Debra Webb citáty

americká, 1958

Citáty (22)

...už ti asi došlo, že chlap, kterej tě vojede na pánským záchodku, asi nebude ten, na koho by ses měla spolíhat. (Beze jména)


Až políbím já Vás, Graceová, budete to cítit. (Beze jména)


Co chcete? – Zmizela šetiletá holčička a…. – Vítejte na planetě Zemi, agentko. Děti se ztrácejí každou hodinu, každý den. Váš ctěný zaměstnavatel má na takovou práci celý tým, takže pokud nemáte podezření, že mám s tím únosem něco společného, nechápu co po mně chcete. (Beze jména)


Černá Vám sluší, Graceová – Díky. - Udělejte pro mě něco, Graceová. – Co? – Až si to rozdáme, chci, abyste na sobě měla tyhle boty. – Dejte si raději studenou sprchu, McBride. (Beze jména)


Dnes večer se můžete trochu odreagovat a pobavit na účet Byrneů a FBI. – Jestli mi budete dělat společnost Vy, tak nejsem proti. – Večeři snad zvládnu. – Vy jste neúprosná vyjednavačka, Graceová. (Beze jména)


Dost hraní. Udělej to! (Beze jména)


Chcete radši do KFC nebo do McDonalda? – Děláte si srandu? – Musíte něco sníst, McBride. – Tak aby bylo jasno: nejste má matka, ani kojná. Jíst budu, kdy já budu chtít! (Beze jména)


Jen abys věděl, ředitel ti nabídl místo u FBI. Natrvalo. Pokud budeš mít zájem. - To mi sice lichotí, ale nejsem si jistý, jestli o to stojím. – Dělej jak myslíš. Hlavně když budeš se mnou. Všechno ostatní už se nějak poskládá dohromady. (Beze jména)


Jestli se Vám chce zvracet, tak si kvůli mně nedělejte násilí. Mně bude stačit, když to hodíte někam mimo místo činu. (Beze jména)


Konečně mám důvod vstát ráno z postele. (Beze jména)


McBride!!! – Hoří snad nebo co? – Ne. – Tak co sakra děláte na pánskym záchodku? Tudy Vám asi nikam neuteču, nemyslíte? (Beze jména)


Nějaký otázky, McBride? – Jen jedna. Jsem to jen já, nebo máte problém se všema chlapama? (Beze jména)


Než půjdeme dovnitř, něco bych od Vás potřeboval. – O co jde? - Ať se děje cokoli…bez ohledu na to, co po Vás bude chtít šéf nebo co si o mě myslíte, budete stát při mně. Jestli se nebudu moct spolehnout ani na Vaši spolupráci, mizím odsud. Tak co, dohodneme se? (Beze jména)


Pamatujete si to vůbec? Víte ještě, jaké to je něco cítit? Odevzdat se tomu a užít si to? Jak si vychutnat slast…jak k sobě svého partnera pustit? – Vy o tom, předpokládám, víte úplně všechno. O užívání si a pouštění někoho k sobě. – Možná utíkám od toho, kým jsem býval, ale vím, kdo jsem teď, Graceová. Jsem si toho vědom víc, než bych si přál. Není to vždycky příjemné, ale rozhodně mi to nenahání strach. (Beze jména)


Plýtváte časem. Buď jedete, nebo ne. Jestli té holčičce chcete pomoc, tak se oblékněte, ať můžeme vyrazit. V opačném případě mi jděte z cesty. Na Vaše machistické metody, které zjevně považujete za okouzlující, nemám čas. – Musím Vám říct, Graceová, že máte prvotřídní rty. – Jděte mi z cesty! – Tak se hned nerozčilujte. (Beze jména)


Potřebuju, abyste mě chránila přede mnou samým, Vivian Graceová. Máte úžas… - Úžasné rty. To už jsem slyšela McBride. Od chvíle, kdy jste mi u sebe doma otevřel dveře a uviděl jste mě stát na prahu, se mě snažíte dostat do postele. Ale máte smůlu. To se vám nikdy nepovede. Měl byste přestat plýtvat energií. – Měla byste je nosit rozpuštěné. (Beze jména)


Přes některé věci se člověk prostě přenést nedokáže. (Beze jména)


Ryan McBride? Jste Ryan McBride? – To záleží, kdo se ptá. – Jsem zvláštní agentka Vivian Graceová. Potřebuji s Vámi něco neodkladně prodiskutovat. Můžu dál? (Beze jména)


Tak co, vypadneme odsud? – Už hořím nedočkavostí! (Beze jména)


Tak jo. Ať to máme za sebou (krátce ho políbila) Tak a teď, když jsme to ze sebe dostali, si jděte dát sprchu. Jídlo tu bude co nevidět. Nevím jak Vy, ale já se chci hlavně vyspat. (Beze jména)


Tak takhle to vypadá, když to cítíte, Graceová. Jste tak ponořená do přítomnosti, tak zachvácená vášní, že nic jiného nevnímáte. ….A pak jí políbil (Beze jména)


Vzhledem k tomu, že jsem byl na tenhle dýchánek osobně přizván, napadlo někoho prověřit, koho by rajcovalo, kdyby mi mohl vystřelit mozek z hlavy? (Beze jména)