Denninka Denninka komentáře u knih

☰ menu

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Prijemna romanticka oddychovka.

24.04.2020 2 z 5


Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Tuto trilogii jsem cetla spis jako kazdou knihu zvlast, jako kazdy samostatny pribeh. S prvnim dilem uz to nema temer nic spolecneho, ktery byl jednoznacne nejlepsi.

25.07.2019 2 z 5


Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Další počteníčko od pana Hartla mě moc pobavilo. Těším se na další knížku.

28.02.2019 4 z 5


Prvootec Prvootec David Vais

Zajímavě pojaté období prvního roku dítěte a jeho vliv na rodiče, tady zejména na otce. Koupila jsem si knížku v těhotenství a čtení mě pobavilo.

30.08.2018 4 z 5


Muž a žena Muž a žena Michal Viewegh

Už delší dobu jsem si říkala, že si od pana Viewegha něco konečně přečtu a spojila jsem to s vydáním této nové povídkové knížky. Nenadchlo mě to a ani neurazilo. Druhá povídka se mi líbila víc, zajímavý nápad. Jen jsem na konci očekávala nějakou, alespoň malinkou spojitost či provázanost mezi povídkami.

16.08.2018 3 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Z této knížky mám smíšené pocity. Jak už tu bylo psáno, spisovatelky styl psaní je opravnu velice strohý, ale na druhou stranu je děj přímý a knížka se čte rychle. Ale asi jsem čekala zajímavější pointu.

12.06.2018 3 z 5


Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Od Jojo Moyes mám přečtené všechny knížky a musím říct, ža tato byla pro mě asi nejlabší. Koňská tématika nebyla pro mě tolik záživná. Neříkám, že se mi nelíbil příběh, ale nebylo to takové, že bych knížku nemohla odložit dokud jí nedočtu.

21.05.2018 3 z 5


Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Zajímavá krimi. Líbilo se mi pojetí střídání dvou postav vyprávějící stejný příběh.

22.03.2018 3 z 5


To To Stephen King

Ke knížce jsem se odhodlala až po shlídnutí filmu, který mě dost bavil aniž bych věděla dopředu, o co přesně tam půjde. To byla moje první kingovka a musím teda pochválit autorovu fantazii, někdy mě opravdu dostávalo, co se všechno nedočtu. Moc se mi líbily postavy a kontrast dětství a hororu se mi líbilo. Jediné co můžu vytknout, je délka příběhu, moc mě nebavily mezihry a zklamal mě trochu konec, ten mi celkově k příběhu moc neseděl. Ale jinak knížka super.

26.02.2018 4 z 5


Šepot vzdálených chvil Šepot vzdálených chvil Kate Morton

Nebyl to pro mě typ knihy, u který by mě příběh zcela pohltil. Na mě až moc podrobně popisné. Po celou dobu čtení mě držela atmosféra tajemství, které bude na konci vyjasněno a to příběh hezky zakončilo. Ale mezi TOP knížky nemohu zařadit.

06.10.2017 3 z 5


Čtyři dohody Čtyři dohody Don Miguel Ruiz (p)

Tento druh knih není pro mě. Souhlasím s názory většiny, že by myšlenky 4 dohod šly sepsat v kratším rozsahu. Zbytečně zdlouhavé.

27.08.2017 1 z 5


Psí cesta Psí cesta W. Bruce Cameron

Knížka opět hezká, ale už to nebylo úplně ono jako Psí poslání. Přišlo mi, že autor více dává do popředí příběh lidí než samotného pejska. Ale když se na oba díly podívám zpětně, tak je to hezký jeden příběh, nad kterým jsem se několikrát dojala, což se mi u žádných knížek ještě nestalo :-) Doporučuju všem pejskařům.

06.08.2017 4 z 5


Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

Nádherná a zároveň smutná knížka!!! Každý, kdo má rád pejsky, by si jí neměl nechat ujít. U knížky jsem brečela a smála se zároveň. A teď mě čeká pokračování.

10.07.2017 5 z 5


Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Příběh moc zajímavý a hezky napsaný.

14.06.2017 4 z 5


Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Jonas Jonasson

Tento díl byl podle mě hodně slabý. Dočetla jsem to už jen z principu. To že autor vymýšlí nereálné situace mi nevadí, na to jsem si u něj už zvykla, ale tento děj mě ničím nezaujal. Stařík nejlepší i Analfabetka se mi líbila, ale tohle bohužel ne.

16.03.2017 2 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knížka se mi líbila. Sice příběhy nejsou zrovna dvakrát optimistické, ale každý z nich byl zajímavý. A provázanost se mi také líbila, ikdyž jsem se pak ke konci trochu ztrácela kde kdo byl. Ale i tak to bylo pěkné čtení.

17.02.2017 4 z 5


Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Nápad s pokračováním byl fajn a ráda jsem se dozvěděla o Louise jak žila dál. Souhlasím s dalšími, že se nevyrovná prvnímu ,,dílu", ale když si představím, že se jedná o samostatný příběh, tak bylo bylo milé čtení, jak se dá od autorky očekávat.

01.02.2017 3 z 5


Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Opět pohodové a úsměvné čtení. Možná mi Erotikon přišel o něco vtipnější, ale tenhle příběh byl originální o 2 různé pohledy na celý příběh a o to víc jsem si to celé užila. Doporučuji :-)

14.12.2016 5 z 5


Obuvníkova žena Obuvníkova žena Adriana Trigiani

Moc zajímavý příběh se sympatickými postavami. Nejdřív mi chvilku trvalo začíst se, ale pak když knížka byla dočtena, tak mi bylo líto, že příběh skončil.

06.11.2016 4 z 5


Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Taková oddechová krimi. Žádné násilnosti ani brutalita, jak to v jiných knihách tohoto žánru bývá. Celkově byl příběh zajímavý a odhalení pro mě bylo až na posledních stránkách.

21.09.2016 4 z 5