konzervace a sterilace potravin

štítky

63 knih


Biologie pro konzervárenství 0% Biologie pro konzervárenství 1988, Alena Halamíčková

Biologie pro konzervárenství, učebnice více


Konservace potravin v domácnosti 0% Konservace potravin v domácnosti 1958, Juliana A. Fialová

Publikace je určena každému, kdo hodlá konservací v domácnosti využít jakostních potravin po celý rok. více


Zavařování sladké a pikantní 0% Zavařování sladké a pikantní 1996, Dr. Oetker

Obecně platné návody i speciální rady o tajemství zavařování.Jsou zde hlavně nové tehniky a nové recepty. více




Zavařeniny 0% Zavařeniny 2005, Eva Večeřová

Edice: Sada české kuchyně. více


Zmrazovanie potravín v mrazničkách 0% Zmrazovanie potravín v mrazničkách 1985, Zdenka Lifková

Uschovávanie potravín zmrazovaním v dnešnej forme patrí k pomerne mladým konzervačným metódam. Kvalita mrazených výrobkov vo veľkej miere závisí od presného dodržiavania všetkých odporúčaní pri ich výrobe a spotrebe. více


Zavařování a nakládání - Lahodné zásoby do spíže 0% Zavařování a nakládání - Lahodné zásoby do spíže 2018, kolektiv autorů

Vychutnejte si lahodné ovoce a skvělou zeleninu skleničku po skleničce! Zavařené, nebo nakládamé jsouli tyto lahůdky připraveny s láskou, chutnají ještě lépe! Do sklenic můžete uschovat lahodné chutě a vůně letní zahrady... více


Konservujeme zeleninu jednoduše a levně 0% Konservujeme zeleninu jednoduše a levně 1944, Anna Horynová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Suroviny, pro 1. a 2. ročník OU a UŠ oboru konzervář 0% Suroviny, pro 1. a 2. ročník OU a UŠ oboru konzervář 1976, František Ilčík

Učebnice pro 1. a 2. ročník odborných učilišť a učňovských škol oboru konzervář. Obsah: 1. ročník: Úvodní část, Ovoce jako průmyslová surovina, Zelenina jako průmyslová surovina, Přejímání a skladování ovoce a zelenin... více


Konzervujeme bez chemie % Konzervujeme bez chemie 1991, Zdeněk Brezina

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti 0% Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti 1897, Čeněk Vorlíček

Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti. Praktické, snadno pochopitelné poučení, jak lze v cukru neb octě zavařovati, zapařovati, v lihu nakládati a kompoty, povidla, hu... více


Konzervujeme jednoducho a dobre 0% Konzervujeme jednoducho a dobre 1970, Mária Hajková

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Jak uchovávat potraviny 0% Jak uchovávat potraviny 2011, Gabriele Lehari

Příručka radí, jak správně uchovávat, skladovat, konzervovat, zmrazovat, sušit, nakládat, zavařovat či kandovat různé druhy potravin. více


Uzení, nakládání a konzervování masa 0% Uzení, nakládání a konzervování masa 2012, Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně naso... více


Učebnice zavařování a konzervace 0% Učebnice zavařování a konzervace 2001, Jan Jílek

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých rece... více


Zima se zeptá 0% Zima se zeptá 1981, Eva Šafářová

Kromě předpisů na různé způsoby konzervování ovoce, zeleniny a hub informuje autorka o správném ukládání ovoce, brambor, zavařenin a vajec. Seznamuje s přísadami používanými při konzervování a s bylinkami vhodnými k ochu... více


Zavařujeme bez chemie 0% Zavařujeme bez chemie 2002, Olga Drahotínská

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme 0% Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme 1997, Lea Filipová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


153 zaváranín a mäsových jedál Sestry Anastázie 0% 153 zaváranín a mäsových jedál Sestry Anastázie 2011, Anastazja Pustelnikova

Recepty na zaváranie ovocia a zeleniny-sirupy, lekváre, džemy, kompóty, pretlaky, šaláty, huby, lečo. Jedlá z hydiny, rôzneho mäsa a rýb. více


Konzervovanie ovocia, zeleniny, masa a vajec v domácnosti 0% Konzervovanie ovocia, zeleniny, masa a vajec v domácnosti 1970, Jaroslav Balaštík

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Konservujeme ovoce 0% Konservujeme ovoce 1951, Maryna Klimentová

Příručka seznamuje s významem ovoce ve výživě a ukazuje, jak je co nejhospodárněji využít, aby doplňovalo stravu po celý rok. Probírá plánování a sestavování rozpočtu a pracovní postupy, které odpovídaji zásadám hospodár... více