Jarmila Mandžuková
česká, 1959 |
Životopis
Ing.Jarmila Mandžuková ,známá odbornice na moderní gastronomii a zdravou výživu.
Sama o sobě píše na svých stránkách:
Narodila jsem se ve znamení Raka (tedy v červnu) v Turnově, ale větší část svého raného života jsem prožila v Rokycanech. Poté jsem vystudovala Střední zemědělskou školu v Plasích, okr. Plzeň-sever (dodnes mám krásné vzpomínky na pobyt v internátu) a ještě poté jsem vystudovala Vysokou školu zemědělskou v Českých Budějovicích (ještě krásnější vzpomínky na pobyt na koleji).
Malý časový skok … dnes spokojeně žiji v těsné blízkosti Českých Budějovic v obci Včelná , mám dvě dcery - dvojčata a kolem sebe spoustu skvělých lidí.
Jediné, co mě stále smiřuje s neúprosně přibývajícími léty a co mi tuto skutečnost zpříjemňuje, je vědomí, že toho vím rok od roku více a lépe, a že mám větší jasno ve věcech, v lidech i v sobě samé...
Pro knihovny, kluby seniorů a nejrůznější instituce nabízím zajímavé přednášky
Jarmila Mandžuková - knihy
- Když viry útočí 2020
- Co jíst, když ... 2003
- Kuchařka - Mikrovlnná trouba pro začátečníky 2003
- Co pít, když... 2006
- Vánoční netloustnutí aneb Lehké vánoční cukroví 2002
- Bylinky - Léčivá moc přírody 2017
- Kuchařka - Hubneme konečně s rozumem 2006
- Perníčky - Pečeme a zdobíme 2005
- Dělená strava 2012
- Superpotraviny 2013
- Rychlomoučníky aneb nasyp-nalij-smíchej-upeč 2007
Žánry autora
Kuchařky Literatura česká Psychologie a pedagogika Hobby Literatura naučná Rodina Esoterika, astrologie, okultismus Zdraví Osobní rozvoj a styl Duchovní literatura
Štítky z knih
bylinky Vánoce kuchařky kuchařské recepty léčivé rostliny léčitelství nemoci ovoce hubnutí cukroví