Slovenská bryndza (speciál 1) recenze
Lenka Požárová
nehodnoceno
Jedná se o první speciál dělaný na zakázku pro největšího slovenského výrobce brynzy, firmu Bryndziareň a syráreň (www.bryndziaren.sk). Kuchařka obsahuje saláty, polívečky, hlavní jídla ze zelniny i masa a pomazánky. Vše s použitím lahodné brynzy. K dostání je kuchařka zatím jen ve slovenštině a v distribuci je jen na Slovensku.
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
mléčné výrobky slovenská kuchyně
Autorovy další knížky
2014 | Muž s vůní kávy, žena se špetkou skořice |
2018 | Rozmačkané ego se slaninou |
2014 | Kuchařka z románu s vůní kávy a špetkou skořice |
2010 | Jak jsem proje(d)la svět (1) |
2020 | Londýn prostě žeru |