Na ostří špičáku přehled

Na ostří špičáku https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/247670/mid_upiri-z-chicaga-na-ostri-spicaku-FkL-247670.jpg 4 298 298

Upíři z Chicaga série

< 4. díl >

Novopečená upírka Merit prožívá krušné časy. Od chvíle, kdy kožoměnci odtajnili světu svou existenci, začali lidé brojit proti nadpřirozeným bytostem – a protestují před Cadoganským Domem s transparenty, které mohou každou chvíli vyměnit za vidle. Za dveřmi Domu vládne napětí mezi Merit a jejím Mistrem, zelenookým lamačem srdcí Ethanem Sullivanem. Potom však starosta Chicaga pozve Merit a Ethana na tajnou schůzku a informuje je o násilném útoku upírů, po němž zůstaly tři nezvěstné ženy. Vyjádří se stručně a jasně: udělejte si v Domě pořádek, nebo bude zle. Merit potřebuje proniknout do jádra zločinu, jenže si bohužel není jistá, kdo je vlastně na její straně. A tak tajně požádá o pomoc někoho vysokého, tmavovlasého, kdo je členem skrytého upířího hnutí a má možnost získat hluboko ukryté informace. Záhy se ocitá v temném, opojném srdci chicagské nadpřirozené společnosti – ve světě plném upírů, kteří jsou zjevně ochotni naplnit nejhorší obavy protestujících lidí. Právě tady zjistí, že nelze být upírem a nemít na rukou trochu krve.... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Hard Bitten , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na ostří špičáku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (40)

anej
05.05.2024 5 z 5

Vážně ten konec??! Na druhou stranu aspoň to člověka nutí zůstávat ve střehu a tak nějak si automaticky přečíst další díl. Jinak Merit mě trošičku rozčilovala svojí nerozhodností a pak se jí to na konci lehce vymstilo. Už se za mě docela dobře zabydlela ve své nové životní roli.

Luigi1
03.06.2023 5 z 5

Merit coby ochráňkyně Domu je stále v jednom kole.Před Domem jim estávkují lidi.Kniha plná napětí.Do tří třetin jeden dech pak odpočinkové tempo které vyvrcholí ve spurt.


Pain
15.03.2023 4 z 5

(SPOILER) Dala jsem si od této série menší pauzu. Myslím, že to nebylo na škodu.
Záporná postava stále stejná. Snad je od ní klid. Přidala se další záporná osoba. Snad nebude opruzovat dalších x dílů. Konec uspěchaný, ale to je problém více knih. Nejsem fanoušek Merit a Ethana jako páru.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na ostří špičáku v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených473x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených24x
v Knihotéce208x
v Chystám se číst63x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech10x

Štítky knihy

městská (urban) fantasy

Autorovy další knížky

Chloe Neill
americká, 1975
2014  80%Holky někdy koušou
2014  83%Kousnutí páteční noci
2015  87%Dvojí kousnutí
2016  86%Mrazivé kousnutí
2015  84%Na ostří špičáku