Hra s ohněm

Hra s ohněm https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474674/bmid_hra-s-ohnem-3ll-474674.jpg 4 531 93

Milostný příběh poznamenaný bolestí a zpečetěný lží. West je „bad boy“ na cestě ke sebezničení, Grace zjizvená dívka, která nemá cíl. On je problém, ona lúzr. Potom co West vpadne do jejího klidného života, Grace se do něj bezhlavě zamiluje. Ale když si člověk hraje s ohněm, může se spálit...

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Playing with Fire , 2020


více info...

Přidat komentář

rajcatko
21.03.2024 2 z 5

Do 200 strany to bylo zajímavé, čtivé. Pak se začaly pitvat emoce a klasické kolečko ,,chci tě hrozně moc, ale nezasloužím si tě, tak nic". To už byla nuda, dočetla jsem jen tak tak.

IrenaMikerová
17.02.2024 5 z 5

Konečně pořádná knížka od L. J. Shen! Grace i Westa jsem si moc oblíbila. Příběh Grace byl smutný, ale líbilo se mi sledovat jak zpátky získává svoje sebevědomí a vstane z popela přesně jako Fénix! A pak je tu West ten byl super! L. J. se vážně překonala, když psala postavu Westa. Byl tak charismatický a celkově jeho osobnost se mi líbila. Jeho dějová linka (mimo Grace) jako bylo jeho tajemství, pocit viny, problémy s rodiči, jeho zápasy atd to se mi moc líbilo. Jedna z mých nejoblíbenějších scén je, když Grace přijde na jeho zápas a ten moment kdy si jí všimne! Ufff měla jsem při čtení motýlky. Tohle je kniha, kterou bych si mohla přečíst i 100x a stejně mě bude pokaždé bavit.


Kubikuli
14.01.2024 4 z 5

Upřímně takové ty středoškolské a vysokoškolské lovestory moc nemusím. Taky mi pár desítek stránek trvalo, než jsem se začetla, ale pak to celkem stálo za to. Knížka je plná takových klasických klišé, jako zlý kluk, hodná holka, nechci tě, ale vlastně tě chci... Nakonec si k sobě tu cestu přece jen najdou a čtenář dostává po pár proplakaných kapesnících krásný happy end. Jako jo, sympatická jednohubka na odpoledne, ale znovu to číst, by byl trest :)

Nermal
19.12.2023 5 z 5

Bože, tohle byl zase nádherný milostný příběh! Žádní pracháči kolem, jen ona a on, kteří se oba musí poprat se životem a naučit se přijímat lásku toho druhého.
Navíc inspirativní tím, že nejsou všichni jen nebetyčně krásní a přesto také touží po lásce. Moc hezké čtení.

LuckaK.088
01.11.2023 4 z 5

„Jestli nemáš strach, nemáš odvahu.“

Sympatická a nevzdávající se Grace, která je zjizvená na těle, a naproti tomu zdánlivý darebák a rváč West, který je naopak zjizvený na duši. Naprosto výstižný mýtický Fénix jako symbol. Moc hezky se to četlo.

Holubka
30.09.2023 4 z 5

Příběh Grace a Westa byl plný emocí a ne jednou jsem měla na krajíčku. Knížka byla plná emocí a já si jí moc užila.

Siwan
22.08.2023 4 z 5

Dějová linka hate to love je tu pěkně postavená a Texas s Westem nelze nefandit. Čtivost za jedna a za jedno odpoledne to člověk slupne jako malinu, téma fénixe se mi obecně líbilo a Shen to využila do poslední kapky.

Karola050716
06.08.2023 3 z 5

Po většinu času jsem se bavila, hlavní postavy byly fajn, Texas i Maine:) Ke konci to ale sklouzlo do klasických klišé velkých průšvihů a velkých gest a to se mi k těm postavám úplně nehodilo. Škoda

LenkaNovotna32
03.06.2023 4 z 5

Kniha je velmi pekná, dobre sa to cita. Pribeh ktory ma začiatok, stred aj super koniec, nieje to ale kniha ktora vo vas zanecha hlboku myšlienku alebo vas nenach spať. Oddychové čítanie. Ktore kazdy z nas raz za cas potrebuje. Urcite odporucam.

Silvisek
30.05.2023 5 z 5

Knizka se mi moc libila. Takove to pohodove cteni. Libi se mi jak postavy jsou nejvice silni kdyz jsou spolu. Spolecne se dali dobromady ve vsech smerech. Moc super.

