Z nuly na milion

Z nuly na milion https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/395846/bmid_z-nuly-na-milion-CSX-395846.jpg 2 33 17

Neobvyklý návod, jak vydělat přes internet (první) milion a víc... Kniha vám pomůže, pokud: - Začínáte (anebo jste začali) podnikání z nuly, stejně jako já. - Chcete se naučit využívat sílu internetu a moderní technologie ve svůj prospěch (a dosáhnout finanční i časové svobody). - Zaměstnání není pro vás, pracujete rádi kdykoliv a odkudkoliv, sami nebo v malém týmu. - Toužíte vydělávat něčím, co vás baví a zároveň dává smysl. - Nevlastníte velkou firmu a nemáte na účtě miliony (a nejspíš velkou firmu ani řídit nechcete). - Odmítáte běhat jako křeček v kolotoči a chcete raději vytvořit svůj online stroj na peníze. - Sníte o svobodném životním stylu, který vám umožní cestovat a možná už příští zimu strávit v Thajsku na pláži (nebo celé léto na chatě a v lese s rodinou).... celý text

Přidat komentář

Demon.out
včera 5 z 5

Pavel Říha ve své knize "Z nuly na milion" sdílí svůj inspirativní příběh, jak se z obyčejného kluka stal úspěšným infopodnikatelem. Jeho osobní zkušenosti jsou podávány s lidským přístupem a konkrétním postupem, a to činí tuto knihu cennou inspirací pro ty, kteří chtějí začít podnikat online. Pavel se za pár let posunul nejen v podnikání, ale i v osobním rozvoji.. tato kniha popisuje jeho počátky a i přes to, že je napsaná před téměř osmi lety, považuju ji za velkou inspiraci. Doporučuji ji všem, kdo hledají inspiraci a konkrétní kroky k online podnikání. Nejenom tuto knihu, ale i aktivně sledovat Pavla Říhu jako mentora

BrutusMaximus
předevčírem odpad!

Absolutní dno literatury osobního rozvoje a podle toho, co jsem o něm četl na jiných než jeho stránkách může být rád, že ještě nebručí. Možná by měl, pak si každý myslí, že mu to projde když lidi.


vlkodlaq
22.04.2024 odpad!

Snadno zmanipulovatelní a nezkušení budou knihu a autorovu činnost nejen chválit, ale dokonce obhajovat. Musím se jich trochu zastat, ne každý má ty zkušenosti a rozlišovací schopnosti, aby podvod a manipulaci poznal. Jenže to má úskalí, pokud této manipulaci podlehnete a ještě hůř, projdete jeho "kurzem", může Vás to negativně poznamenat na celý život, jak už to podobné podvodné pseudorozvojové knihy a kurzy dokážou.

Bettdresslerova
08.04.2024 5 z 5

I přes to, že tato kniha není úplnou novinkou, a je téměř sedm let stará, Pavel Říha od té doby urazil dlouhou cestu, a stále zůstává inspirativním průvodcem pro začínající podnikatele. Je to připomínka toho, jak může jedna kniha změnit osud a otevřít dveře k novým možnostem. I když se možná některé techniky a strategie změnily od doby vydání této knihy, základní principy a příběh Pavla Říhy z mojeho pohledu zůstávají stejně tak inspirativní.. Je to jako pohled na začátek cesty úspěchu Pavla a také povzbuzení pro čtenáře, aby i oni mohli dosáhnout svých cílů. Navzdory změnám a postupu času zůstává tato kniha průvodcem a velkou inspirací pro ty, kteří touží po podnikání a úspěchu v online světě, a celkově změny v životě.

danielaIuRR
07.04.2024 5 z 5

Pavel Říha a jeho příběh - čili kniha Z nuly na milión - mi nejenom otevřely oči ohledně možností podnikání online, ale staly se také průvodcem na mé vlastní podnikatelské cestě. Od roku 2019, kdy jsem začala své podnikání, jsem se neustále vzdělávala a inspiraci jsem našla právě v Pavlových kurzech a materiálech. Jeho kniha není jen teoretickým průvodcem, ale skutečnou mapou, která mi pomohla navigovat nejen začátky, ale i pokročilé fáze mého podnikání. Díky Pavlovi jsem se nejenom naučila základy online podnikání, ale i rozvinula své dovednosti a myšlení tak, abych mohla dnes úspěšně podnikat. Můžu jenom doporučit jeho knihu všem, kdo touží po podnikání online a chtějí mít průvodce, který je nejenom inspiruje, ale i provází konkrétními kroky k úspěchu.
Tato kniha je takovým počátečním průvodcem, ale také odrazovým můstkem pro inspiraci před tím, než začnete opravdu na sobě pracovat, a než budete pokračovat v Pavlových programech, které vám pomohou vést vaše podnikání k dalším úrovním úspěchu.

