Ivana Tischlerová životopis

česká, 1964

Životopis

Ve svém „civilním“ životě pracuji v softwarové firmě, ale stále více času věnuji svým původně zájmovým aktivitám. Již přes dvacet let se zabývám léčivým rostlinami a psychologií, po roce 1989 jsem začala studovat i nové alternativní metody, které se k nám dostaly v souvislosti s nově otevřenými hranicemi na západ. Postupně jsem absolvovala kurzy reiki a kineziologie a začala se zabývat tarotem a mentální magií.
Dnes už vím, že všechno, co jsem kdy studovala, spolu navzájem souvisí. Bylinky dokáží výborně vyčistit tělo a poradí si s některými chronickými zdravotními problémy, které nás obtěžují a moderní lékařská věda je obvykle neléčí, nebo léčí pouze příznaky, nikoli nemoc samotnou (chřipka, astma, alergie, vysoký tlak, cholesterol...).
Psychologie a kineziologie zase léčí duši, dokáže nás zbavit stresu, strachu, úzkosti a posílit rozhodnost i sebevědomí. Mentální magie – to je cesta sebepoznání, sebezdokonalování a rozvíjení smyslových i nadsmyslových schopností a konečně tarot nám dokáže poradit, jak se máme zachovat, abychom dosáhli všeho, po čem toužíme a zdárně vyřešili své problémy.
Nakonec jsem zjistila, že přeci jen ještě existuje jedna oblast, kterou neumím řešit a přidala jsem ke své praxi speciální léčebné masáže. Pokud vás bolí hlava od zablokované krční páteře, žádné bylinky nepomohou, prostě je třeba odstranit příčinu, v tomto případě uvolnit blok na páteři.
Tím jsem uzavřela okruh svého působení, po žádných dalších „zázračných“ metodách už netoužím. Myslím, že člověk by měl dělat to, co umí a dělat to pořádně a s plným nasazením, nikoli neustále zkoušet něco nového s nadějí, že právě tato metoda bude ta pravá. Rozhodně se nechci dát cestou brouka Pytlíka, který znal sice všechno, ale pouze teoreticky, takže nadělal víc škody než užitku. Nejdůležitější totiž není metoda, ale zkušenosti. A ty člověk získá jenom praxí. (zdroj životopisu: www.polgara.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.