Žár na ledové ploše

recenze

S láskou, Lukov (2021) 4 z 5 / book_maniac21
S láskou, Lukov

S láskou Lukov

Slow burn romantika z krasobruslařského prostředí s trope enemies to lovers. Co víc si přát?

Ivan i Jasmina jsou oba velmi ambiciózní krasobruslaři. Znají se od dětství, bruslili na stejném stadionu, Jasmina nejlepší kamarádka je Ivanova sestra. Ale oni dva se nemůžou vystát. Pokaždé když se potkají, hází na sebe jedovaté a sarkastické poznámky. A nejraději by jeden druhého “uškrtili.

Ivan je velmi úspěšný v párovém bruslení. Získal dvě zlaté medaile, několikrát se stal mistrem světa. Vystřídal několik partnerek a ta poslední se rozhodla, že si dá na rok “pauzu. I Jasmina měla v párovém bruslení velkou budoucnost, dokud ji její partner neposlal k šipku a ona tak na nějakou dobu vypadla ze závodění. Jednoho dne dostane Jasmina nabídku, po dobu jednoho roku, bruslit s Ivanem a mít tak možnost vrátit se na závody a splnit si svůj velký sen.

Jak to ale celé bude fungovat? Když dáte dohromady dva lidi, kteří se nenávidí při sportu, který je založený na důvěře a blízkém kontaktu? Dokáže právě tahle nucená blízkost mezi nimi vybudovat silnou vazbu? Je nenávist skutečně to, co tihle dva k sobě cítí? Nebo je to celé jinak?

Komentáře (0)

Přidat komentář