RostislavSmolik
05.04.2024 odpad!

Vážení, nelze než souhlasit s negativními komentáři této knihy. Opravu jsou tam naprosté banality, neustále opakování toho samého, zkrátka stroj na tahání peněz z důvěřivých, plachých a neznalých lidí, bezmocně toužících po zbohatnutí napsáním třeba e-book knihy a vytvořením naprosto zbytečných on-line kurzů. Pana Říhu znám od jeho podnikatelských počátků a je to fakt síla. Za celou dobu nepřinesl nic převratného, neustále recykluje to samé - přesvědčit lidi ke koupi bezcenného. Jeho firma je registrovaná v Anglii, aby tady nemusel platit daně. Pohledejte si o něm víc na Google - tedy ne ty jeho placené odkazy, ale na fórech ap. A teď pozor: včera začal obesílat své důvěřivé ovečky emailem s prosbou, aby zde hodnotili jeho knihu co nejpozitivněji, protože se mu nelíbí ty pravdivé, sic negativní komentáře níže. Takže asi tak...

Pavel_Josef
05.04.2024 5 z 5

Pan Pavel Říha je ukázkovým příkladem člověka, který dokáže jít za svým snem. Už jen svým osobním příběhem, kdy, jak sám uvádí, začínal téměř od nuly, může být ostatním dobrou inspirací.
Je sice pravda, že myšlenky, které jsou v knize uvedené, jsou obsaženy i v jiných knihách vydaných třeba v USA v polovině minulého století, ale v této knize je oproti jiným najdete podané velmi lidským způsobem. Především ale v této knize najdete ucelený a konkrétní postup, jak rozjet své vlastní podnikání v internetovém vzdělávání. Je to kniha psaná pro lidi, kteří chtějí začít podnikat na internetu a potřebují jednoduše a srozumitelně podané informace přizpůsobené našemu způsobu myšlení.
Díky tomu, že Pana Pavla Říhu sleduji už od jeho počátků působení v internetovém vzdělávání, tak vím, že všechno, o čem ve své knize píše, není jen opsané z jiných knih, ale jsou to jeho skutečné osobní zkušenosti. Už proto jeho knihu považuji za velmi dobrou a doporučuji ji všem zájemcům.

brunettlibrary
27.07.2022 1 z 5

Napište pár typů, které jste vyčetli z jiných slavnější seberozvojových knih, přidejte svůj příběh o obyčejném klukovi, pár fotek s luxusním zbožím… a máte knihu jako je tato. Kniha pouze opakuje zažité principy a nepředává nic nového. Stačí si přečíst pouze závěr. Nedoporučuju, je mnoho lepších knih na toto téma.

vlkodlaq
24.08.2021 odpad!

Toto není nic nového, fenomén vznikl v Americe už někdy před více než sto lety a je velmi jednoduchý. Podívejte, jak jsem bohatý, za 100 dolarů Vám prozradím, jak jsem to udělal, jestli to dokážete i Vy, je už na Vás, peníze nevracím.
Pavel Říha pouze posbíral texty z podobných pseudorozvojových titulů, okolo rozcmrndal trochu vlastní omáčky a voilà, další "kurz na úspěch" je na světě. Jakoby takových podvodníků bylo málo.
Spousta lidí, kteří se snaží prorazit v podnikání, si tím nebo něčím podobným, prošla. Je to však zkušenost, která stojí čas i peníze, jen aby si onen dotyčný uvědomil, že tudy cesta nevede a že je pro úspěch třeba makat, přemýšlet inovativně a hledat nové cesty a partnery.

Není bez zajímavosti, že pochvalné komentáře s plným hodnocením většinou sdílejí podobný nádech textu a neaktivní profily s podobným datem vzniku před několika dny..

monika7381
09.02.2021 odpad!

snůška obecných tvrzení zahalená do roušky "tajemství úspěchu"

andy277
25.08.2020 odpad!

nic moc

houston
12.06.2020 odpad!

