Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne recenze
James F. Twyman
Jedlo je jedna z najpristupnejsich veci, ktorymi mozeme vyjadrit skutocnu duchovnost,“ hovori sefkuchar Roger Dufau, majitel utulneho penzionu pri Toronte. Do jeho mystickeho sveta nas v knihe Laska, Boh a umenie francuzskej kuchyne uvadza James F. Twyman - uspesny autor, filmovy reziser a mierovy aktivista. V tomto inspirujucom pribehu sa dozvedame, ze na kvalitu nasho zivota vplyvaju nielen myslienky ale aj jedlo, ktore konzumujeme. Najdolezitejsou ingredienciou je laska a Dufau, ktery sa narodil vo Francuzku, radi: „zaobstarajte si najlepsie prirodne suroviny a vzdy varte s laskou.“ Skor nez knihou receptov na pripravu jedal je tato kniha receptom na zivot v laske a v cituplnych vztahoch. Uspesny titul z vydavatelstva Louise L. Hayovej vychadza pol roka po jeho svetovej premiere v slovencine.... celý text
Duchovní literatura Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2012 , GardeniaOriginální název:
Love, God, and the Art of French Cooking
více info...
- Ukázka na klubuknihomolů / www.klubknihomolu.cz
- Recenze na K21 / www.kultura21.cz
- Recenze na kulturním webu / www.fan-tom.cz
- Na webu TOPVIP / www.topvip.cz
- Recenze Láska, duše... / www.popelky.cz
- Na esoterikwebu / www.esoterikweb.cz
- Recenze na Superrodině / www.superrodina.cz
- Láska, duše a francouzská kuchyně / www.cajovnaumodrekocky.cz