Angie_Missfit profil

☰ menu
Angie_Missfit

žena · statistiky

Aktivní: 14.01.2024 10:04 (poprvé 02.01.2019)
Body:149
Palce za komentáře: 359 · 98 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Vláda módy: Cena rychlé módy a budoucnost oblečení
Vláda módy: Cena rychlé mód...
Dana Thomas
Japonky nechodí na plastiku
Japonky nechodí na plastiku
Sophie Ortega
Pánská móda
Pánská móda
Giuseppe Ceccarelli
Francouzky se umí otáčet
Francouzky se umí otáčet
Mireille Guiliano

Kdo jsem

Prostě ráda čtu. Na knihách mě nejvíc baví objevování niterných světů druhých a odhalování dalších a dalších perspektiv, kterými je možné nahlížet na svět. Komplexně a moudřeji to však shrnuje H.D.Thoreau: \"Psané slovo je vzácnou relikvií. Je to něco, co nás oslovuje důvěrněji a zároveň promlouvá obecněji než kterékoli umělecké dílo. Je to výtvor nejbližší životu samému. Může být přeloženo do každého jazyka a ne pouze čteno, ale vpravdě vydechováno všemi lidskými ústy, ne pouze zpodobeno na plátně nebo v mramoru, ale vytesáno z dechu samého života\".
Kdo jsem? Myslím, že za mě nejlépe hovoří jednotlivá hodnocení a komentáře zde, ale kdybych se měla krátce popsat, napsala bych to asi takhle:
Jsem milovnice příběhů, malých i velkých myšlenek. Fanynka fantastických světů. Podporovatelka otevřené mysli. Nemám konkrétněji zaměřený vkus na knihy - rukama mi procházejí romány, literatura faktu, filosofické spisy, občas i cestopisy a mnoho dalšího. Kniha mě musí především oslovit - promlouvat ke mně. V takovém případě čtu ve dne, v noci, v sedě, v leže, ve stoje, ba i za chůze.