Nejde o literaturu, ale o jeden z mnoha podvodných prostředků, jak tahat peníze z naivních důvěřivců. Kniha je jen opakování zcela banalních myšlenek a obecně platných nesmyslů, představuje součást manipulační strategie pana Říhy, falešného selfsmademana, který je dobrý v jediné věci - ve vytváření PR sobě samému.

Da-ren
05.05.2020 5 z 5

Nic není bez práce. Tato kniha je o strategii. Pro ty, kteří mají nebo chystají nějaký projekt na internetu. Se správnou strategií budou mít rychleji výsledky. Čeká je však rok, dva, tři možná pět let práce, s tím musejí počítat.

Teron
29.10.2019 2 z 5

Prej neobvyklá strategie - další z hromady příběhů toho, jak se týpek, co byl skoro v, stal díky netu milionářem a cestuje po všech čertech a užívá si každou kravinu. Ne, nemám nic proti týhle sortě lidí, jen je to pokaždý to samý a ty fotky na palmičkách, v houpací síti a mávání z mrakodrapu v Dubaji už jsou jak přes kopírák.

palka452
25.04.2019 odpad!

Tak zase jeden velký podvod kniha je ke stažení zdarma Ale pak musíte téměř
1000Kč uhradit do deseti dnů že je to pořád baví ty podvodníky

sebestok
23.03.2019 5 z 5

Kniha z nuly na milion mi pomohla prohloubit mé znalosti z online podnikání. Je vhodná pro konzultanty, infopodnikatele, ale využít lze i offline podnikání.

Praktické příklady a návody, krok za krokem, jsou skvělou motivací pro vlastní projekty.

Pavel Říha je skvělý online podnikatel, který umí prodat dá se říci cokoliv.

V knize najdete příklady z praxe, které vám pomohou okamžitě zvýšit konverzní poměr na webu. Mě se podařilo získávat kvalitnější lidi do své datábaze kontaktů přes smartemailing a mioweb.

Úpravou předmětu emailu mé maily lidé nyní i čtou.
Děkuji a přeji hodně úspěchů každému, kdo knihu přečte.

perry81
15.01.2019 odpad!

Fascinují mě lidé, kteří, pokud neuvádí přímo miilóny, tak uvedou např. 1000 € týdně atp. jako zaručený výdělek, ke kterému našli ideální cestu během krátké doby (a de-facto, oni ani vlastně nijak moc nelžou) a hodlají se nyní o své vědomosti "jak na to" rádi podělit. A ještě víc mě fascinují lidé, kteří jim na to houfně skáčou.

Lidská blbost a touha po majetku je právě tím ideálním "palivem", tím nalezeným super způsobem, jak vydělat peníze. Stačí jen trochu umět (nechat si) psát, mluvit a trochu zaujmout. V tomhle směru je pak touha lidí být milionářem během chvíle neodolatelnou drogou. A na udici nemusí být ani pořádná návnada, stačí, když na háčku bude jen cítit (prachy). Prostě brnknuto "na správnou strunu" lidské povahy.(Ale také může být motivem nutnost, platí se snad za vše a všude)
A na těchto lidech, jejich "pudu", je celý ten příjem "dobráka", který se rád podělí o návod a rady s ostatními, založen.. Ovšem, ne zadarmo. A za peníze se toho taky moc člověk nedoví, jen snad získá poznatek, že více-méně vyhodil peníze oknem. Více-méně proto, že někomu to jednou postačí, aby pochopil, že tudy (zaručené rady a tipy někoho, kdo během chvíle přišel od "lopaty" k luxusu),cesta asi nevede, jiný bude tento obchod s know-how "podporovat" dál jinde.

Je to něco na způsob jistých multi-levelů své doby, jen v podání one-man-show.
Chtěl bych vidět, kolik lidí by se hromadně a veřejně podělilo o skutečné know-how, pustilo do světa informace, které ho živí a vytvářel si další a další konkurenci..

Jinak ano, tito lidé našli zase nový způsob, jak lidi nalákat a cucat z nich peníze, to se jim upřít nedá. Žádní blbci to rozhodně nebudou, jen "blbům", kterým už nestačí vsadit sportku a věřit, že příští tah už jackpot zaručeně padne právě mně, větrají peněženky. Jako zaručeně výhodné půjčky bez poplatku některých ústavů! Jen to RPSN, stojí jaksi za ho.. houby. (+- 40%).

Já raději zůstanu v blažené nevědomosti těchto seminářů a rad, jak bez větší námahy zbohatnout, protože mi je líto peněz, které jsem si musel pracně vydělat.

Přeji všem hodně úspěchů.