Thalin
25.05.2023 4 z 5

Knížku jsem objevila ve čtečce a vůbec si nepamatuju, že bych ji kdy stahovala nebo o ní četla :D Ale pustila jsem se do ní při jednom nudném večeru. Jako oddechovka super. Líbil se mi autorčin styl i relativně vtipná přirovnání. Knížka se čte vcelku sama.
Grace mi jako postava seděla. West už tolik ne.
Tedy, líbilo se mi jeho neustálé popichování s Grace, ale přišlo mi, že se autorka nemůže u téhle postavy rozhodnout, jaká bude. Jednou je tam za šikanátora, pak za hvězdu školy, chvilku za slušňáka a chvilku za hajzla. Takže mi přišlo, že se polovinu knihy akorát přetvařuje. A moc mi nesedly sexuální scény. Ty mi místy přišly vyloženě směšné, bohužel. Já vím, že angličtina není kdo ví jak bohatá, ale čeština má rozmanitou slovní zásobu. Proto mě nadužívání slov šoustat a číča po chvíli docela otravovalo. Konec jsem docela čekala, u takových knih je to snad jasné už od začátku. Ale i tak to byla fajn četba, v tomhle žánru rozhodně ta z lepších. Taková Krásná katastrofa, která tu byla několikrát zmíněná, mi oproti tomuhle přišla naprosto příšerná...no katastrofa. Tohle bylo fajn.

Kytiii
13.05.2023 4 z 5

Za mě od Shen nejlepší knížka. Autorka na sobě evidentně udělala velký kus práce. Ač je to stále lehké čtení na oddech, tak vývoj jejích zlomených postav je uvěřitelný a baví vás být toho svědky. Za mě mohu doporučit.

Čtenářka368
02.05.2023 5 z 5

Hodnotím s odstupem. Tahle kniha od autorky se mi fakt líbila a pořád si ji pamatuju. Určitá ponurost a syrovost jejím knihám sluší. Rozhodně se k ní někdy ještě jednou vrátím. Už proto, že tentokrát je potřeba krásu hlavní hrdinky hledat trochu pod povrchem a já už mám těch dokonalých krásek plné zuby

avalonek
23.04.2023 5 z 5

Já si to moc užila,hezké,pohodové čtení o dvou zlomených lidech,kteří se našli a pomohli si překonat své bolesti

Ewe291
02.04.2023 3 z 5

Bolo to zaujimave a aj mne to pripominalo Krasnu katastrofu sice nie moc ale pripominalo. Sem tam mi to prislo uponahlane ale inak bola kniha pekna, neviem asi som uz precitala mnoho knih ale ta jazva .... Mam pocit ze to som uz niekde citala. Aj preto ze mi to pripominalo ine knihy davam 3* za mna kniha mu ktorej sa uz asi nevratim

Michelleee
14.03.2023 5 z 5

Tohle se povedlo! Skvěle napsané příběhy hrdinů. Dokonce se mi o tom už i zdálo. Je tu spoustu emocí, lásky a bolesti. Miluju fénixe a v tomhle případě se nakonec vyplatilo hrát si s ohněm..

Pain
27.02.2023 5 z 5

(SPOILER) Za mě lepší než Krásná katastrofa (bude zfilmovaná), která mi tuto knihu velmi připomíná. Fakt jsou nelegální zápasy typu MMA tolik oblíbené? A zápasníci tak přitažliví? Ale co, jsme ve světě knižních příběhů, takže proč ne. :)
Zde oba hrdinové toho mají hodně za sebou. Jejich kříže z minulosti jsou opravdu těžké. To, jak se se svými kostlivci ve skříni nakonec vypořádali, se mi moc líbilo.
Moc nefandím popisu vztahu, který je nevyvážený a je od zdi ke zdi. Chlap ženskou šikanuje a ponižuje, ale pak se do sebe zamilují. Asi je to mnou, kdy to mám v sobě vnitřně nastavený, že do takového vztahu bych sama nešla. :) I když to jak se zachoval k Emiliině babičce, jak ji pomáhal hledat apod. bylo super.
Úplně mimo mi přišel konec a jak to bylo s bejvalým profíkem.
Za tíživou minulost a jak se s tím vypořádali dám plný počet.

alcahanca
13.11.2022 5 z 5

Miluju romantické knížky, které mají přidanou hodnotu a ne jen holka potká kluka, pár problémů a happy end jak hrom. V tomto příběhu měli oba hlavní hrdinové hodně naloženo, ale byli si navzájem oporou a spolu se vyléčili. Opravdu jako když fénix shoří a povstane z popela.
Krásný příběh.

Artep071
29.09.2022 4 z 5

Bylo velmi zajímavé a poutavé sledovat příběh této mladé dvojice, která si vás získá tím jak se svým zvláštně vášnivým způsobem navzájem vyhrabou z těch svých sraček co si v sobě nosí. velmi podařený příběh ..

MAU256
24.09.2022 5 z 5

"Do prdele s kamarádstvím. Chybí mi tvoje rty." Uvolnila se, jako by přestala zadržovat dech. "Taky jim chybíš." Odmlčela se. "Tvůj zbytek ani ne." Tahle holka mi to dává sežrat. A dostává od světa pořádně zahulit.

Krásný příběh Grace "Texas" Shawové, která, ač byla poznamenaná požárem, se nedala jen tak zlomit. Ale srdce tak odolné není. West, který byl zničený svou minulostí, jen přežíval, chtěl zemřít, než poznal ji. Bylo to dokonalé, než to pokazil.

"Nechoď." Mlčky jsem ho studovala. "Neopouštěj mě. Moc dobře poznám, když se někdo loučí, a jakmile vyjdeš ze dveří, už nikdy se sem nevrátíš." Nemýlil se.

Bylo to krásně čtivé, určitě romantickým dušičkám mohu jen doporučit.