Drůbež a zvěřina zajímavosti
Jaroslava Böhmová
nehodnoceno
Po všeobecných informacích o drůbeži autorka přistupuje k receptům na studené a teplé předkrmy a pokrmy z kuřat a na polévky z drůbeže. Dále popisuje přípravu kuřat vařených, dušených, smažených a pečených. Jiné recepty věnujeúpravě krocanů a krůt, různým druhům nádivek, holoubátkům, holubům apod. ve druhé části přináší předpisy na přípravu pokrmů ze zvěřiny.... celý text
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost, ocenění knihy, související novinky, ani citáty.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1976 | Polotovary a konzervy |
1972 | Drůbež a zvěřina |
1976 | Polotovary a konzervy nám usnadňují práci |
1970 | Moučníky a dezerty |
1969 | Chystáme dobrý oběd |
Kniha Drůbež a zvěřina je v
Knihotéce | 2x |