NikolaSkop NikolaSkop komentáře u knih

☰ menu

Jsem roztříštěná Jsem roztříštěná Tahereh Mafi

Ja vam nevim, sotva to zacalo tak to skoncilo. Kniha je hrozne kratka, nejsem asi zvykla u fantasy knih.. Chapu ze jsou jeste dva dalsi dily ale.. Po prvni dile prakticky nic nevime a abych byla uprimna ani tam neni (teda aspon za me ) zadne lakadlo ktere by me presvetcilo k tomu v cteni pokracovat.. Dam sanci dalsimu dilu? Zatim sama nevim..

23.10.2023 3 z 5


Léto mezi řádky Léto mezi řádky Alena Štraubová

Osobně jsem trochu zklamaná. Čekala jsem asi trošku víc, příběh byl docela nudný - zápletka spíš žádná než nějaká. Když už se teda něco konečně dělo tak to bylo hop hop a konec. Nene, ke knize se již nevrátim.

01.08.2023 3 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Miluju! <3

05.06.2023


Osamělé srdce Osamělé srdce Mona Kasten

Teď hned potrebuju pokracovani!! Mona me zase dostala! :)

26.04.2023 5 z 5


Hriešne očarujúci Hriešne očarujúci Meghan March

Vsechny 3 knihy by se vesly do jedne. Clovek se ani nenadechne a uz cte dalsi. Rozuzleni bylo zajimave ale na plny pocet * to neni. Uprimne vim te uz se k serii nevratim.

23.01.2023 4 z 5


Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Me se kniha libila. Sice chvilemi dost pripomina stribrnou labut ale i tak je pribeh jiny a poutavy! Tohle je presne me gusto!! Tesim se na pokracovani! :)

19.01.2023 5 z 5


Spomienky na neho Spomienky na neho Colleen Hoover

Tak tohle bylo zase neco! Diky Colleen! Tvoje pribehy maji hlavu a patu! Jsou prekvapujici a taky velmi emocionalni. Jako snad u kazde tve knihy tak i u této jsem bulela jak mala holka - je mi to cele hrozne lito! :-( Do Scottyho jsem se mozna i trosku zamilovala byla bych Colleen vdecna kdyby na konci knihy byl i malinkej kousek z jeho uhlu pohledu - na co ten osudovy vecer myslel atd ale samozrejme zvladnu to i bez toho! Kniha rozhodne stoji za precteni! :) Collen vzdy prijde s necim originalnim a snad jeste nikdy me nezklamala!

11.01.2023 5 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Tahle autorka me jednou zabije! Vazne, jeji díla jsou vazne neco. Ctenar nikdy nevi co ho nakonec ceka i kdyz si celou dobu nalhava ze to vi! Jaaa vazne nevim co vic napsat, proste jen… pokud stojite o knihu, ktera neni jen oddechovka tak si ROZHODNE prectete tuto knihu! Dej, tajemno, prekvapeni, laska, smutek a vsechno okolo umi Colleen vazne skvele vystihnout. Knihu jsem precetla na jeden nadech! :)

09.01.2023 5 z 5


Pokud se ještě setkáme Pokud se ještě setkáme L. J. Shen

Poznámka od krávy nebo čokoládové tyčinky ? :D Hmmm bez toho bych to přežila. Za mě je to zbytečné naruseni v knize. :-/ Jinak dobrý příběh, ale určitě nééééé nejlepší od L.J.Shen.

08.01.2023 4 z 5


Sladká nevědomost Sladká nevědomost Danielle Lori

Skvela knizka!! Pribeh me uplne vcucnul! :)

06.01.2023 5 z 5


Dívka na kusy Dívka na kusy Kathleen Glasgow

Neni to tak uplne romantika jako spis pribeh divky ktera se snazi bojovat po svem. Jeji pribeh je plny bolesti ale take sily! Kniha se zabývá zavaznou tematikou o ktere se skoro nemluvi. Proto velmi ocenuji styl teto knihy a dekuju autorce zato ze se do toho pustila.

30.12.2022 5 z 5


Dej mi své jméno Dej mi své jméno André Aciman

Za me teda ne, knihu jsem ani nedocetla. Nemam proste rada takovyto styl psani. :-/

26.12.2022 1 z 5


Hacker Hacker M. K. Hardy

Za me super pocteni! :) Sice je jasny uz od zacatku kdo je Hacker ale pribeh byl vazne moc fajn. :) Paradni oddechovka

17.12.2022 5 z 5


Haka za lilii Haka za lilii M. K. Hardy

Paradni oddechovka!!! Vazne, super pocteni! :) Hned kupuju dalsi knihu od autorky a jdu nato pise opravdu skvele! :)

16.12.2022 5 z 5


Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Noooo ten epilog mi docela zkazil celkovy dojem. Pribeh byl smutny ale dle meho ne zas tak moc jak se pise v komentarich. Celkove me to zas tak moc nevzalo. Znam spousty knih ktere jsou alespon pro me daleko emotivnejsi.. Jinak celkovy dojem - dobry ale urcite ne na plny pocet..

09.12.2022 4 z 5


Pan O Pan O Lauren Blakely

Za me teda nic moc, jen sex. Prakticky zadny pribeh.. Jsem zklamaná.

29.11.2022 2 z 5


Až se zase usmíříme Až se zase usmíříme Bianca Iosivoni

Moc hezky pribeh. Celou dobu jsem si typovala jak to bylo a mela jsem v hlave ruzne scenare - stim ze na jeden jsem sazela! Ale omyl, bylo to jinak. Nechci vam sem davat spoiler. Takze vy co jste jiz knihu cetly jiste chapete jak to myslim a co jsem si typovala. Kazdopadne kniha je prijemna ale na Strmy pad od Bianci nema. Tesim se na pokracovani serie! :)

25.11.2022 5 z 5


Ďábel a světice - část druhá Ďábel a světice - část druhá Amo Jones

Serii Elitni klub kralu jsem cetla jiz nekolikrat! MILUJU TO A ZBOZNUJU AMO!!!!! :) Jsem vazne stastna ze vysly dalsi dva dily! Celou serii jsem si precetla znova aby mi to hezky navazovalo! Trvalo mi to presne 7 dní, takze kazdy den 1 dil! Po praci jsme prisla domu a cetla, chodila jsem spat ve 3 rano a v 7 vstavala. :D Takze uz jen tento fakt mluvi za vse! Jsem z nejnovejsich dilu nadšená!!

22.11.2022 5 z 5


Drž mě Drž mě Stacey Kennedy

Baaajecnyyy!!! Jsem spokojena! Nemuzu se dockat pokracovani s Hazel. :)

14.11.2022 5 z 5


Dokonalá hra Dokonalá hra Vi Keeland

Penelope a Vi jsou jedny z autorek na kterych jsem zacinala. Musim ale rict ze posledni knihy ktere odnich vysly v cesku nebyly uplne ono. Az na tuhle, ta byla vazne bozii!! :)

09.11.2022 5 z 5