práskač. Hlavní záporačka se jen mihla v závěru. Jsem zvědavá na Mallory - vydrží jejich kamarádství?
Škoda, že to není více propracované. Ale pobaví a splní jednohubkový účel.

08.02.2023 4 z 5


Lovcův odkaz Lovcův odkaz Alex Drescher

Líbilo se mi to. Super hlášky, zajímavé pojetí světa. Děj má švih. Jen náš hrdina do nového života vklouzl tak nějak moc lehce. Těším se na pokračování.

06.02.2023 5 z 5