Zuzka Light životopis

česká, 1982

Životopis

Zuzana "Zuzka" Light (narozena 29. dubna 1982, Praha; rodné příjmení Majorová) je českoamerická fitness trenérka, modelka, youtuberka, podnikatelka a spisovatelka. Pochází z Česka, nyní žije v Los Angeles v Kalifornii.
Zuzana Light je jednou z nejpopulárnějších online fitness trenérek na YouTube, celosvětově mají její videa na Youtube více než půl miliardy zhlédnutí. Předtím, než spustila svůj nynější YouTube channel (ZuzkaLight), tak spolu se svým bývalým manželem Frederickem Lightem založila webovou stránku a YouTube channel BodyRock.tv. Pár se rozešel v roce 2011, rozvedli se v roce 2013.
Před přestěhováním do Severní Ameriky Zuzana Light pracovala jako modelka a softpornoherečka s pseudonymem "Susana Spears". O této zkušenosti v rozhovorech, řekla: "Byla to neuvěřitelně ponižující situace," a "Cítím se velmi šťastná, že jsem přežila tuto zkušenost" a "pracovat ve fitness mi pomohlo uzdravit se emocionálně a moje vnímání sama sebe a svojí sebedůvěry."
Light se objevila v celostátních TV reklamách pro společnosti jako jsou Airbus, Stroda, Gambrinus, a Raiffeissen Bank. Přispěla do několika magazínů o fitness jako jsou Shape Magazine, BodyBuilding.com a mnoho dalších magazínů. V prosinci 2015 bylo oznámeno vydání její knihy. (zdroj životopisu: https://cs.wikipedia.org)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Zuzka Light - knihy

2016  84%Fit za 15 minut denně

Žánry autora

Literatura naučná Zdraví

Štítky z knih

tělesná cvičení zdravý životní styl

Light je 1x v oblíbených.