Všechny květy Paříže

recenze

Všechny květy Paříže (2024) 4 z 5 / vendy6619
Všechny květy Paříže

V první řadě bych opět chtěla moc poděkovat za zaslání knihy nakladatelství Motto a nakladatelství Albatros . V poslední době totiž zjistuju, že nakladatelství Motto vydává nádherné a dojemné knížky, které mají duši!

Vydáváme se do krásné Paříže. Caroline po jedné vážné nehodě utrpí ztrátu paměti. Zdá se to jako prokletí, ale pro ni to může být i dar. Zvláště, když ji dopisy odhalí další záhady nejen v její hlavě, ale i v bytě. Ale co se může stát, když se rozhodne tyhle záhady vyluštit.

Z počátku jsem měla obrovský problém se do knihy začíst a nějak se Caroline dostat blíže. Přišlo mi to zmatené a nemělo to pro mě žádný celek. Nebo jasný cíl.
Na druhé straně miluju příběhy ve kterých je linka z minulosti a ta byla za mě perfektní. Celine má dechberoucí příběh, kterých je nebo možná bylo určitě po celém světě spousty. A já je zbožňuji!
Zvláštně, když zjistíte, že hltáte stránku za stránkou najednou a nemůžete přestat. A pak najednou všechno zapadne do sebe, přijdou poslední stránky a srdce se vám rozloží na milion kousků, aby se v další chvíli mohlo zase spojit dohromady.

Autorka napsala krásný, čtivý a historií propletený příběh! Je to moje první setkání a já si ho moc užila a určitě se chci k autorce ještě někdy vrátit.

Za mě je to velké doporučení pro všechny kdo mají rádi příběhy se dvěmi dějovými linkami, osudy, které vás dostanou a špetkou lásky.

„Usoudila jsem, že ty nejdůležitější věci v životě jsou podle mě vděk, odpuštění a láska.“

Komentáře (0)

Přidat komentář