Zmiz, dokud můžeš

recenze

Zmiz, dokud můžeš (2023) 4 z 5 / renulka16
Zmiz, dokud můžeš

Zmiz, dokud můžeš je druhým dílem s agentkou Laurel Snowovou.
Když jsem četla první díl, byla jsem těžce zklamaná, neboť označení thriller, nebylo úplně správně. Jak jsem zmiňovala v předchozí recenzi - romantika s nádechem thrilleru či detektivky. A tak jsem s tímto tedy přistupovala i k tomu dílu.

Zde ale musím říct, že nastal perfektní vývoj ve psaní a autorka konečně dala přednost thrilleru před romantikou. Kdyby se v příběhu neobjevila jedna erotická scéna, mé srdce by zaplesalo blahem, ale bohužel tam byla a malinko mi to zkazilo dojem ze čtení, protože jsem měla strach, že bude mít autorka zase tendenci přednostnit romantiku.

Ti z vás, kteří by chtěli začít až tímto dílem můžou s klidem začít, nicméně se ochudíte právě o ten výše zmíněný vývoj a myslím si, že by to byla škoda - ne že bych z prvního dílu skákala radostí do stropu, ale už jen z toho důvodu, abyste sami mohli posoudit, zda mám pravdu nebo ne.
A ti z vás, kteří čtou s velkým časovým rozestupem, tak se nemusíte vůbec bát, že nebudete v obraze. Autorka zde krásně vylíčí vždy ty důležité informace, které bychom si měli v rámci pokračování pamatovat, což je za mě veliké plus.

Nebojte se této série a jděte do ní, jen znovu raději upozorňuji, že Uteč, dokud můžeš je spíše romantika, kdežto Zmiz, dokud můžeš je už přesně to, co jsem očekávala i od prvního.

Komentáře (0)

Přidat komentář