Z nuly na milion

recenze

Z nuly na milion (2018) 5 z 5 / danielaIuRR
Z nuly na milion

Pavel Říha a jeho příběh - čili kniha Z nuly na milión - mi nejenom otevřely oči ohledně možností podnikání online, ale staly se také průvodcem na mé vlastní podnikatelské cestě. Od roku 2019, kdy jsem začala své podnikání, jsem se neustále vzdělávala a inspiraci jsem našla právě v Pavlových kurzech a materiálech. Jeho kniha není jen teoretickým průvodcem, ale skutečnou mapou, která mi pomohla navigovat nejen začátky, ale i pokročilé fáze mého podnikání. Díky Pavlovi jsem se nejenom naučila základy online podnikání, ale i rozvinula své dovednosti a myšlení tak, abych mohla dnes úspěšně podnikat. Můžu jenom doporučit jeho knihu všem, kdo touží po podnikání online a chtějí mít průvodce, který je nejenom inspiruje, ale i provází konkrétními kroky k úspěchu.
Tato kniha je takovým počátečním průvodcem, ale také odrazovým můstkem pro inspiraci před tím, než začnete opravdu na sobě pracovat, a než budete pokračovat v Pavlových programech, které vám pomohou vést vaše podnikání k dalším úrovním úspěchu.

Komentáře (1)

Přidat komentář

vlkodlaq
22.04.2024

Tato "recenze" byla napsána z fake účtu. Pravděpodobně ji napsal sám autor knihy, který nesnese negativní, ale pravdivé komentáře ke knize, nebo jeho zmanipulované ovečky, které o to požádal.