Karel Černín životopis

česká, 1978

Životopis

Mgr. Karel Černín (*1978 ve Zlíně) vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. V letech 2002-2013 pracoval jako právník Kanceláře veřejného ochránce práv (v letech 2005-2006 vedl sekretariát JUDr. Otakara Motejla). V současné době je asistentem soudce JUDr. Tomáše Langáška, LL.M., na Nejvyšším správním soudu a na právnické fakultě Masarykovy univerzity v Brně studuje pod vedením doc. JUDr. Soni Skulové, Ph.D., postgraduální studium.
-------------
Výrazná postava české fantasy, především v oblasti RPG (her na hrdiny). Člen \"Zlínské RPG buňky\", známý pod přezdívkou \"Charlie\". Vůdčí osoba rozvíjení fantasy světa Taria. Autor série tarijských herních modulů, příběhových dobrodružství a fantasy povídek. Spoluautor nejnovější verze legendární české hry na hrdiny Dračí doupě II.

Pod jménem \"Stuart\" je členem zlínské skupiny historického šermu Revertar Je autorem a režisérem šermířských vystoupení a překladatelem staré šermířské literatury do češtiny. Ovládá gotický a renesanční tanec. (zdroj životopisu: https://www.wolterskluwer.cz/cz/cernin-karel.a-12.html; http)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.