Návrat do dystopické Budapešti

recenze

Nezkrotná říše (2023) 4 z 5 / book_maniac21
Nezkrotná říše

V druhém díle této dystopické série se opět vracíme k našim oblíbeným hrdinům Brexley a Warwickovi. Ačkoliv se tihle dva nesnáší, propojuje je nevysvětlitelné pouto. Díky němuž se můžou vzájemně “navštěvovat. Většinou je to v těch nejméně vhodných chvílích.

Warwick Brexley zradil a ta se nyní nachází ve vězení vílího krále Kiliana. Zjišťuje, že není zas takové monstrum, za kterého ho všichni mají. Navíc se dozví i pár skutečností sama o sobě.

Brexley ale u Kiliana nezůstane a děj knihy nás zavádí do dalších prostředí. Celý příběh rozhodně nepostrádá akci, dobrodružství, překvapivé zvraty a fyzickou chemii. Posledním zmiňovaným autorka rozhodně nešetří a naši touhu po fyzické akci mezi Brexley a Warwickem šponuje k prasknutí. Nicméně nás zatím stále nechává čekat.

V této knize si zamilujete nejen hlavní postavy ale také ty vedlejší. Mrňoustka, Opie a Ash jsou prostě též úžasní a okouzlující. A pravě díky Ashovi se nám poodhaluje důvod záhadného spojení mezi Brexley a Farkasem.

Příběh končí velkým plot twistem, který láká k přečtení dalšího dílu. Osobně se na něj už moc těším.

Nezkrotnou říši jsem si mohla přečíst díky spolupráci s @humbook_blogeri @Humbook #humbook_blogeri #spoluprace


Nezkrotná říše Nezkrotná říše Stacey Marie Brown

Spalující přitažlivost v dystopické Budapešti. Druhý díl temné fantasy série. Brexley přežila strádání, mučení – a dokonce i Warwicka Farkase. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Killiana, nádherného vládce budapešťských fae. B... více


Komentáře (0)

Přidat komentář