Debra Webb životopis

americká, 1958

Životopis

Debra Webb je podle USA Today nejprodávanější americkou autorkou napínavých románů.

Vyrostla na farmě u Scottsboro v Alabamě. Ačkoli její rodina nebyla bohatá, Webb cituje tvrdou práci svých rodičů, když ji učila „že mohu být čímkoli, pokud bych to moc chtěla a byla ochotná dost tvrdě pracovat.“ Webb vždy vytvářela příběhy ve své hlavě, a když jí bylo devět let, začala si je zapisovat.

Poté, co se vdala, Webb pokračovala ve vymýšlení příběhů, ale byla příliš zaneprázdněná na to, aby je zapisovala. Aby pomohla zaplatit rodinné účty, prodávala vysavače a pracovala v továrnách nebo v restauracích rychlého občerstvení. Po narození jejich prvního dítěte vstoupil její manžel do armády a ona nastoupila na vysokou školu. Poté, co Webbová získala titul v oboru Business Administration, její manžel byl umístěn v Berlíně v Německu. Webb pracovala jako tajemnice v kanceláři velitele generála. Ona a její rodina se vrátili do Spojených států v roce 1985 a Webb přijala místo výkonného tajemníka v NASA.

V roce 1995, po chronické nemoci, se Webb rozhodla znovu zaměřit na své příběhy. Tři roky zkoumala trh s romantickými romány a psala. V roce 1998 prodala svůj první román, komediální romantický román, linii Precious Gems Kensington Books. O šest týdnů později prodala druhý román, tentokrát Harlequin\'s Intrigue line.

Její první harlekýnská intrika se týkala soukromé vyšetřovací agentury provozované Victorií Colbyovou. Od té doby se Webb posunula do hlavního proudu žánru napětí a napsala více než sto šedesát románů.

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.